Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ljudi, vi se svi još palite na provokacije zauz?! Sa tom osobom nema komunikacije, koliko god se upirali da je posavetujete ili pomognete. Da li se ikada ikome zahvalila za savet, lepu reč ili je svakog na neki način odbila ili uvredila? Zar te dečje bolesti nismo odavno prelezali, da ne kažem ignorisali :malav:
Uvijek kasnim sa djecijim bolestima.😐

Screenshot_20220823-003513_Facebook.jpg

Ovo za Preobrazenje je bilo° da se okrene na dobro lepo uzvracenu ljubav da nam svima svane°meni njemu nama°.

Trebalo je nesto da se kupi za nekog° ta osoba je rekla kako ce da da pare nego to da kupi te neko drugi da ode do prodavnice kupi°.
Neki su govorili kako ce "oni to" "ne trebaju pare sitno je" da na kraju ne bi kupio niko od njih.
Negde je pocelo da se prica jedno radi drugo te ona prica o dobrim rodbinskim vezama je negde izgleda prestala da bude takva.
Kad god sam pricala sa drugima ono sto cujem je da mnogi iz rodbine medju sobom ni ne pricaju niti im je to bitno niti vazno sem da znaju ko je ko zbog dece.
"U se i u svoje kljuse" sto kazu je sada najvise vidljivo° neverovatno da stranci koji dodju te nas hvale ne vide kako je "divan odnos" divan prema njima da se lepo fotografise da se lepo snimi.

Poslednja izmena:
Slosilo mi se juce u sred mesta se ispovracah°isprskah donji deo°jedva se vratih nazad°od klupe do klupe polako°popih vodu umih se ma kakvi to ispovracah.Prevelik je pritisak na meni°eto nikako da zaspim°pokusacu°kako me je bolelo u grudima°namazano proslo a mnogo sam slaba°.Mogu da pijem topao caj°nesto kiselo pise da ima elektrolite kako kad° piću sta mogu.
Dobro da ima ko da skuva caj°ne znam ni zasto ovo pisem ovde°pokusacu da odspavam.

Dobar dan.
Došla sam s posla.
Danas sam baš puno toga uradila i umorna sam kao pas.
Imam i posla po kući, ali neće pobeći, koliko mogu.
Prevoz je bio užasan. Kući me srećom čekao ručak, a posle sam pojela sama celu crunch čokoladu.
Sad ću prvo dobro da se odmorim. Sutra je petak, još sutra i vikend.
Kao pas sam umorna, kao pas.
Mogu samo da dremnem trenutno i ništa više.
Kuća poso poso kuća, ništa zanimljivo nema.
Danas sam obukla jednu super varijantu, pitali su mi gde sam kupila pantalone. Sutra će biti toplo i oblačim novu plavu haljinu. Da iznosim sve ove divne stvari.
Danas baš bila atraktivna varijanta, ali nisam se slikala, a i slike u mojoj režiji su prilično bez veze. Uopšte nisam zadovoljna kakve su mi slike, al dobro. To zapravo uopšte nije ni bitno. Kad mi padne na pamet ja se slikam, spontano, kada ne ne.
Idem da pušim i da dremam. Ako mi se umor ne smanji, sve ću da batalim i celo popodne da ležim. Bukvalno.

Iscrpljena sam°povracala danas isto dosta puta°neko mi rekao da ima devojku nema moj broj sacuvan te ga obrisah°neko drugi se ne javlja.
Bas sam tuzna°pre neki dan tapetu je pritisnuo sa tri neka mala sto imaju spljosten vrh ne secam se naziva nemacki je te sam mnogo tuzna sto smo dosli dotle.To je belo tapete su tamnije te bas odudara bas me je sramota°nema zbog cega da bude iako jeste.
Uspela sam par gutljaja prokuvane vode uz caj da popijem°uspela sam malo banane da pojedem.

Kakav sam ja danas stres preživela, nemam reči. Ne mogu o tome da pišem. Nisam ni svekrvi rekla, pala bi u nesvest.
Ćerka je položila ispit. Njih dvoje su otišli na piće, ja nisam mogla, toliko sam još pod stresom.
Srećom se sve dobro završilo.
Samo toliko mogu da kažem.
Potreban mi je oporavak par dana posle ovog.
Barem je konačno vikend. I sad da opustim malo živce.
Pitala me nova koleginica jesam li dobro. Imam novu prijateljicu.
Ovo je za priču verovali ili ne, ali dobro. Hvala Bogu sada sam dobro jer sam mnogo pametno reagovala. Ništa meni bez mene, bukvalno. Ce la vie.
Idem da se opuštam i koristim ovaj vikend da proslavimo ćerkin uspeh. Još malo je ostalo.

Kakav sam ja danas stres preživela, nemam reči. Ne mogu o tome da pišem. Nisam ni svekrvi rekla, pala bi u nesvest.
Ćerka je položila ispit. Njih dvoje su otišli na piće, ja nisam mogla, toliko sam još pod stresom.
Srećom se sve dobro završilo.
Samo toliko mogu da kažem.
Potreban mi je oporavak par dana posle ovog.
Barem je konačno vikend. I sad da opustim malo živce.
Pitala me nova koleginica jesam li dobro. Imam novu prijateljicu.
Ovo je za priču verovali ili ne, ali dobro. Hvala Bogu sada sam dobro jer sam mnogo pametno reagovala. Ništa meni bez mene, bukvalno. Ce la vie.
Idem da se opuštam i koristim ovaj vikend da proslavimo ćerkin uspeh. Još malo je ostalo.
💗 ❤ Da sve bude u redu.

Back