- Poruka
- 82.538
Da ne kačim ovde svakih sedam dana lille pitanje je dal bi me bilo više na krstarici. Ovo sam prevazišao 2009 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Које?Ovo sam prevazišao 2009![]()
Сачекаће. Прво тебе да решимо.@Pinocchio ima svojih problema..![]()
Rešen sam ja odavnoСачекаће. Прво тебе да решимо.
Sad samo dramim i histerišem Превазишао си и смоки, још раније, ал га и даље једеш.Krstaricu![]()
ma idi molim te. Čekam samo rešenje za penziju ma to je na pustinji bilo a ne na kalimeruKad se setim kako mi je bilo lepo kad sam danima bio sam ovde.. nidje nijednog rolajsa.
Ко те решиоRešen sam ja odavnoSad samo dramim i histerišem
![]()

Не знам ја ништа. Знам да имаш дуг.Gazim šezedesetu treba nešto da rešavamma idi molim te. Čekam samo rešenje za penziju
![]()
Ne znaš ti sinak ti si još mlad.. evo pusti meni jednu do dve koke da izaberem a tebi ceo kokošarnik ok?ma to je na pustinji bilo a ne na kalimeru
Ne znaš ti sinak ti si još mlad.. evo pusti meni jednu do dve koke da izaberem a tebi ceo kokošarnik ok?

Шта радите?Вече Хелсинге![]()
Cekamo nov raspored proslu noc smo ti i ja bili na poslednja dva mestaШта радите?

samo natu ne dirajNe znaš ti sinak ti si još mlad.. evo pusti meni jednu do dve koke da izaberem a tebi ceo kokošarnik ok?
dveče helsićДобро вече!![]()
Није ти пало на памет да је ната у његовом подруму закључана?samo natu ne diraj

šta misliš da pošaljemo edu nek diskretno pronjuška?Није ти пало на памет да је ната у његовом подруму закључана?
Ја бих то испитала![]()