gost 438241
Primećen član
- Poruka
- 921
U vezi sa tim dobila sam ja pomoć katkad od raznih ljudi. Ali uvek je to bilo zato što sam za tu pomoć pitala. Jedine osobe koje su nam pomagale nenadano i bez pitanja su roditelji. Svekrva više ne može, dok je mogla, pomagala je. Ima muž ljudi koji mu pomažu bez mnogo pitanja itd. Ja ih nemam, takvog kakvog Adriana pominje. Ako me pitate zašto ne verujem u lanac dobrote, mogu samo reći da je suviše zla u ljudima da bih verovala u tu bajku.
Ja u Boga verujem da se razumemo i trudim se da živim koliko mogu u skladu sa tim.
Samo par puta sam dobila nenadanu pomoć i to od stranaca ili od firme. Oni koji je trebalo da mi pomognu nisu bili nigde.
Ja ne mislim da čovek treba da odustane od Boga zato što je vreme loše i ljudi su poludeli.
Ali u isto vreme, mora da nauči da sebe čuva i da sebe stavi na prvo mesto. Ne verujem u hrišćanske vrednosti da ja ispaštam da drugima bude dobro. To nije moj Bog.
Ja u Boga verujem da se razumemo i trudim se da živim koliko mogu u skladu sa tim.
Samo par puta sam dobila nenadanu pomoć i to od stranaca ili od firme. Oni koji je trebalo da mi pomognu nisu bili nigde.
Ja ne mislim da čovek treba da odustane od Boga zato što je vreme loše i ljudi su poludeli.
Ali u isto vreme, mora da nauči da sebe čuva i da sebe stavi na prvo mesto. Ne verujem u hrišćanske vrednosti da ja ispaštam da drugima bude dobro. To nije moj Bog.