Mister
Legenda
- Poruka
- 67.768
bog te mazo , bas dobro izgleda taj zid , majstorski uradjeno, nego ja samo da vas sve pozdravim i pozelim vam da ugodno provedete Uskrsnje praznike..pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe, puno zdravlja, duševnog mira i blagostanjabog te mazo , bas dobro izgleda taj zid , majstorski uradjeno, nego ja samo da vas sve pozdravim i pozelim vam da ugodno provedete Uskrsnje praznike..pozz
Hvala Mister takođe i želim zdravlje, sreću i mir. Neka nas Bog čuva. ?bog te mazo , bas dobro izgleda taj zid , majstorski uradjeno, nego ja samo da vas sve pozdravim i pozelim vam da ugodno provedete Uskrsnje praznike..pozz
Vaistinu vaskreseHristos vaskrese.
Rekla mi je Marge. Stvarno nisam znala, ali znam za ubuduće.Samo mala napomena lady...Veliki petak se ne čestita i ne proslavlja.To je najtužniji dan u hrišćanstvu.Čak se i posti najstrože moguće,a nikako ne do podne.Mislim,ovo je ako hoćeš ispravno...a ako nećeš,možeš kako hoćeš.
Inače,srećan Vaskrs!![]()
Želim ti što brži oporavak i ozdravljenje. Čuvaj se. Takođe da na leto uživaš u prikolici.dobar dan moje Dame...sinoc sam se kasno vratio iz Grcke, dokomletirao sam kamp u Grckoj i odneo frizider i rostilj na plin...trebace valjda u toku leta. osim toga moj prijatelj namerava tamo i za prvi maj..ja necu.. sto sam dobro donio iz Grcke..donio sam Uzo i prehladu pa sad se lecim antibioticima.. i ne pijem taj uzo..Ko sto sam procitao nekoliko pasusa kod vas stanje redovno i bez turbulencija..drago mi je zbog tog..pozzz