Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

@limunada srećan rođendan ?

Dobro veče.
Moja kosa treba da bude nešto između ova dva

Prilozi

• IMG-cb5c76a824b3edc4ccf8c8fe6aa3cbea-V.jpg
    IMG-cb5c76a824b3edc4ccf8c8fe6aa3cbea-V.jpg
    90,7 KB · Pregleda: 17
  • IMG-8f04d881be7d4dc80180b0222d1e215c-V.jpg
    IMG-8f04d881be7d4dc80180b0222d1e215c-V.jpg
    137,4 KB · Pregleda: 16
Oprala sam kosu iako me je bolela ruka, a ostalo od posla sam ostavila. Spremila sam slike za sutra kod frizera da se dogovorimo šta može da se uradi sa mojom kosom.
Bila sam u Maksiju da tražim čarape, pa sam kupila dvoje bele nazuvice za 200 dinara, prilično su dobre, i uzela nekih potrepština po kući. Posle smo se muž i ja bavili kakva treba da mi bude kosa, ali to ću već sutra videti sa frizerom.
Večerala sam malo hleba, jogurta, pileće posebne i malo Martinović vrata, ali jako malo, i ne osećam se teško.
Slušam muziku sad i možda popijem nes ili rakiju, kad god me boli ruka neodoljivo želim da omlatim jednu breskovaču.
Cigareta imam, ćerka sutra ide u prodavnicu, ja dok ustanem, spremim se i odoh, sve će imati u kući. Mislim se šta da obučem, možda kao onomad bude ona Bobić Mojsilović, ipak je to fensi mesto, moram izaći iz svoje komfor zone i srediti se, iako bih ja otišla u maskirnoj jakni i kućnom duksu.
Ali ne ne ne
Pošto ne idem nigde sem na posao shvatiću ovo kao izlazak i obući ću se lepo. Uostalom, to treba da upotpuni friz i kako drugačije.

Dan sjeban od starta.A trebalo je da mi bude divan.Al sam nesrecna u p.m.

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!

Срећан теби рођендан, Бог да те погледа, Сунце да те обасја, да си нам жива, здрава и весела!

(Знам да ти није за утеху, али мене од фебруара 2017. па до дана данашњег још једино

мигранти на штајги нису ******. Да ми је неко рекао шта ће све да ме задеси од 2017. до 2022.

ја би се ладно рокнуо 2016. Где сам данас? Нормално у гoвнима сам и даље, али тек нашто мало

више од остатка света и довео сам себе до оне благоугодне тачке у којој могу поново доносити

важне одлуке за свој живот типа: "Да ли ћу ово лето проћи кроз Чуруг или ћу остати кући и фарбати столарију?")

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!

Срећан теби рођендан, Бог да те погледа, Сунце да те обасја, да си нам жива, здрава и весела!

(Знам да ти није за утеху, али мене од фебруара 2017. па до дана данашњег још једино

мигранти на штајги нису ******. Да ми је неко рекао шта ће све да ме задеси од 2017. до 2022.

ја би се ладно рокнуо 2016. Где сам данас? Нормално у гoвнима сам и даље, али тек нашто мало

више од остатка света и довео сам себе до оне благоугодне тачке у којој могу поново доносити

важне одлуке за свој живот типа: "Да ли ћу ово лето проћи кроз Чуруг или ћу остати кући и фарбати столарију?")

НЕ ДАЈ СЕ ЛИМУНЕ!
Hvala ti.Izmamio si mi prvi mali osmeh od jutros.😔

Ovo sada nije upućeno Limunu nego naglas razmišljam. Šta je mene kroz život snašlo može da se snimi film. Sa desnom rukom sam i danas falična i boli me često.
Ali jedno sam posle povrede naučila, kada sam ja bila u pitanju.
Otimam od života sve u lavovskim komadima. Neću da kukam, osim na sitnice, više nikad. Zašto?
Zato što smo zdravi i dobro i živimo jedan normalan život i jedna smo trezvena porodica, naučili smo na sve i sve smo izgurali zajedno, i dok imam svoju porodicu i zdravlje, hvala Bogu, sve ostalo je ništa bitno.
Neću da dozvolim da me išta kida, melje ili sekira jer je realno - o njegovu glavu. And thats it.

Naročito neću dozvoliti da me kida marfi. Ja sam postala njegov marfi i imam muža koji je marfijev marfi. On loše, mi dobro. Nađite svog kviska, koji vam čita misli, začinite to sa decom koja će vaše srce da ispune večnom ljubavlju, i sve ostalo.... Udarite marfiju marfi.
Jer realno, život i služi da se živi, a ne obitava na planeti. Sa osobom koja od života pravi spektakl, nikada vas neće prejebati glupi marfi.
I bonus - budite vi nekom spektakl.
Jer život je pozorište, ali ako igraš srcem, život ti vraća srcem.

Sad mi muž kaže da je njegov drugar komšija pritvoren. Ne znam šta bih rekla. Grlo mi je ja mislim u nosu. Sve sam ostavila, sudove, veš, ne mogu da se pokrenem.
Sirota Maja. Još sam u šoku. Ćerka me je zagrlila, a Hund koji je video da jecam je došao i tešio me.
Ne mogu da verujem da je nema. Trudila sam se da joj šaljem poruke, da je zovem nisam mogla jer nije odgovarala, pokušavala sam naći reči da budem... a ko to nije doživeo ne zna. Većina ljudi se skloni i ćuti, ja sam pričala sa njom i pravile smo planove da ogovaramo kad se vidimo, vratila se bila na posao, bila sam bar tu i tražila pravu reč, njoj je to značilo jer je niko nije zvao. Nismo svi isti. Nekim ljudima treba podrška, nekim ne. Maja je iskreno cenila to što sam je zvala redovno i što sam kako reći... Bila tu, mislila o njoj. Samo to.
Ko nije doživeo da piše sa osobom koja umire taj ne zna ništa o životu, još uvek.
U grudima mi je đule.
A divna je bila, i prelepa i predobra..
Kad ovako malo dođem sebi, stvarno shvatim da sve ovo što sam do sada naučila o životu vredi. I da sam dete naučila pravim stvarima. Tek stasa u čoveka, ali je iz svake greške nešto naučila. Ponosna sam na to što sam majka. To mi uvek daje volju za životom, i kada se dešavaju najgore stvari.

Posle tuge danas, malo sam se sabrala. Imala sam incident sa frizerom, ali srećom sve se dobro završilo. Odmaram se sad, iz nekog razloga sam se umorila, došla sam pre pola sata. Mužu se sviđa friz. Meni se mnogo sviđa. Poslala sam ćerki sliku, ali ona sada radi, kad dođe, videće me.
Dok se malo odmorim idem da završim par poslova u kući.
Još ne mogu da verujem za Maju. Steže me u grudima i dalje. Ali sam malo došla sebi.
Nemam šta da kažem...

A ja sam danas sva lepršava.
Sve mi nekako onako baš po volji.
Svo vreme nešto pevušim i ludiram se.
Izgleda da je onaj jučerašnji dan na Dunavu bio više nego pun pogodak.
Mene voda uvek smiruje i opušta.
Mogu satima da sedim i posmatram kretanje reke i logledom ispratim po neku palu granu kako je voda nosi ko zna gde i u kom pravcu.

Hvala ti Rokerko :vzagrljaj:
Neću da pijem ne mogu.
Ići ću da ribam kasnije šporet, jes da pola neću videti ali bolje i to nego da pušim jednu na drugu.
Ćerka kaže da izgledam super, da konačno ličim na sebe i da izgledam sveže. Rekla mi je da sam lepa :heart: srce moje :heart:
Dan joj je, prvi radni dan u životu, protekao dobro. Rekla je da je bilo super. Treba da pišemo u CV i na Linked In. Nemam sad snage. Ima vremena.
Pokušaću da još nešto odradim od poslova da skrenem misli, udario me stres u noge, ubiše.
Pojela sam pola paprike i večeraću, odjednom imam neki napad gladi.
Barem eto ta frizura što me je malo utešila, što sad konačno imam urednu i lepu kosu.

Boja kose ti je zaista lepa, Lady.

Hvala ti.
Danas je sahranjena Maja, bili smo na sahrani. Teško mi je da pišem. Došla sam kući. S obzirom na to koliko sam se potresla, dobro sam podnela, koliko je to moguće. Nema tu šta da se kaže. Večna joj slava i hvala, neka te Majo anđeli čuvaju.
Legla sam da pokušam malo da odbolujem i odćutim u miru.
Muž je počeo da stavlja ciglice, a ćerka mu pomaže, danas je pravila i ručak, koji me čekao kad sam došla.
Sutra sam od kuće.
Treba da siđem kasnije u prodavnicu, oni rade, a ja sutra nemam kad jer radim, moram večeras, da kupim za sutra.
Taman i da uzmem cigare, jer sam skoro sve popušila. Taman malo da opustim živce tako što ću da skrenem misli.
Kolege su oduševljene mojom frizurom. Rekli su mi da je trebalo to da uradim odavno.

Dobro veče.
Bila sam do prodavnice i uzela sam nekih džidžica, potroši, potroši, nisam ni mnogo premašila budžet koliko sam kupila nekih zezancija flips kikiriki, grisine, kroasane, plazmu, cedevitu, jagode, čokoladu, čoko krofne, malo sam dala sebi oduška, taman da moj miš ima šta da gricka večeras i muž u pauzi radova. Nisam još slikala ciglice, hoću večeras, pa ću vam pokazati.
Malo sam bolje.
Pita mene koleginica, koja se ceo dan divila mojoj frizuri i čudila koliko sam malo platila, jesam li uzela peškire (zna za priču o noževima). Rekoh jesam, dva, koja sam htela. Pa kad brže? Rekoh ja već imam nalepnice i za treći, ali mislim da mi ne treba, imamo peškira, ovo što sam htela ćerki sam uzela.
Smrzla sam se danas. Ceo dan ne mogu da se ugrejem. Sad sam obukla do prodavnice ispod farmerki grilonke, a gore dva duksa i jaknu.
Baš me živcira ovo hladno vreme, smeta mi mnogo. Još spavam u mojim futrovanim pidžamama, i nosim debele čarape. Danas sam obukla zimsku maslinastu haljinu i čizme da mi ne bude hladno. Crne farmerke su mi iznošene, nisam htela da idem ni trunke nepristojno.
U stanu je okej, radi grejanje. Muž stavlja ciglice i dalje, ćerka uči, sad je večerala.
Ja bih sad nešto pojela od ovih zanimacija što sam kupila, ali sam sita. Ne traži mi se neka hrana kao uteha. Slatko nisam uzela ceo dan. Jedem samo da ne budem gladna. Traži mi se nešto, ali ništa konkretno. Puši mi se i pije kafa, sad bi možda mogla i jedna rakija. Sada sam već u stanju za to.

Poslednja izmena:

Back