Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

koji je to ljuti nes?
texas suknja? verujem da je super i da ti dobro stoji, texas je uivek u modi

Hvala ti, stoji mi lepo, pošto ide uz noge i butine, ima džepove sa poklopcima sa dugmadima spreda i izdužuje nogu, a teksas jak i lepo urađen.
Ljuti nes nije ljut, tako ja zovem moju kafu, ubitačno jaku i dosta slatku, pola gorku, pola slatku.
Inače imaš novi ultra jak nes da kupiš, ima je u radnjama, nisam probala, ali verovatno je još '' ljuća ''
1648578430163.png

Hvala ti, stoji mi lepo, pošto ide uz noge i butine, ima džepove sa poklopcima sa dugmadima spreda i izdužuje nogu, a teksas jak i lepo urađen.
Ljuti nes nije ljut, tako ja zovem moju kafu, ubitačno jaku i dosta slatku, pola gorku, pola slatku.
Inače imaš novi ultra jak nes da kupiš, ima je u radnjama, nisam probala, ali verovatno je još '' ljuća ''
Pogledajte prilog 1127816
Uh ja ne volim prejake kafe, meni je nes klasik savršena, a i kad je mutim nikad preko jedne kašičice, čim stavim više počnem da drhtim.

Kakav ti je to ljuti nes? I što svako malo kupuješ nes kafu, koju to uzimaš? Meni baš traje, a isključivo nju pijem.

Uh ja ne volim prejake kafe, meni je nes klasik savršena, a i kad je mutim nikad preko jedne kašičice, čim stavim više počnem da drhtim.

I ja se držim klasik neskafe jer mi je najbolja. Ja ti pijem puno kafa dnevno, brzo potrošim. A nekad ne kupim veće pakovanje, pa dokupljujem. Moja mera je kašičica šećera, kašičica kafe, i trećina srednje šoljice, obično i malo manje šećera. Ako pravim pola šolje onda stavim više. A pijem 4 kafe dnevno, obožavam kafu.
Večeras je nisam ponovo pila, uzela sam još malo arčersa, nešto mi je baš bio lep.

I ja se držim klasik neskafe jer mi je najbolja. Ja ti pijem puno kafa dnevno, brzo potrošim. A nekad ne kupim veće pakovanje, pa dokupljujem. Moja mera je kašičica šećera, kašičica kafe, i trećina srednje šoljice, obično i malo manje šećera. Ako pravim pola šolje onda stavim više. A pijem 4 kafe dnevno, obožavam kafu.
Večeras je nisam ponovo pila, uzela sam još malo arčersa, nešto mi je baš bio lep.
I ja jako volim kafu i moja mera je kašičica kafe, bez šećera, velika šolja, trećina vode i ostalo mleko bez laktoze, toplo. Ne pijem hladnu ni na 40 stepeni, to ne volim.

Dobro jutro.
Ipak nisam obukla suknju, poslušala sam muža i obukla nove braon pantalone, one što ih ja zovem visoka moda, novu braon košulju i preko Luna kratki senf zeleni sako bez rukava. Vrlo sam zadovoljna outfitom. Stavila sam i karmin.
Juče sam rano otišla u krevet i rano sam ustala, sad se vozim do posla.
Koristim svaki lep dan koliko god mogu.

@zendeli molim da izbrišeš večeras sliku iz posta iznad
Dobar dan.
Došla kući, mrtva sam.
Ručala sam i sad ću malo da se odmorim.
Sledeće nedelje cele sedmice imam trening, i ovako ništa ne stižem, i menjam koleginicu koja je na bolovanju uz sav svoj posao, ali šta ću, moram.
Strašno sam umorna.
Do kraja sedmice moram u kancelariju.
Čekam vikend da se malo odmorim od ovolikog posla.
Težak period, ali preživeću.
Već sam poptuno oguglala na sve budalaštine.
Što rekla Sandra Silađev, boli me paja. Tako. I ovako je odlično. Odlično.

Dobro jutro.
Što se tiče računa sve je strašno poskupelo. Za struju me teši što u martu nismo palili klimu.
Meni smeta poskupljenje svega, ne samo struje. Već sam pisala o tome. Dodatno para ima ali ne koliko je opao standard.
Teška mi je to tema za ovo jutro.
Pošla sam na posao.
Obukla sam omiljenu varijantu danas, kad dođem na posao da stavim karmin.
Još danas pa vikend, konačno.
Pošto jedva klimam koliko mi se spava, tešim se time da ću i danas biti baš lepa na poslu, a odmah se osećam bolje kad lepo izgledam. Kad dođem da uzmem voće i napravim kafu, da se razbudim, pa polako danas, odraditi smireno ali temeljno šta imam.
Za vikend sam htela da idem na Topčider, ali zbog lošeg vremena odlažem.
Za jedan vikend oni će da idu u Novi Sad, da se provozaju brzim vozom i idu malo da skitaju, ja ću da sedim kod kuće i uživam, ili odem kod moje drugarice u kafić.
Ne smeta mi ovo vreme iz razloga što koristim da iznosim sve što sam kupila, a kad bude lepše vreme eto i mene u nekoj skitnji, baštici, kafiću, pored vode.

Dobro jutro.
Što se tiče računa sve je strašno poskupelo. Za struju me teši što u martu nismo palili klimu.
Meni smeta poskupljenje svega, ne samo struje. Već sam pisala o tome. Dodatno para ima ali ne koliko je opao standard.
Teška mi je to tema za ovo jutro.
Pošla sam na posao.
Obukla sam omiljenu varijantu danas, kad dođem na posao da stavim karmin.
Još danas pa vikend, konačno.
Pošto jedva klimam koliko mi se spava, tešim se time da ću i danas biti baš lepa na poslu, a odmah se osećam bolje kad lepo izgledam. Kad dođem da uzmem voće i napravim kafu, da se razbudim, pa polako danas, odraditi smireno ali temeljno šta imam.
Za vikend sam htela da idem na Topčider, ali zbog lošeg vremena odlažem.
Za jedan vikend oni će da idu u Novi Sad, da se provozaju brzim vozom i idu malo da skitaju, ja ću da sedim kod kuće i uživam, ili odem kod moje drugarice u kafić.
Ne smeta mi ovo vreme iz razloga što koristim da iznosim sve što sam kupila, a kad bude lepše vreme eto i mene u nekoj skitnji, baštici, kafiću, pored vode.

Nana planira da vodi decu kad počne prolećni raspust, malo da se provozaju vozom, odu do Zoo vrta, prošetaju se gradom.

Što se tiče vikenda jedino što znam je jedan rođus u nedelju.
Sve ostalo će da bude planski neplanirano.

Nana planira da vodi decu kad počne prolećni raspust, malo da se provozaju vozom, odu do Zoo vrta, prošetaju se gradom.

Što se tiče vikenda jedino što znam je jedan rođus u nedelju.
Sve ostalo će da bude planski neplanirano.

Najbolje se provedem potpuno neplanski. I najviše se obradujem kad muž ćerki i meni kupi nešto od garderobe neočekivano. Ima veoma istančan ukus za modu, i mušku i žensku, 15 godina se bavio odećom, a modu prati ceo život. Izuzetno se obradujem poklonu u vidu odeće, više nego da dobijem cveće ili šminku, jedino još parfem može toliko da me oduševi. Jedina osoba koja zna koji mirisi mi stoje je ćerka jer godinama zajedno kupujemo parfeme, pa me ona obraduje kopijom originala koji je identičan originalu. Kad ja kupujem, kupujem originale. Ali ona kako ima skroman budžet i svoje pare, našla je kopije koje mirišu isto kao originali, nisu baš ni džabe, i već dva mi je kupila. Jedan je kopija light blue a drugi nekog chanela ali ne znam tačno kog, ona zna, mislim da je chance. Oduševila me je što parfemi stvarno mirišu kao original. Jedina razlika u mirisu je što ne stoji ceo dan, ali to nije toliko ni važno.
To su stvari koje mene neočekivano potpuno obore s nogu. Njih dvoje to očigledno znaju.
Kao što ja znam da njoj kupim šminku koju je želela ili njemu parfem koji mu se sviđa. U modu se ipak ne mešam, tu pitam stručnjaka, jer sam ja od onih žena koje nisu modni znalci, ali zato slušam one koji znaju.
Jedino u šta ne dam da mi se neko uopšte meša je moja kosa, frizura i boja, parfem koji ću da kupim, šminka za moja usta, lice i oči, i proizvodi za negu.
Što se tiče garderobe, uvek ga konsultujem. On je promašio zanimanje, trebalo je da bude stilista.
Ovo je jedna od njegovih osmišljenih kreacija

Prilozi

• IMG_20200502_004230.jpg
    IMG_20200502_004230.jpg
    78,5 KB · Pregleda: 57
Mi smo bile u nabavci, napolju je tutnjalo, cepale su munje i gromovi kad smo pošle, ispljuštala se kiša dok smo bile u radnji, pa smo srećom izbegle nevreme. Sad slušam muziku, malo smo svo troje listali garderobu po netu.
Ustanovila sam da ne smem više da odajem svoje izvore i preferencije, jer se sve što javno napišem odmah pokupi, rasproda, nestane itd.
Za noževima je bila pomama naknadno, da sam znala da će drama ispasti ne bih se ni bavila time javno.
Što reče neko, ćuti oko Savskog trga, da ne smisle da ga menjaju :lol:
Moram da vodim računa šta pišem javno a to me malo nervira, nisam do kraja opuštena, ali šta je tu je.

Slažem se, Lady sa tobom da su najbolji provodi neplanski.
Što se tiče mode, meni je bitno da sam obučena u neku udobnu odeću, trenerke uglavnom.
Umem tu i tamo da ukombinujem boje.
Šminku retko koristim,
Ono što mene obraduje je neka dobra knjiga ili cd od omiljene mi grupe.
Volim i različite kupke, šampone, kreme i mleka za telo.
Različite stvari nas uveseljavaju ali definitvno je najbolje ono što je neplanski.

Slažem se, Lady sa tobom da su najbolji provodi neplanski.
Što se tiče mode, meni je bitno da sam obučena u neku udobnu odeću, trenerke uglavnom.
Umem tu i tamo da ukombinujem boje.
Šminku retko koristim,
Ono što mene obraduje je neka dobra knjiga ili cd od omiljene mi grupe.
Volim i različite kupke, šampone, kreme i mleka za telo.
Različite stvari nas uveseljavaju ali definitvno je najbolje ono što je neplanski.
Tako je :ok:
Volim ja i sitna iznenađenja u vidu šerija, ne bunim se, ili novog rokovnika :lol:
Ja kakva sam samo po spisku, retko umem da njih dvoje obradujem nečim mimo mojih planova. Ali kada to uradim, iznenađenje je utoliko veće :lol:

Dobar dan.
Koristim vikend za svoje kućne poslove i odmor, pošto je vreme loše. Pustili su grejanje i fino je ovako. Psi su se pružili u kuhinji, kaže ćerka miri im taj gulaš što spremaš, treba samo da vidite te poze zadovoljstva.
Dok sam ja išla u novu mesaru padala je kiša, sad je stala, ali napolju nije baš nešto toplo.
Popodne imamo fudbal na tv-u, posle ručka ću da slušam muziku. Standardno subotom da se opuštam i razonodim.
Koliko god slabo napredovala sa pokušajem da skinem koji kg, ipak ide na bolje. Nisam više naduta i bližim se 75 kg, što je već pomak, danas malo više od 75 kg. Apetit čini mi se malo popušta. Standardno kada je kuća prazna ja bih mogla da pojedem vola, kada ima svega jedem samo po malo. Muž i ćerka su se malo ugojili, ali oni su baš vitki, na njima se to ništa ne poznaje.
Imam utisak da polako prelazim u prolećni režim, manji apetit, manje me mrzi da se prošetam, manje sam pospana, nisam onako pospana kao polarni medved. Imam neko mišljenje da ću do leta uspeti da skinem tih par kg koje želim zbog uopšte letnjih outfita i stomačića. Moja idealna težina je između 70 i 72 kg, na ove godine, visinu, sklop i građu.
Mnogo mi prija relativno česta šetnja, nije nešto mnogo, ali nakupi se sedmično.
Posle dva meseca koje sam zbog povrede bila lišena jednog normalnog života, sada konačno ponovo radim one stvari koje volim, kada mi to obaveze dozvole. Kuvanje mi recimo ne pada teško uopšte, postalo je veliko zadovoljstvo na novom šporetu i sa novim sudovima, daskom, noževima, priborom za torte i kolače. Ne stižem mnogo da spremam, ali kad napravim dostižem ćerkin nivo, i za supu, i za sarmu, i za pasulj, videćemo danas i za gulaš, naučila sam polako da budem strpljiva i ne žurim u kuhinji.
Ja sam mišljenja da ona bolje sprema od sve 4 nas: svekrve, zaove, mene i nje. Barem su joj sva jela koja je pravila ispala stvarno vrhunski. Ona to prosto voli i sa uživanjem secka, meša, dinsta, mesi. Ja sam se ugledala na nju, da ne žurim i ne improvizujem zbog žurbe i manjka vremena ili para. Počinjem više da uživam u kuvanju, a manje da jedem, i to je odlična promena.

Dobro veče.
Ovde je bilo strašno nevreme, išlupalo je bor u naselju, pao je između kola. Mi smo srećom svi bili kući. Baš sam se bila uplašila i mislim se, dobro je, tu smo svi, jer je napolju bilo jezivo. Sve sam pogasila, ostavila za posle.
Danas u nekom raspoloženju malo kućni poslovi, malo više odmor. Izvadila sam pitice za večeru njima da odstoje, a ja ću pojesti ostatak makarona sa saftom od gulaša i malo mesa, što je ostalo, to mnogo volim :lol: prava sam prasica znam :lol:
Zvala sam svekrvu da joj kažem da ću joj poneti nož, koji sam danas isprobala (ne njen, nego isti takav koji je moj, njen je zapakovan) na sečenju mesa i stvarno je nož za sve, ima da joj svane.
Slušala sam muziku, dremala danas, sredila nokte. Mic po mic i sve sam od kućnih poslova završila i sada ću malo da čitam, možda odspavam kratku partiju, dok mi nadođe testo.
Subota mi je dan kada se stvarno opustim. Da sam neki filmofil, pa da gledam neki film, imam dobru preporuku, ali me internet više zanima i čitanje online časopisa i tutorijala o koječemu. A malo ću da zavirim i u odeću i Lilly i DM, da pogledam akcije i odaberem čime da se častim. Uskoro slavimo godišnjicu braka i ja slavim jubilej u firmi. Kada napunim, reći ću vam i koliko :lol:
Čestitke već stižu jer Linked In broji mesece, ne dane.
Za godišnjicu braka moram da radim do 6, ali ću pravo s posla s njima dvoma u Vuk na večeru da obeležimo.
Večeras bih pored listanja kojekakvih saveta i akcija, mogla malo i da cugnem.
Svakako idem da izaberem sebi nešto da se častim, i njima dvoma ću da nešto kupim, ali moram da smislim šta i za to mi treba dosta vremena.
Vikend. Vreme kada radimo stvari koje volimo i uživamo u onome što nam prija, makar kao ja ne radili ništa 😊
P. S. I to je nešto 🍷

Spremam se da pratim rezultate glasanja. Ali ću svakako da slušam muziku, ovo onako usput. Pričam s mužem, družimo se. Danas sam za divno čudo imala puno vremena za forum. Crkla mi je sijalica u kuhinji, treba da operem sudove, ne ide mi se po ovoj hladnoći po sijalicu, uključiću telefon.
Bila sam napolju danas, baš je hladno. Duva baš jak i hladan vetar. Ne mili mi se ustati iz ovog položaja, pokrivena frotirom, jer mi nije ni nešto toplo u stanu uprkos spremanju, a i mrzi me trenutno da se pomerim. Muž gleda košarku. Ćerka je učila ceo dan. Psi uživaju, s vremena na vreme su dolazili kad se za stolom jelo.
Nedelja. Razvlačimo se kao elastirane gaće 😊. Kosu ću da perem za koji dan, pred odlazak u kanc. Sutra radim od kuće.
Baš sam se raspištoljila danas, i neka sam. 😊

Dobro veče.
Na treningu je bilo zanimljivo, ali iscrpljujuće, cele ove sedmice traje. Ali sam bar pokupila tips & tricks kako pregovarati o plati unutar firme, i sve sam zapisala.
Izvadila pica pitice za večeru, koje su dočekane sa odobravanjem, a i meni se baš jedu.
Bila do prodavnice posle posla da uzmem šta treba za sutra, skupila sam još jedan set markica i kad budemo mogle ćerka i ja zajedno idemo da uzmemo peškir, ako nema ovde, uzećemo negde drugde, pošto je na njen telefon.
Koristim sada priliku da se odmaram.
Pozdravljam vas uz jednu divnu pesmu.
Smislila sam i našla poklone za njih dvoje, mislim da će se oduševiti. Neću da pišem šta je, to je iznenađenje. Upisala sam u telefon da nađem tačno to što hoću.
Svaki dan je jedan mali korak napred. Ja to tako vidim. I kad god pomerim svoje znanje, iskustvo ili dobrobit i jedan korak napred u toku dana, odlično je. Ja to tako vidim.
Uživajte u pesmi i muzici, muzika je lek.

Pre neki dan sam na brzaka oprala kosu osusila jedan deo / iskljucila fen / pokupila vodu / kosa se sama osusila / sutradan na brzinu uzela fen dok mogu da koristim.
Okrenula na salu celu neku losu pricu / okrenula na to da se gleda bolje / izvredjana sam tako da je to uzas zivi.
Pre neki dan nisam obula carape "dobices upalu pluca" nista lepo nista zasto ih nisam obula sta se desava.
Juce prica o tome sta treba da se ne zaboravi / pokazem nesto upitam dobijem odgovor " a sta je bilo kad tebe nije bilo tu ma ne ostace da se mazes po dupetu".
Zeludac mi se okrenuo / danas je bilo vikanje sto ja nesto ne uradim (sklanjam se da ne bude vikanja / pri tom danas se carape suse te ne izlazim bosa).
Sa drugima sve lepo mirno fino sa svima javno divno je / ovo nije sadasnje stanje ovo je nastavak losih reci od pre / ovo nije zbog sadasnjeg stanja.
Nema potrebe da uradim bilo sta da kazem bilo sta / doceka se na 🔪 / nasmejala sam se jednom u dva ujutru gledajuci Jokica (zabavno je / oni tamo na kosarci igraju uz muziku / bas je lepo) bilo je vikanje sta je smesno u to doba sutra objasnjavanje da je igrao Jokic (sta je smesno sta je smesno kao ponavljanje).

Lakse mi je kada napisem ovde / evo cekam da se carape osuse / gledam sta ima na forumu.

Back