Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
koji je to ljuti nes?
texas suknja? verujem da je super i da ti dobro stoji, texas je uivek u modi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji je to ljuti nes?
Uh ja ne volim prejake kafe, meni je nes klasik savršena, a i kad je mutim nikad preko jedne kašičice, čim stavim više počnem da drhtim.Hvala ti, stoji mi lepo, pošto ide uz noge i butine, ima džepove sa poklopcima sa dugmadima spreda i izdužuje nogu, a teksas jak i lepo urađen.
Ljuti nes nije ljut, tako ja zovem moju kafu, ubitačno jaku i dosta slatku, pola gorku, pola slatku.
Inače imaš novi ultra jak nes da kupiš, ima je u radnjama, nisam probala, ali verovatno je još '' ljuća ''
Pogledajte prilog 1127816
Kakav ti je to ljuti nes? I što svako malo kupuješ nes kafu, koju to uzimaš? Meni baš traje, a isključivo nju pijem.
Uh ja ne volim prejake kafe, meni je nes klasik savršena, a i kad je mutim nikad preko jedne kašičice, čim stavim više počnem da drhtim.
I ja jako volim kafu i moja mera je kašičica kafe, bez šećera, velika šolja, trećina vode i ostalo mleko bez laktoze, toplo. Ne pijem hladnu ni na 40 stepeni, to ne volim.I ja se držim klasik neskafe jer mi je najbolja. Ja ti pijem puno kafa dnevno, brzo potrošim. A nekad ne kupim veće pakovanje, pa dokupljujem. Moja mera je kašičica šećera, kašičica kafe, i trećina srednje šoljice, obično i malo manje šećera. Ako pravim pola šolje onda stavim više. A pijem 4 kafe dnevno, obožavam kafu.
Večeras je nisam ponovo pila, uzela sam još malo arčersa, nešto mi je baš bio lep.
Bogat forum Zene,bravo
Hvala, a ko si ti?Bogat forum Zene,bravo
Dobro jutro.
Što se tiče računa sve je strašno poskupelo. Za struju me teši što u martu nismo palili klimu.
Meni smeta poskupljenje svega, ne samo struje. Već sam pisala o tome. Dodatno para ima ali ne koliko je opao standard.
Teška mi je to tema za ovo jutro.
Pošla sam na posao.
Obukla sam omiljenu varijantu danas, kad dođem na posao da stavim karmin.
Još danas pa vikend, konačno.
Pošto jedva klimam koliko mi se spava, tešim se time da ću i danas biti baš lepa na poslu, a odmah se osećam bolje kad lepo izgledam. Kad dođem da uzmem voće i napravim kafu, da se razbudim, pa polako danas, odraditi smireno ali temeljno šta imam.
Za vikend sam htela da idem na Topčider, ali zbog lošeg vremena odlažem.
Za jedan vikend oni će da idu u Novi Sad, da se provozaju brzim vozom i idu malo da skitaju, ja ću da sedim kod kuće i uživam, ili odem kod moje drugarice u kafić.
Ne smeta mi ovo vreme iz razloga što koristim da iznosim sve što sam kupila, a kad bude lepše vreme eto i mene u nekoj skitnji, baštici, kafiću, pored vode.
Nana planira da vodi decu kad počne prolećni raspust, malo da se provozaju vozom, odu do Zoo vrta, prošetaju se gradom.
Što se tiče vikenda jedino što znam je jedan rođus u nedelju.
Sve ostalo će da bude planski neplanirano.
Tako jeSlažem se, Lady sa tobom da su najbolji provodi neplanski.
Što se tiče mode, meni je bitno da sam obučena u neku udobnu odeću, trenerke uglavnom.
Umem tu i tamo da ukombinujem boje.
Šminku retko koristim,
Ono što mene obraduje je neka dobra knjiga ili cd od omiljene mi grupe.
Volim i različite kupke, šampone, kreme i mleka za telo.
Različite stvari nas uveseljavaju ali definitvno je najbolje ono što je neplanski.