Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče.
Išla sam do banke po kartice i posle do apoteke da uzmem lek za psa. Na pauzi mi danas kaže higijeničarka, ja kad sam kod vas, vi ne dižete glavu od posla. Drugi i pričaju među sobom, pa malo kuhinja, ovo ono, a vi samo radite. Jao reko hvala vam od srca.
Sutra sam od kuće, ništa ustajanje rano, prevoz, ništa oblačenje, a posle produženi vikend.
Sada se malo odmaram, pa ću da pustim malo muziku.
Narednih nekoliko dana biće jako lepo vreme i baš se radujem. Jedva čekam proleće i leto. Šetnjica, sunce, pa se obučeš, pa kafica, pa izlasci, pa kupanje na leto. 🤗
I možeš da spavaš razgaćen.
Priceless 🤗

Dobar dan svima.
Danas se posle mora sastanaka bavim svojim HR poslovima, i baš mi prija.
Sutra odmor :D
A dan je divan, taman posle posla da izađem napolje i uživam u suncu. A onda tri dana odmor :D
Dobre sam volje, danas sam bila briljantna sa globalnim dobavljačem, koga radim za sve evropske zemlje, i onako sam ponosna na sebe danas.
Sad kratka pauza, a posle posla luftiranjac i uživanje. 😊

Ja sam danas do ručka uživala na suncu, prvo u šetnji, posle na kafici, pa mi se ćerka pridružila još jedno 40 minuta... onda smo došle kući dovršile ručak, ubacile veš u mašinu, pa ručale i legle svaka u svoj krevet da se malo odmorimo....posle idemo da mi kupi jednu prrslatku tašnu i novčanik u koje sam se zaljubila neki dan, pa po decu u vrtić.
Sutra ujutru idem da dam krv pa da pošaljem doktoru, da isprati kakvo je stanje, a popodne će nam doći Čupavica i ostaće do subote popodne...ljubav ❤️

Ja sam danas do ručka uživala na suncu, prvo u šetnji, posle na kafici, pa mi se ćerka pridružila još jedno 40 minuta... onda smo došle kući dovršile ručak, ubacile veš u mašinu, pa ručale i legle svaka u svoj krevet da se malo odmorimo....posle idemo da mi kupi jednu prrslatku tašnu i novčanik u koje sam se zaljubila neki dan, pa po decu u vrtić.
Sutra ujutru idem da dam krv pa da pošaljem doktoru, da isprati kakvo je stanje, a popodne će nam doći Čupavica i ostaće do subote popodne...ljubav ❤️

Divno je što si konačno sa svojima. 💖

Dočekala sam malo mir i odmor, oni su otišli da joj stave zaštitu na telefon i u šetnju.
Bila sam napolju malo da kupim cigare i neke sitnice, divno vreme.
Objavili su, a i šef je potvrdio, dobili smo povišice. Ono realno moglo je i više, ali značiće mi. Zadovoljna sam. U kontekstu svega, treba biti zadovoljan svim, i kada si na toplom i sigurnom, i kada imaš sveže skuvan obrok, i kada ima ko da o tebi brine, i kada se i na najmanji način prepoznaje rad, i kada si Bože zdravlja zdrav.
Takva su vremena da smo srećni sa običnim stvarima, ali život su i teške stvari, ničim izazvane, zato sam zahvalna Bogu na svemu lepom što vidim i osećam i što mogu da pružim i doživim, jer to je samo danas, a sutra je neka druga priča. To je život sa smislom, kada umeš da u životu uzmeš malu stvar kao veliki dar. Jer on to i jeste.

Probala sam nove stvari, muž mi je doneo suknju sa prepravke, sad imam nove farmerke vrećaste 7/8, nove braon Un žur alur široke pantalone koje podsećaju na visoku modu, dve nove braon bluze Benetton i Tally Weil ć, Luna dva nova sakoa braon deblji i crveni laneni kratki, Luna senf zelenu košulju bez rukava od lana, Luna belu lanenu suknju, čipkastu bluzu sa debelim radom tri četvrt rukav, beli kratki šupljikasti džemper, dve nove viskozne rolke, novu usku teksas suknju sa džepovima, belu majicu sa sivim printom sa vrećastim 3/4 rukavima. Sve su mi to nove stvari i sve sam probala šta sa čim, i sve mi ide uz zlatne Guess patike, sa tim podseća na visoku modu, ili na prugasto bele sandale, ili uz plitke kožne braon gležnjače, ili uz one šupljikave bež patike cipele, totalno sam iz Desiguala prešla u smart casual, treba još da kupim dve nove torbe i da ponovim nekoliko majičica, i mogu da se spremam za poslovni put i izlaske sa kolegama.
Rekao mi je šef danas da nas je prijavio za put u Bugarsku i Rumuniju kod biznis stejkholdera i na pregovore sa ključnim dobavljačima.
Nije da volim da putujem, ali ako mora, nema se kud. Teši me da malo vidim sveta, u Rumuniji sam bila samo u onom mestu gde je krstarenje Dunavom, u Sofiji sam bila. A i kanu dnevnice.
Nije kao da do sada nisam putovala po regionu, samo kažem opremila sam se par ekselans.
Ćerka je kupila masku i stavila hidrogel ili kako se već zove, telefon joj je kao lutka. Muž mi je isprao i ocedio i okačio suknju jer mene još malo boli ruka za pranje na ruke.
Stvari su mi prelepe, a moje Guess patike toliko napadane su mi najbolja investicija u obuću u poslednje vreme.
Samo za one koji su ih zaboravili my precious

Strašno sam zadovoljna, a čak mi stvari stoje tako da sakrivaju moju liniju i izgledam sasvim vitko.
Bonus i pravac nabavka tečnog pudera i trajne olovke i trajnog mat karmina.
Tamo planiram da se šminkam, za promenu. Mogla bih da počnem da se šminkam, starim i trebalo bi bar puder da uvedem. Puder sam stavila samo kad me je ćerka poslednji put šminkala pre godinu dana.

Prilozi

• IMG_20210911_222649.jpg
    IMG_20210911_222649.jpg
    112 KB · Pregleda: 51
Ne treba bacati puno para na tf...prije ili kasnije svaki se pokvari ili mu oslabi baterija.
Dostupni telefoni (kada se pogleda koliko para treba za zaista dobre) od osamnaest hiljada dinara citat "previse para" / od dvadeset sest hiljada dinara "previse para" / trideset sest hiljada dinara "previse para" .
Mnogo je tuzno kada ne sme da se kaze "kupljeno je" kako ne bi bilo "mnogo para razbacuješ se" mesecima / godinama.

Skupi su od sedamsto / osamsto/ devetsto/ hiljadu evra na vise (ti su bas dobri ) jak Samsung je hiljadu cetristo plus evra (gledali smo sinoc).

Poslednja izmena:
Zavisi u kojoj klasi hoćeš telefon. Mi smo uvek uzimali telefone srednje klase, oni u suštini imaju sve što i ovi skuplji za naše potrebe.
Ja sama ne patim mnogo od cene telefona, ako on meni ispunjava moje potrebe. To može da radi i telefon star nekoliko godina.
Primera radi, pored ćerkinog laptopa, imamo desktop koji ima punih 17 godina i i dalje radi. Rađeno je čišćenje i reinstalacija, ali radi.

Dobar dan.
Ustala sam sad i popila kafu. Izmerila se. Imam ceo dan slobodan, još jedan, pa ću da idem napolje u šetnju dok je ovog lepog sunca.
Uživam u ova tri dana odmora od posla, mnogo mi prija. I uživam u lepom vremenu. I divno je što u kući takođe nemam mnogo obaveza, baš koristim vreme da se odmaram.
Bilo mi je tako potrebno.
Konačno lepo vreme i u kući sam u majici i hekankama, uživam što je konačno toplo. 👏

Mi bile u šetnji, pa svratile u omiljeni kafić, popile kaficu i ceđenu narandžu ja, ćera čaj....pa polako nazad kući. Ručale i sad malo dete spava, ćerka i veliko dete gledaju Pepu, a ja došla malo da se ispružim. Čupavicu smo posle šetnje ispratile, ode drugarici na rođendan, pa da se sredi moja tinejdžerka ❤️ Bože kako je porasla, ljubav mila lepa, pametna. Idući vikend je opet naš :srecna:

Mi bile u šetnji, pa svratile u omiljeni kafić, popile kaficu i ceđenu narandžu ja, ćera čaj....pa polako nazad kući. Ručale i sad malo dete spava, ćerka i veliko dete gledaju Pepu, a ja došla malo da se ispružim. Čupavicu smo posle šetnje ispratile, ode drugarici na rođendan, pa da se sredi moja tinejdžerka ❤️ Bože kako je porasla, ljubav mila lepa, pametna. Idući vikend je opet naš :srecna:
To je ta ljubav 😍
Uživajte. Mnogo mi je lepo da čitam da si srećna i uživaš sa porodicom. ♥️

Jeste, mnogo je lepo, ali sam danas plakala kad sam setila da još malo i idem nazad pa opet ko zna kad ću moći da dođem. Raspala sam se totalno, a držala sam se godinama do sad, valjda se to sa godinama dešava, a i ne moram ja baš stalno biti jaka, imam pravo malo i da popustim po nekad.
Bilo bi divno da možeš da se preseliš kod ćerki. To ti od srca želim. Ne moraš pisati ako nećeš.
Svi smo mi slabi ponekad, a ti imaš puno pravo na to, da ne kažem da svako ima.
Svako ima svoje probleme.
Drži se i Bože zdravlja ako bude moguće da se smestiš kod ćerki što pre. 👍

Jeste, mnogo je lepo, ali sam danas plakala kad sam setila da još malo i idem nazad pa opet ko zna kad ću moći da dođem. Raspala sam se totalno, a držala sam se godinama do sad, valjda se to sa godinama dešava, a i ne moram ja baš stalno biti jaka, imam pravo malo i da popustim po nekad.
Koliko se radujem kad dodju toliko mi je prazna kuća kad odu. Znam da to sve tako mora ali nekako provedeš život željan djece.

Koliko se radujem kad dodju toliko mi je prazna kuća kad odu. Znam da to sve tako mora ali nekako provedeš život željan djece.
Upravo. Toliko sam planova imala posle operacije i zračenja, jer nisam očekivala ove metsstaze i hemoterapiju. Da je bilo po mojoj želji ja bih sada imala svoju garsonjeru ovde i srce bi mi bilo na mestu. Ovako :( hbg ne mogu ništa jer ovde ne mogu da se lečim. Stanovi su inače u roku od mesec dana 3x poskupeli tako sad i da nije toga ništa ne bi mogla da uradim. Ko ovde sad može da kupi stan sem Ukrainaca i Rusa ja ne znam, ovo je ludilo neverovatno.

Da vam se pohvalim.
Bila sam napolju i bilo je divno.
Tračak proleća iz mog kraja.
Kad sam se vratila sredila sam kuhinju i sad podgrevam ručak. Divno je vreme, a u stanu konačno toplo, popodne odoh u Maxi po svoj ćeif da kupim koječega, svašta imam na aplikaciji. Večeras ću da slušam muziku i malo čitam, da pametno koristim odmor.

Prilozi

• IMG-198b45cd42cae69abd47c8dae480f283-V.jpg
    IMG-198b45cd42cae69abd47c8dae480f283-V.jpg
    227,7 KB · Pregleda: 21
  • IMG-318cb5a752e986ce9dfe36733bf49947-V.jpg
    IMG-318cb5a752e986ce9dfe36733bf49947-V.jpg
    251,9 KB · Pregleda: 20
  • IMG-8d93c53f0603fae3a795005891d23cc8-V.jpg
    IMG-8d93c53f0603fae3a795005891d23cc8-V.jpg
    264,5 KB · Pregleda: 21
  • IMG-68dfe03ff4602f949859b0c4e194cdbd-V.jpg
    IMG-68dfe03ff4602f949859b0c4e194cdbd-V.jpg
    188,2 KB · Pregleda: 20
  • IMG-b1785438454d3ef06911bc12ec3266cb-V.jpg
    IMG-b1785438454d3ef06911bc12ec3266cb-V.jpg
    371,7 KB · Pregleda: 21
Uzeli su Samsung Galaxy A52 S, muž kaže da je to najbolji telefon srednje klase na tržištu, beli je uzela. Taj su baš i hteli, požurili su da uzmu novi ugovor dok ga još ima u ponudi u mts-u, jer je mužu taman isticao ugovor.
Neko moj gleda isto taj telefon trideset sest hiljada je (snizeno sa trideset devet) / dok ja gledam jedan od dvadeset sest hiljada :aha: .

Javi kakav je :aha: .

Neko moj gleda isto taj telefon trideset sest hiljada je (snizeno sa trideset devet) / dok ja gledam jedan od dvadeset sest hiljada :aha: .

Javi kakav je :aha: .

Telefon je odličan. Ćerka je mnogo zadovoljna. Radi kao munja, lep, elegantan, nije težak, nije ni mali ni veliki, kamera mu je savršena, opremljen je sa svim. Uzela je mnogo lepu šarenu masku i stavila hidrogel kao zaštitu. Kao lutka joj je telefon :D
Topla preporuka.
Skup je, ali iz srednje klase telefona je najbolji :ok:
Zaista sam i ja prezadovoljna, a ona je oduševljena, ne odvaja se.
Skockala ga je, milina.
Možeš pogledati niže i recenziju, ovo je njen model.
https://www.benchmark.rs/vesti/samsung_galaxy_a52s_5g_predstavlja_zaokruzenu_a_pricu-89502

Dobro veče svima.
Bila sam u nabavci, uzela hranu za sutra i prošetala se malo.
Samo što sam došla, kad ono ajd na akciju koju najviše volim 🦸. Posle toga sam naravno htela da se izležavam i dremam, ali je krevet zauzet, a ćerka gladna.
Spremila večeru i sad čekam da i on večera a ja da slušam muziku i malo čitam.
Ove kratke dane od odmora provodim lepo koliko god mogu. 🍹
Konačno malo uživam i toliko mi prija, reči nemam. 🤸

Uz koji paket ide taj telefon i koliko se doplaćuje?
Trebalo bi da on ima fabrički postavljenu zaštitu, bar moj ima, padao je nekoliko puta sa kreveta u bolnici na pločice i nije ni primetio šta mu se desilo :)

Omorika. Tarifa je 1600, a rata za telefon oko 2000. Tako nešto. Rata mesečno je 3.600 dinara. Ali vredi svake pare. Ima sa zadnje strane zaštitu, staklo nema. Mi smo stavili, tako da je mirna.

Back