Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Zauz sve najbolje i da u kuću dođe mir.
Čestitam svima Badnji dan
Kod lekara ću u ponedeljak
Ćerki je čorba ispala ko i moja isto
Sad sam legla da predahnem od pomoći ćerki
Muž je čistio i brinuo se oko pasa
Neću na Badnji dan da idem po lekarima a bolovanje mi treba od ponedeljka.
Ona ima još da ispeče pite s višnjom, umuti šlag i spremi krompir salatu
Za nekog ko nikad nije kuvao ide joj odlično.
Srećan vam Badnji dan! 💕

Zauz sve najbolje i da u kuću dođe mir.
Čestitam svima Badnji dan
Kod lekara ću u ponedeljak
Ćerki je čorba ispala ko i moja isto
Sad sam legla da predahnem od pomoći ćerki
Muž je čistio i brinuo se oko pasa
Neću na Badnji dan da idem po lekarima a bolovanje mi treba od ponedeljka.
Ona ima još da ispeče pite s višnjom, umuti šlag i spremi krompir salatu
Za nekog ko nikad nije kuvao ide joj odlično.
Srećan vam Badnji dan! 💕
Srećno!

Sama obukla haljinu i namestila frizuru da se šminkam ipak me mogu.
Evo me ipak uljudno dočekujem Božić, to sam ja sad

Hvala puno ❤️

Sve je spremno.
Mogu malo i da odmorim od ovoliko davanja uputstva

Prilozi

• IMG-34629556e0512884d881b48301c4da04-V.jpg
    IMG-34629556e0512884d881b48301c4da04-V.jpg
    53,5 KB · Pregleda: 48
Srećno! 💕
Obavili smo običaje, upalili badnjak, okadili kuću, večerali
Morala sam da popijem drugi zodol mnogo me bolela ruka
Uspela sam da se prekrstim hvala Bogu 💖
Ćerka je iznela ovo spremanje sama. Muž je pohvalio, posebno je rekao da bolju krompir salatu nije jeo nikad.
Ona se slikala kod svog svečanog stola i poslala bliskim prijateljima.
Sada se dopisujemo sa prijateljima. Odmaramo.
Posebno lepo veče uprkos mojoj povredi i praznici se slave ko i uvek.
Ja ne posustajem duhom.
Oni mi daju života i uz praznični duh i njih dvoje sve se lakše podnosi.

@TheLady Mir Boziji vaistinu se rodi 💝.

Da li ti je ruka u zavoju / do kada ce biti /kako je danas (sve ce to da prodje🤞 💝strpljenja💝 ) ?
Hvala Zauz '❤️ ❤️ ❤️
Ruka mi je slobodna ali ne mogu puno pokreta.
Vežbam koliko mogu.
Rekli su mi kad hoću da je vadim iz mitele (zavoj da drži oko vrata) i da radim pokrete i vežbe.
Danas manje boli. Nisam pila analgetik. Samo kardiopirin. Krećem je u pokretima koji me ne bole.
Hvala ti puno na željama i podršci, mnogo znači :♥
Dopisujem se sa Maki 💕
Možda je ubedim da dođe :♥

Ćerka je umesila česnicu i sve uradila kao i do sad. Muž nije ništa izvukao, ćerka pšenicu a ja sam i badnjak i paru.
Torta joj je prelepa.
Svima sam sve čestitala i sve smo obavili kako Bog miluje.
Sad ću malo da dremnem.
Što se mene tiče ja sam joj pokazala sve najbolje moguće, sutra da se uda, da se ne postidi nimalo. 👍
Oni će sad u šetnju.
Moja domaćica me prevazišla hvala Bogu 💖 💖 💖
Evo i tortice 🤗

Prilozi

• IMG-1cba818e34c044ae77b00d629fb24a47-V.jpg
    IMG-1cba818e34c044ae77b00d629fb24a47-V.jpg
    113,9 KB · Pregleda: 54
Ćera uživa u poklonu koji je dobila.
Nije se nimalo rastužila što nije dobila milka paketić.
Kad je videla lego, još jedan iz omiljene kolekcije, obradovala se više nego čokoladi što sam dodala paketiću.

Juče je išla da korinđa, bila je malo tužna jer joj se nijedno drugo dete nije pridružilo.
Donela je punu kesu slatkiša i voća.
Kod nas niko nije dolazio i u kraju je bila jedina.

Oni su otišli u šetnju. Ja slušam muziku. Idem da pijem kafu i pušim. Darove mi je ćerka stavila sa čokoladnim zlatnicima u mini novčanik od zlatnika. Kad prođu praznici stavići u svoju kutiju sa važnim predmetima i uspomenama.
Život piše priče ali ovo je istina

Prilozi

• IMG-d606ff0be34b80b7affe832ddd4f4d12-V.jpg
    IMG-d606ff0be34b80b7affe832ddd4f4d12-V.jpg
    63,2 KB · Pregleda: 18
Čekam da jedemo plećku i krompir i šopsku. Gledala sam malo slike u telefonu. Prestala sam da pijem zodol i prešla sam na paracetamol. Slušam muziku i delim fazone s mužem. Sutra da mi uzmu fwbricet. Prsti su i dalje otečeni. Na kolenu imam žuto ljubičastu modricu. Ruku ne mogu mnogo da pomeram.
Bolovi su srećom manji. Febricet mogu više da pijem ako treba. Treba da vežbam. Uzela sam jedan gutljajčić rakije da me mine želja. Ko da sam eliksir popila.

Kažu dosadno je ništa ne raditi.
Baš i nije.
Meni vreme brzo prolazi jer se družim s porodicom, pričamo, zezamo se. Dogovaramo oko kućnih poslova i potreba. Malo se dopisujem, malo slušam muziku, malo gledam slike i fb.
Treba da otkucam spisak za sutra. Možda ja ne radim ništa fizički ali sam potpuno uključena u brigu o domaćinstvu u čemu u uživam.
U isto vreme sam koristila vreme da se družim i povežem sa ljudima koji su mi dragi a koje sam zapostavila. Pa kad se potpuno oporavim da se vidimo uživo.

Dobro jutro svima.
Praznici su gotovi a ja sam sa povredom i praznicima došla do 77 kg. Nije strašno toliko koliko sam mislila. Narednih dana ješće se manje a mene malo popušta apetit. Godinu dana je prošlo od početka moje dijete i uprkos problemima rezultat je ipak minus tri i po kila. Sad je bitno da se oporavim. Kad se vratim u normalu sa životom i rukom počeću da se krećem pa će biti lakše. Ja ni inače nisam aktivna. Kod mene je bitno da ne jedem mnogo.
Ruka malo boli ali manje. Popila sam jedan febricet, hirurg mi je rekao da prekinem zodol zbog želuca i što je opijum. Pila sam ga tri dana po dva. Sad je već malo lakše, sama se nekako oblačim, sama idem u wc, dabas opet tuš sa ćerkom a sutra mi peru kosu.
Trudim se kao što ste mi rekli da budem maksimalno samostalna, osim kupanja i seckanje sve oko sebe radim sama.
Konačno ćerka može da uči. Oko ručka ćemo se snaći a ostalo se kupi. Može i ona srce malo da odmori.

Dobar dan.
Ručali smo, ćerka je pravila gulaš i makarone.
Život je problem na problem.
Njima dvema je skoro nestalo drva. Nisam u stanju sada da se nerviram, nisam sposobna za to.
Niko me sem Maki ne pita kako sam, ljudima si dobar samo kad im trebaš i pomažeš, posle te zaborave.
Navikla sam se na to da osim porodice nemam nikog. Hvala Bogu imam njih. Neki ljudi nemaju ni toliko.
Jednu stvar sam naučila. Da se malo manjem dajem svima sem svoje porodice. I da usporim malo u životu i da me boli rac šta je ko reko i šta ko misli, da li će biti povišica i nagrade i sličnih besposlica, time se bave ljudi koji nemaju problema.
Ako ne prepoznaje koliko mu značiš, u životu, kući, na poslu, bilo čemu, on je taj koji gubi, nisi ti.

Back