Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Meni se ovo i desilo :lol:
Oni se spremaju u šetnju
Pojela sam parče torte
Pustila sam muziku
Ćerka je sad glavna domaćica u kući, buni se ali uživa i peva i čak mi je rekla da smišlja šta će da sprema.
Zamrzla je jedno pakovanje sarme. Ne mora da se brine, ja sam prilično napunila friz, biće joj lako.
Smešna je pere sudove i peva ❤️

Ruka boli
Čekam da dođu da ručamo
Uzela sam malo ruske i pršute i čimkala hleb od juče
Nisam radila vežbe mnogo boli
Popila panadol
Sva sam polomljena sve me boli
Bar se snalazim za wc, pušim, pijem kafu
Ne mogu prozor da zatvorim
Užasno je ovo
Nikad ne bih poželela nikom

Cigare nemaju nikakvo dejstvo
Ko da pušim sušeni spanać
Nisam ni gladna ni ništa samo sam nemoćna
Šta je tu je

Poslednja izmena:
smesni-oglasi-foto-fejsbuk-1430230917-650163.jpg

Popila kafu
Sutra će ako može ćerka da mi uzme zodol
Mora se preći na jači analgetik, pitao je muž hirurga
Ćerka pere sudove i sredila mi je frizuru. Otkrila je domaćicu u sebi.
Sarma joj je ispala savršeno. Mnogo je ponosna. Ješćemo je i sutra.
Ja sam malo vežbala ruku.
Muž me zeza kaže nisi ti naučila da ne radiš ništa. Opet sam gladna. Ugojiću se opet. Ko ga ebe. Samo da se vratim u normalu.

Dobro veče.
Kako mi je brzo prošao današnji dan.
Ispunjen u potpunosti.

Malo sam na kvarno ubedila ćeru da čita lektiru.
Uspela je da pročita pola.
Čitala je dok sam bila u kupatilu, nastavila i kasnije.
Muž ulazi u jednom momentu u sobu, kaže bila mu sumljiva tišina.
A nas dve čitamo ispružene na krevetu.

Voli ona da čita, ali po svom izboru, ne po planu i programu.

Oprala kosu juce / osusena kosa /zaspala sam / pre ponoci me je probudio vrisak "hvataj ga" / "drzi ga" / presekla sam se pozovem da vidim sta je (pomislila sam da hvataju misa onako nisam se ni probudila).
Treci vrisak da nije uzeta terapija / cetvrti isto /peti htela da zovem Hitnu (ovde to nema svrhe nece da dodju obicno) pao secer neko dao nesto slatko tisina.
(Pre svega toga preko dana na pogled gore osecaj da ce pasti unazad 🤦‍♀️ /da jeste to bi bio pad na beton 🤦‍♀️) .

Evo ne mogu da spavam nocas / ostala sam budna / jutro je vec / dolazim sebi sta se desilo ne mogu da verujem ni da se to desilo / jeste šok je.

Poslednja izmena:
Negde oko 4 noćas u snu napravim ne znam ni sama kakav pokret rukom i brojim zvezde od tad. Ustala pušila popila analgetik jedva se namestim ponovo da spavam.
Od tad me boli cela ruka.
Ipak zaspim.
Ustala sam bolovi užas jedva pokrećem ruku. Još gori bolovi nego juče.
Prvo sam stvarno mislila dobro dešava se nije loša sreća šta ćeš, nije nikakav baksuz, ali sad više nisam sigurna. Kad dođeš u ovakvo polomljeno stanje bez ikakve veze stvarno se pitaš da li te neko prokleo.
Nisam sklona sujeverju, ali mi ne ulazi u glavu šta me snašlo.
Šta god da je o njegovu glavu.
Možda nešto naučim iz svega. Samo možda. Ipak je ovo jebeno tvrda glava koja je navikla na udarce sudbine, ali postala mediokritet nije.
Rešila sam da trpim sve svoje muke stoički, ako sam ih zaslužila, neka.
Nekih stvari ne možeš da se odrekneš. Ne mogu ja da kažem za laž da je istina i to ne želim da menjam. Bitno je kakvi smo u očima onih koji nam znače. Bitno je pred Bogom reći radio sam najbolje što sam znao. Ako sam i grešio to nije bilo svesno.
A zlo i neka vlada ako je to sudba. Ja svoju veru ne mogu da menjam sad, kasno je za to.

Kad imaš mnogo vremena a nisi zdrav počneš da se preispituješ. Greške ti se ukazuju same. Pitali su me mnogo puta da li bih nešto menjala. Ne bih to nisam ja to je neko drugi.

Poslednja izmena:
Dobro jutro
Sve je to nebitno što ja pričam sama sa sobom
Na kraju svako nosi svoj usud i to je u redu.
Proći će i ovo. Trebalo je shvatiti na kraju kad sam ovo doživela da posao nije centar sveta, da može neko i o meni da brine, i da nemam opravdanja da se ljutim na porodicu. Ipak ima nekog dobra u svemu.

Zato sam vam i rekla zdravlje i ljubav. Shvatila sam da sam srećna žena samim tim što je neko uz mene i brine o meni kada sam nemoćna.

Dobro jutro.
Mi stigle kod drugarice.
Ima da uživamo do večeras.
Puno mi znače ovi slobodni dani.
Biti sa porodicom i dragim ljudima....
Najbolje moguće provedeno vreme.
Apsolutno
Uživajte.
Meni je lepo što ćerka se sprema za udaju. Sve će sada naučiti. Smejemo se družimo
Njih dvoje su mi melem na dušu.

Donela mi je zodol.
Kupila je ribu za Badnji dan dok je još ima.
Kad ne ležim manje boli ruka.
Uplatila kreditnu.
Koliko stvari čovek može levom rukom to je čudo.

Muž mi je rekao, a on me izlečio od išijalgije, da će ovo srasti samo i da radim sa rukom koliko mogu. Verujem mu sve najbolje lekare konsultuje uvek.
Da ne zapuštam ruku ali ne i da me boli. Sad imam zodol, Popila sam pa da vežbam.

Ćerka mi uzela krem njam njam. To mi je užina ako oni nisu tu. Inamo još torte. Ovog puta je trajala dugo. Juče počistili svu rusku i predjelo. Sarma i danas. Za večeru jedemo kačamak. Obe smo se složile da posle praznika moramo na lakšu hranu. Nismo mi na ovo navikli i nije zdravo. Ona ide u skitnju danas. Ja moram uskoro u dom zdravlja po uput i otvorim bolovanje. Muž će da ide sa mnom.

Dobro veče.
Uključile smo belo.
Zodol mi je dosta umanjio bol i vežbala sam ruku.
Uspela sam da levom rukom namestim nekakvu ok frizuru i otvorim čokoladni zlatnik danas.
Oni će mi pomoći za tuš i oprati kosu.
Hvala Bogu malo je bolje, bol je mnogo manji ali su pokreti ograničeni.
Uspela sam da dremnem i malo slušam muziku.
Hvatam položaj u kome ne boli i tako ležim.
I koleno boli manje.
Sad slušam muziku.

Ali da ne budem ovako zle volje rekla bih da se brzo oporavljam hvala Bogu
Samo da kost lepo zaraste
Ja se ponašam samostalno za sve što mogu i radim sve kako mi je rečeno, puno i kvalitetno jedem i saniram bolove.
Vreme kratim uz priču muziku i pomaganje ćerki savetima oko kuće
Моја тетка која сама живи на селу летос је сломила руку. Исто пала због маске излазећи из продавнице. И све је сама, нема ко други.
Хтела сам ти рећи да што се мање ослањаш на помоћ других пре ћеш се вратити у колотечину :)

Back