Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Sad ću da jedem tortu i popijem još jednu kafu. Muž je otišao po svoj poklon. Ćerka hoće da pere sudove. Slušam muziku i nisam ni previše živčana što sam nesposobna iako mi mnogo smeta. Ovo je teško i za psihu, srećom kao nadzornik po ceo dan pratim njen posao i vreme prolazi i ne mislim.
Upoznala sam je sa sadržajem friza. Ona je drugačija domaćica od mene i ništa ne mrzi, uživa.
Sigurna sam da će se uključiti oko kuhinje i kad se vratim u normalu jer voli.

60293269.cms

Dobar dan.
Otvorila sam bolovanje
U sredu idem na kontrolu.
Na bolovanju ću biti kako je rekla doktorka do kraja januara.
Imali smo sreće u povratku nas je dovezao kući njegov drug, otišli smo prevozom. Jedva po ovom snegu i zimi, sve vreme držala sam se za muža da ne padnem. Došli smo kući hvala Bogu.
Pitala sam sve, ubuduće za sve u dz može da ide muž.

Eto mene, tu sam.
Malo me popustila depresija, muž me zasmejavao, popila lek i analgetik i malo je bolje.
Zima je velika, samo 19 stepeni u stanu. Oni greju dobro, problem je visina i sve ostalo.
Dobila sam od muža džemper koji mi stoji super, više je ženski model, za po kući, i nije mi zima. Ako bude moguće paličemo klimu kad može. Bitno je da elektrane greju celu noć po ovoj zimi.
Zvao me šef. Telefonski ću pomagati kolegama da prebrode ovaj period dok se ne vratim na posao.
Ćerka greje ručak. Muž se bavi oko pasa i suši ciglice za kuhinju. Od nekih parica oko Ng uzeli smo ciglice za kuhinju.
Crko nam je donji grejač u rerni. Sad mi kažu. Bilo je vreme da kupimo novi šporet.
Aki nam nije dobro. Opet mu dajemo ab.
Odoh da ručam.
Nekako sam shvatila da nemam snage da se nerviram više, ne mogu.

Dobro veče
Instalirala sam Pink taxi aplikaciju na telefonu za sutra
Jednom organizator uvek organizator
Povećavam nivo pokreta u ruci
Mogu da se potpišem ako treba zbog čekova ili bilo čega drugog.
Poslala ćerki spisak za sutra.
Levom rukom sam malo slala mejlove sa telefona za posao da posao ne stoji.
Pomagala ćerki oko ručka. Nisam lenja iako fizički ne radim ništa. Može mnogo da se uradi i levom rukom i sa dva telefona.
Za koji dan da prijavim ćerku za 100 evra. Treba i račune da platim online.
Uz sve muke nas troje funkcionišemo kao sat.

Sada ću da slušam muziku.
Nisam još stigla da pogledam neki film. Nadam se da hoću.

Dobar dan
Došli sa kontrole
Isto sve izbačen kardiopirin i počinjem sa fizikalnom
Kontrola za tri nedelje
Odvezao nas je komšija a vratili se sa drugom, sva sreća
Čekala sam 4 sata
Došli kući a kući ničeg ni ručka ni hrane za pse ni ničeg
Ćerka u povratku s kolokvijuma uzela ručak, jeli i sišla u prodavnicu
Radila malo za posao levom rukom
Sad sam legla da odmorim, crkla sam.
Izgurali smo danas sa sve psima, pošto od 7 jutros do 2 nismo bili kući, a ništa nismo ni jeli, plus jedan pas nije bio izveden a drugi nije dobio lekove
Na kraju smo sve uradili hvala Bogu
Sad se odmaram pod ćebetom, jako je hladno a klimu ne možemo da pustimo.

Njegovi prijatelji su nas spasli danas. Ponudili su pomoć. Hvala Bogu proći će i ovo. Ja se oporavljam.

Dobro veče.
Slušala sam muziku, grejem se. Odmaram. Ruka je srednje, pokreta je više ali još boli.
Čekam da prođe ovaj ledeni talas da opet puštamo klimu.
Utoplila sam se i ležim pod debelim ćebetom. Malo ću da dremnem. Sutra jedan dan da ukradem da odspavam ujutru. San mi se popravio ali sam morala rano da ustajem.
Ćerka je sav veš oprala, sve sudove i sve je sredila. Muž je čistio i kupio vlagu. Mali pas je loše ali biće dobro, na terapiji je. Ipak su oni penzioneri, mali 14, veliki 11 godina.
Čekam da stignu računi da platim. Imam kafe i cigareta, i analgetike. Dosta sam samostalna. Još samo da mogu sama da se kupam i Bog da me vidi.

Back