Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan
Nešto nisam u vinklu
Osim nogu koje me bole i dalje, imam nesvesticu koja ne prolazi, traje čim ustanem.
Odvezla sam muža na rođendan i odmah kad sam došla kući je počelo. Nisam gladna, nisam dehidrirala, ručala sam lepo, popila puno vode, i stavila flašicu sa sobom u krevet.
Ne ide mi se kod lekara jer su sve ulice zatvorene u kraju, i ovde kod nas, i Brdo, ne znam ni kako bih došla.
Ne znam šta ću
U kuhinji je katastrofa, ali ja čim ustanem vrti mi se.
Možda je od ovog pritiska i vrućine, ne znam. I još udružen premor i bolovi u nogama, i biće da je to.
Ne znam šta da radim.
On će se vratiti prevozom, niti ja mogu da vozim, niti je put prohodan, ovo je užasno gde god da kreneš.
Bukvalno je ovo strašno...
Ako mi ujutru ne bude bolje, zvaću Triglav.
Volela bih da spavam, ali ne mogu.
Samo da ne padnem, nadam se da će proći.

Evo nije bilo dobro, okretala mi se tavanica pola minuta, pa sam čekala da prođe. Malo je popustilo, pa sam otišla da jedem, da nije od gladi, jer ja često više i ne osećam kad sam gladna. Jela sam, popila vode, legla, stavila sam slušalice i tiho pustila muziku, malo je bolje. Mislila sam da sam izgubila slušalice, jer od prekjuče nisam pustila muziku, i nisam mogla da ih nađem. Bile su u torbi. Sad mi je bolje, prejela sam se, ali ne žalim, mnogo mi je bolje. Ćerka je htela da zove hitnu pomoć, ali sada je ok.
Hvala ti na brizi.
Dobro je, prekostah.
Sad ću da dremam, da povratim energiju, volela bih da spavam ali ne mogu.

Evo nije bilo dobro, okretala mi se tavanica pola minuta, pa sam čekala da prođe. Malo je popustilo, pa sam otišla da jedem, da nije od gladi, jer ja često više i ne osećam kad sam gladna. Jela sam, popila vode, legla, stavila sam slušalice i tiho pustila muziku, malo je bolje. Mislila sam da sam izgubila slušalice, jer od prekjuče nisam pustila muziku, i nisam mogla da ih nađem. Bile su u torbi. Sad mi je bolje, prejela sam se, ali ne žalim, mnogo mi je bolje. Ćerka je htela da zove hitnu pomoć, ali sada je ok.
Hvala ti na brizi.
Dobro je, prekostah.
Sad ću da dremam, da povratim energiju, volela bih da spavam ali ne mogu.
Meni je nedavno tako bilo...vrtoglavica cim se sagnem ili okrenem.Mislim da ima veze i sa vratnom kicmom ili anemijom.
Proslo mi je samo od sebe,ne znam kako.

Položajna je vrtoglavica, jer mi je opet bilo kad sam htela da ustanem. Muž to ima, i to je. Nikad nisam patila od toga, ali eto dođe i to, bez ikakve veze.
Nema tu leka, prijatelj je orl specijalista najbolji stručnjak u zemlji, i to se ne leči. Bude pa prođe, pa dođe, i sve tako. Pomeri se kristal u srednjem uhu, ako se ne varam, i posle se vrati.
Nije bilo od gladi svakako, ali bolje što sam jela, danima sam na strogom režimu, potreban mi je bio predah.
Inače sam zaboravila da vam kažem za evrosong.
Ja se na to ne ložim još od neke 2008 ili 2009, bila sam u Bugarskoj kada je bio evrosong, bila je pesma cipela, ja da glasam kad na tv krstići i nema broja. Ne može. Od tad gledam samo sportski.

Kao da je bitan domaći fudbal... Nego samo kažem...
Što se tiče mog stanja, moraću da živim s ovim, samo se nadam da je ovaj napad kratkotrajan.
Ništa, rekla sam ćerki i mužu ako crknem, nije strašno, ostaje vam sve plus osiguranje, nije kao kod političara ali snaćićete se.
Ja sam ionako kako bih rekla veni vidi vici, ne žalim ni za čim, niti imam neke posebne želje.
Tako se nekako osećam, a taj osećaj je dobar, iskreno :lol:

Inače sad ne radim ništa, ali u krevet da idem mi je rano, da radim bilo šta ne mogu još. Ovde je stigla kiša. Možda je samo od ovog vremena, plus premor i nespavanje i eto.
Samo ću da kunjam sad. Popila bih nes ali mnogo je kasno. Sutra me može samo podsetiti da nemam više 20 godina, pa odustajem od kafe večeras.
Muziku ne mogu, verovali ili ne. Nisam još u stanju. Nije mi toliko dobro još. Bila su mi strašno ispucala usta, toliko da me bolelo, pa sam ih sanirala. Bar su noge bolje, mada me još malo bole.
Danas sam za pregovore obukla novu haljinu, kaže meni šef ali zato pregovaraš za medalju, a jeste danas bilo baš uzbudljivo.
Inače težak dan u vazduhu ceo dan, sigurna sam da mi delimično utiče.

Како си јутрос?

E dobro sam hvala Bogu, nema vrtoglavice. Izgleda da je bio prolazni napad. Hvala ti Minka 💕 na brizi :heart:
Jedino što se osećam kilavo i iscrpljeno, kao da sam bila u rudniku. Možda je neka nus pojava korone, vremena i nespavanja, jer sam sinoć prvo zaspala obučena onako kao da dremam i samo se posle ubacila u krevet.
Spavala sam skoro 10 sati.
Hvala puno, dobro je sad 💖 💖 💖
Nisam baš u elementu da radim, ali šta ću, to mi je što mi je.
Bitno je da je bilo prolazno.

Dobar dan drage moje i dragi moji
Došla sam da se žalim
Ne na to što radim :lol: sve u rok službe i to nije nikakav problem, već što imam neki ugovor za koji me vozaju kako treba i ne treba da izgleda već duže vreme, moram da ga uradim za više tržišta, svaki entitet ima svoje podatke, pa onda hoće neće svoj jezik, pa kasnim s ugovorom već mesec dana, bukvalno mi na nos izlazi...
Kad moram ja da budem kreator teksta ugovora, znači, raspad... Čini mi se da lakše podnosim uticaj korone na posao ne daj Bože nego ovo...
Sad se psihički spremam da dao Bog pošaljem taj ugovor u toj mojoj nakalemljenoj verziji pravnoj službi, nadajući se da sam uspela da dobacim do mete...
Nemam koga da pitam za pomoć, jer moju oblast sa ugovorima radim samo ja.
Deluje kao naivan posao, a u stvari da pukneš od muke.
Jedino što mogu kao i uvek kad sam u ovakvom klackalica sedlu jeste da prebijem preko kolena rešenje koje će biti koliko je moguće približno idealnom i presečem, jer bukvalno nema ko, kao i do sad.
Nema mi druge nego da ko i uvek stisnem petlju kod ovakvih smuti i prospi zahteva i uradim ono što se u matematici zove teži idealu.
Jer u ovakvom poslu idealno ne postoji, a ako sam uspela da uhvatim celovitu suštinu i siže stvari u jednom, mislim da boljeg rešenja nema.
Idem da krknem neki doping pa na mozgalicu, dok mi uši ne pobele.
Volim svoj posao, on me je naučio da budem jako fleksibilna a u isto vreme agilna, i sve ove i ovakve tricky situacije da se snalazim i nalazim neka nova rešenja za svoje uobičajene probleme mimo posla, ali takođe i na poslu da budem često glas razuma i iznedrim nešto što ja zovem konsenzus, možda ne kompletan, ali uvek celovit.

Dobar dan
Samo da javim kome koristi
Imate u Carvelu na Brdu veliko sniženje, pazarili su njih dvoje 4 majice Diadora za 4.500 dinara. Čekovi mogu na 90 dana, tako da znate. Ako je neko u kraju, ima Diadora majica i za 1.000 dinara na sniženju.
One ugovore sam uradila i još mnogo zaostalog posla danas, tako da šef nije iskakao uopšte.
Posle posla sam oprala najveći deo sudova, sve što je bilo lakše, ostalo mi je još malo.
Mislim se da pokušam da odgonetnem kako na novom telefonu rade one supersonične slušalice, ali plašim se nešto ću zeznuti, kakva sam :lol:
Sad sam legla. U kući je sve podmireno i skoro sve je sređeno, ćerka je sredila veš i stolove, ja sam samo ubacila danas ručak u rernu.
Malo se iščupah od haosa i u kući i na poslu.
Sad već polako počinjem da mislim i o parama, kraj meseca, put, godinu dana svekru, moj rođendan, a svašta smo poplaćali, uvela bih malo skromniju hranu ili bar večeru, ali nemam snage da spremam uveče.
Ali neću samo da dramatizujem.
Malo ćemo se stisnuti, ćerka završava semestar u petak, pa je i tu olakšanje.
Nego više onako kažem, briga o novcu mi je u opisu ličnosti, a činjenica je da se uvek potroši to što ima, jer mi smo svi takvi, ćeif i zadovoljstva, nismo naravno raspikuće, i nismo ljudi koji se šire kad ne mogu, ali trošimo na merak.
A pare tome i služe... Realno...
Neki sitan ćeif i poneko zadovoljstvo, duvan, alkohol, izlazak, krpice... Dodati po želji...

IMG_20210526_192518.jpgIMG_20210526_192405.jpg

Back