Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Lady, želim ti da se rad i trud isplati, to je najbitnije u poslu.
Onda je sve lakše, trpeti i psihički pritisak, "balansirati".
Ti si u tome vešta, imaš znanja i iskustva.
:vzagrljaj:

Hvala Maki 💕 💕 💕
Pa borim se svim silama da se isplati, i isplati se, jer inače bih menjala posao.
Stalno po malo idem napred, a to je jako bitno.
Hvala ti na divnoj podršci :vzagrljaj:

Veče Maki 💕 💕 💕
Ja sam danas konačno dobro, preživela sam noge i vrtoglavicu, uradila poslove, zamesila pituljice njima, napravila spisak za sutra, i slušam muziku.
Kako si ti?
Lady, uživaj sada. 💞💞💞
Dobro sam i ja, radila juče popodne, dežurala pa nastavila danas do 13 h, takav nam je period, odmori, bolovanja.
Polivala sam cveće, sada da popijem kafu, moji večeraju.

Lady :zaljubljena:
Lepa, lepog osmeha.
Smej se, smej.
Dopada mi se kako ti stoji garderoba crvene boje.
Hvala Maki 💕 💕 💕
Imam novu haljinu koja nije crvena, i jedva čekam da je obučem, ali je u petak hladno za nju, a i noge su mi rovite, ništa sandale sa petom.
Inače sam jedan dan išla po pare skroz crvena, patike, trenerka, majica, duks, ljudi su me gledali kao čudo :lol:

Hvala Maki 💕 💕 💕
Imam novu haljinu koja nije crvena, i jedva čekam da je obučem, ali je u petak hladno za nju, a i noge su mi rovite, ništa sandale sa petom.
Inače sam jedan dan išla po pare skroz crvena, patike, trenerka, majica, duks, ljudi su me gledali kao čudo :lol:
To su ta mala, "sitna" zadovoljstva.
Uživaj Lady kada budeš nosila novu haljinu. Treba ugađati sebi kada god možemo. Ja sam za ponedeljak zakazala termin kod moje frizerke, šišanje i tretman keratinom. Ona je divna devojka, lepo radi svoj posao, vaspitana, prijatna. Osećam se prijatno kada odem kod nje.

To su ta mala, "sitna" zadovoljstva.
Uživaj Lady kada budeš nosila novu haljinu. Treba ugađati sebi kada god možemo. Ja sam za ponedeljak zakazala termin kod moje frizerke, šišanje i tretman keratinom. Ona je divna devojka, lepo radi svoj posao, vaspitana, prijatna. Osećam se prijatno kada odem kod nje.

Uživaj i pokaži nam na kratko sutra novi friz ;)
Slažem se.
Život i čine ta mala zadovoljstva.
Večeras sam recimo mnogo srećna što sam napravila pituljice da im ugodim. Kako su ih jeli, u slast :heart:
Ja neću, vraćam se na moj režim da takve stvari ne jedem, ali sam srećna zbog njih.
Trenutno uživam u svojoj divnoj frizuri, uživam u slušalicama i muzici, uživam dok slušam muža, uživam smejući se mojim glupim i halapljivim psima, što je prijatno vreme, što sam ceo dan u letnjoj haljini, što sam imala danas savršen jelovnik, i što sam za sutra isto smislila odličan meni. Nekada su sitne stvari dovoljne za veliku radost :heart:
Još sutra pa onda uživanje, kafana i mesište i da se sredim i da uživamo:heart:

Dobar dan.
Potpuno ali potpuno lud dan.
Ne znam kud udaram, bukvalno sam pobegla od posla na 5 minuta da sredim mozak koji bruji, sebe ne čujem.
Danas samo da preživim svu ovu ludnicu, pa popodne polako, polako ću i da odmorim i da rastegnem ovaj mini odmor i uživanje što više mogu.
Kao po pravilu, pred i najmanji odmor meni izađe agenda da se ubiješ.
Jedva čekam da prođe ovaj dan, živce sam pogubila, a samo što je počeo.

Dobro veče devojke...
Kod mene je kataklizma
Puna kuhinja sudova, mene čeka i pranje kose i feniranje i nokti, a dan je bio propast.
Još kada te posle seksa čeka krš u kući, a ti bi samo u krevet, da uzmeš da se obesiš tačno.
Strašno je koliko me sve mrzi danas i kako se stvorio nered za jedan dan...
Ali smo otkrili kako rade one slušalice na senzor, mogu da ustanem i u 1, sudove mogu i sutra da operem, a kosu ću već nekako zbrzati.
Imala sam i napad gladi i napad depresije i zbog posla i onako sve mi se skupilo, još u kući haos, i sve čeka mene, i nisam imala volje ni za čim...
Uvek se pitam kako troje ljudi bukvalno uprlja celu kuhinju.
Njoj ne pada na pamet da mi pomogne pod izgovorom da ima svoja zaduženja u kući i da je lakirala nokte i prosto neće.
Oću kupiti tu mašinu za sudove prvom prilikom, prezirem ih.
I uzeću joj one druge slušalice da mogu da slušam muziku dok perem, duga je noć.
Posao me je danas samleo bukvalno i ceo dan sam zle volje. Ne prema mojima, već generalno. I što više odugovlačim sve mi je teže.
Podseća me na ono kada nešto najviše mrziš i moraš da radiš baš to i to onda kada ti je neki nazovi praznik, i to baš tvoj.
Postajem antiprotivna po pitanju rođendana, još jedna obaveza da budeš nešto kao lep i nešto se kao super središ i provodiš. Besmislica.
Ja sam po običaju navikla da budem najjača kad je najteže, mada bih realno legla da spavam i boleo bi me ***** i za rođendan i za sudove i za kosu i za sve obaveze.
Znam znam, sutra je novi dan, pre podne sve se završi što od juče ostane, i prosto mi danas nije dan.
Nešto je danas ceo dan pogrešno odozgo, a tu su i neke tužne uspomene i neke bezvezne vesti, sve onako lepo da dokrajči već sasvim sumoran dan.
Pustila sam muziku, pa idem da perem kosu, i od muke ću takođe i da se najedem ko svinja u ovo doba i baš me briga.
Ako ću već da radim sve što mrzim pošto moram, onda ću i da jedem i popijem kafu i to crni nes, jaki ubica, i da se otrujem koliko ću da pušim.
Pa ko pobedi :lol:

Lady...divim se tvom pravljenju drame od svakodnevnih stvari.🙂
Dodje mi da ti ja kupim tu masinu za sudje kao poklon za rodjendan.😀

To je zato što me samelju neke druge drame... Ali nema veze... Kad dođeš u stanje da ti je sve teško, pitaću te da li je od običnih stvari...
Never mind... Samo kažem...
Zašto bi trebalo da kažem baš sve
Zašto forum treba sve da zna...
Ne mora...

Opušteno, Lady, Uradićeš sve kad budeš raspoložena.
Ima dana ihahaj.

:vzagrljaj:
U pravu si Rokerko :heart:
Muž će mi reći pusti bre to sve, došao je i da me teši, ali danas je upalilo do pola.
Kosu sam oprala, ali sudove jok, ujutru ću, nije ni bitno.
Hvala tebi 💖 💖 💖
Život... Malo gore, malo dole... Umem ja i od besa da operem sudove i to sve punu kuću, samo da znate :lol:

Ali nema veze... Svejedno ću da obrišem...
Ja jesam kraljica drame, ali ako mi je sve teško, postoji razlog koji neću da kažem...
Pa onda nemoj ni to sto nije razlog za dramu.🙂
Ispada bez veze.A ako mislis da si jedina sa problemima,umorom i ostalim zezanjima...nisi.
Obracas previse paznje na nebitne stvari i banalnosti...pranje kose,lakiranje nokata,pranje sudja...te svakodnevne obaveze.
Citam te iz znatizelje da li ces ista novo napisati,ako vec pises ove nazovi blogove o svom zivotu...ali ne,kod tebe je sve isto.
Stotinu recenica napises,a sva sustina moze stati u pet istih.
Mislim,meni je svejedno,pisi sta hoces,ali ti kazem kako izgleda iz ugla nekog posmatraca sa strane.
Meni tvoj zivot izgleda strašno monoton i dosadan iz ove tvoje price,i ti ista takva licnost.A vjerujem da nije bas tako.
Znam da te ne interesuje sta drugi misle,a samim tim ni ja...ali eto na forumu se moze cuti svacije misljenje.🙂
I naravno,slazem se da nije sve za forum.

Back