gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Dobar dan
Nešto nisam u vinklu
Osim nogu koje me bole i dalje, imam nesvesticu koja ne prolazi, traje čim ustanem.
Odvezla sam muža na rođendan i odmah kad sam došla kući je počelo. Nisam gladna, nisam dehidrirala, ručala sam lepo, popila puno vode, i stavila flašicu sa sobom u krevet.
Ne ide mi se kod lekara jer su sve ulice zatvorene u kraju, i ovde kod nas, i Brdo, ne znam ni kako bih došla.
Ne znam šta ću
U kuhinji je katastrofa, ali ja čim ustanem vrti mi se.
Možda je od ovog pritiska i vrućine, ne znam. I još udružen premor i bolovi u nogama, i biće da je to.
Ne znam šta da radim.
On će se vratiti prevozom, niti ja mogu da vozim, niti je put prohodan, ovo je užasno gde god da kreneš.
Bukvalno je ovo strašno...
Ako mi ujutru ne bude bolje, zvaću Triglav.
Volela bih da spavam, ali ne mogu.
Samo da ne padnem, nadam se da će proći.
Nešto nisam u vinklu
Osim nogu koje me bole i dalje, imam nesvesticu koja ne prolazi, traje čim ustanem.
Odvezla sam muža na rođendan i odmah kad sam došla kući je počelo. Nisam gladna, nisam dehidrirala, ručala sam lepo, popila puno vode, i stavila flašicu sa sobom u krevet.
Ne ide mi se kod lekara jer su sve ulice zatvorene u kraju, i ovde kod nas, i Brdo, ne znam ni kako bih došla.
Ne znam šta ću
U kuhinji je katastrofa, ali ja čim ustanem vrti mi se.
Možda je od ovog pritiska i vrućine, ne znam. I još udružen premor i bolovi u nogama, i biće da je to.
Ne znam šta da radim.
On će se vratiti prevozom, niti ja mogu da vozim, niti je put prohodan, ovo je užasno gde god da kreneš.
Bukvalno je ovo strašno...
Ako mi ujutru ne bude bolje, zvaću Triglav.
Volela bih da spavam, ali ne mogu.
Samo da ne padnem, nadam se da će proći.