Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan svima.
Ustala sam u 1 uz budilnik i još mi se spava.
Napolju je divno vreme.
Noćas sam zaginula s mužem, ne znam ni kad sam zaspala.
Zato bih ceo dan provela u krevetu.
Prijatelj noćas dobio ćerku 💖 💖 💖 pa pretpostavljam da će danas muž ići na slavlje. Baš divna vest.
On inače još spava, a ja sam izvela psa onako pravo iz kreveta, i opet sam u krevetu, kad bi ručak mogao sam da se spremi.
Idem opet dva dana u kancelariju, ne znam šta sutra da obučem. Biću sama, sloboda.
Tako sad bih opet zaspala, nešto mi je slatko ovako, ali moram na ručak.
Kad dođe vikend, ja sam samo za krevet i čari koje on pruža...
Nekako se opustim totalno i da nije obaveza po kući, sve bih zaboravila. U petak ne radim. Imaću tri dana za odmor i uživanje.
Imam gomilu stvari koje treba danas da uradim, ali me sve pošteno mrzi, sad kad ga slušam kako spava i mene hvata dremež...

Dobro veče :kpozdrav:
Moja devojka mi je kupila još jedan poklon, koji neće da mi pokaže do rođendana. Znam samo da se nosi i da je isto kupila i sebi, sad ne znam šta je :think:
Neće da mi kaže :aha:
Sad ja treba da smislim gde ćemo i šta ćemo, da ih izvedem negde čestito. A meni se ide na neku klopu, nešto mi se mesnato jede, baš onako kao ćevapi na kajmaku, neko žešće mesište. Ili da napravim tortu i donesem iz kafane, ne znam nisam pametna. Biće loše vreme, a ja nemam volje ni da idem ni da trošim. Ide mi se recimo u Vuk, volim tamo da idem, i uzela bih kolače iz Hleb i kifle, ali me ona neće pustiti bez torte. Volim da idem u Vuk na klopu, a možemo i tamo da jedemo čokoladnu tortu, koja je lepa, ona je jela i kaže da je odlična. Ne znam... Nije toliko bitno meni, ali njima dvoma jeste, posebno njoj, a ona je toliko pažljiva, moja svađalica, pa stvarno kakvo dete imam... :heart:
Sve pare koje je imala potrošila je na cveće i poklone meni, ali vidim da raste kao kvasac i peče me na tihoj vatrici.... :heart:

20210524_052226.jpg

20210524_052250.jpg

@maki81 moze li uz ovo da se piju cink magnezijum/ samo cink samo magnezijum (za zdrave osobe) .

Lady, draga, dobro sam, uobičajeno.
Juče nam je bila slava, bilo je lepo, bila su moja braća i snaje, slušali muziku, smejali se
Danas završih poslove u kući.
Kako si ti draga?
Smisli nešto lepo za svoj rođendan, tvoja kćerka je toliko pažljiva. ❤️
:vzagrljaj:
Drago mi je da ste dobro, veliki ljubac :ljub:
Uručili su mi poklon :heart:
Dobila sam aranžman i svilenu spavaćicu, kratku, crnu, na bretele, sa čipkom i stoji mi auh :heart: i njena njoj :heart:
Inače sutra ipak ne idem u kancelariju, javila sam se šefu i rekao je ok. Može neki posao za njega da prebaci u sredu na kolegu i koleginicu , reći ću mu. Ja sam uništila noge danas, a Požeška je zatvorena, putovala sam skoro tri sata kući, pa zbog svega ne bih sutra da idem, ne znam ni kako bih otišla, ni kako se vratila, uz ove moje uništene noge danas.
Ćerka me je oduševila :D
Spavaćica je pa... Baš seksi :heart:
Ja njoj stavila nudle da odstoje za večeru, a ja ću jesti jagode za večeru, njima kao desert.
On ima svoje standardno pršutić, pileća prsa, kifle i jogurt.
Rešila sam da bacim ove salonke. Uništila sam danas noge, a onda tri sata kolone vozila u njima. Žulj na žulj stiže.
Poklon mi je savršen, a idemo u Vuk na ručak, rešeno. Torta ništa, ja sam odlučila. Tamo ćemo jesti sve što nam se jede. Štekarila sam neku siću, skrivala i tako, pa ću se otvoriti.
Mnogo mi je drago što ne moram sutra u kancelariju, gorivo sam potrošila u koloni, put je neprohodan, a moje noge pate.
Odužiću se ja već, uvek jesam.
Inače ću vam slikati moje cveće, stvarno je divno :heart:

Srećan rođendan, Lady.

Sretan rodjendan 🎂

Опааа, Љубинка...лепо цвеће за лепу жену, срећан 18. рођендан :heart:

Drage moje devojke izvinite tek sam sad videla :vzagrljaj: :heart:
U petak, ali hvala, mnogo vas volim :heart:
I za Miici isto :heart:
@mina68 hvala :obozavam:
Molim te da se pod hitno odljutiš ako si ljuta, tebe nikad u usta nisam uzela po lošem, i da se vratiš na temu iz odmah :heart:
Hvala vam devojke, čestitke u petak :vzagrljaj:

Malo omatorila
Ili ova deca danas svašta vide i čuju i u nekim momenti to budu i nepotpuno informacije

Danas oni sve već znaju u tim godinama, trebalo bi da počneš da uvodiš intimne teme polako, da te ne zateknu. Osim toga moja devojka je dobila sa 10. Sve to dođe na svoje, počni od knjige za svaku devojčicu.

Danas oni sve već znaju u tim godinama, trebalo bi da počneš da uvodiš intimne teme polako, da te ne zateknu. Osim toga moja devojka je dobila sa 10. Sve to dođe na svoje, počni od knjige za svaku devojčicu.

Ima li smo mi već tih tema.
I to nedavno.
I jeste me zatekla.
Ali mi je takođe i drago što smo pričale o tome.
I što me je pitala.
A opet, čini mi se, još je dete za neke ozbiljnije razgovore.

Nedavno mi je neko prokomentarisao
Razgovaraj o tim temama kad bude spremna i kad pita.

Njoj su i bubuljice počele da izlaze po čelu.

Back