Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Nadam se da će sve proći OK, a malo da te razvedrim, studenti na sastanku su se dosetili pa stave ovo na profilnu sliku i rade šta im se hoće :D
download.jpg

Kako ste svi komplet?
Nije mi jasno ni kako dobiste ovo čudo kad nigde ne idete? Morate da jedete jaču hranu i što više vitamina da bi se što pre izvukli. Mnogo voća, mnogo tečnosti.

Hvala ti Afro na pitanju i brizi :vzagrljaj:
Evo borimo se
Pisaću malo kasnije dok odremam koliko mogu
Kako si ti? Kad ti je kontrola?
Jesu li tvoji ozdravili?

Hvala ti Afro na pitanju i brizi :vzagrljaj:
Evo borimo se
Pisaću malo kasnije dok odremam koliko mogu
Kako si ti? Kad ti je kontrola?
Jesu li tvoji ozdravili?
Jesu ozdravili su odavno već. Ćerka je primila 3 infuzije, ostali su prošli bez. Ona sad pije kardiopirin 2 meseca pa će na kontrolu.
Sele se pa su umorni i u haosu, ali dobro, proči če i to i biće im puno lakše samo da izguraju još jedno mesec i po, do dva.
Ja idem u subotu da radim pcr test, a ponedeljak bolnica nova terapija.
Držite se, samo jedni drugima pomažite da bi svima bilo lakše.

Kako ste svi komplet?
Nije mi jasno ni kako dobiste ovo čudo kad nigde ne idete? Morate da jedete jaču hranu i što više vitamina da bi se što pre izvukli. Mnogo voća, mnogo tečnosti.

Evo ovako
Nemaju temp, nju bole noge, njega noge i grlo, piju terapiju, čajeve i jedu maksimalno normalno
Mislim da je njoj bolje hvala Bogu, a i on je danas malo bolje hvala Bogu
Ja vodim računa o svima i svemu, jer sam jedina zdrava od nas troje.
Raspadam se a još i radim.
Za sad se nekako držim, dobro sam, zdrava hvala Bogu
Ceo dan sam na nogama, od ujutru pasa, posla, doručka, čajeva, voća, ručka, pasa opet, pa opet sve ponovo, pa uz to radim uz komp, pa ajd do prodavnice, apoteke, pa opet izvedi pse, pa večera, i tako ukrug...
Samo da ozdrave dao Bog i što pre da budu dobro :heart:

Kad treba uveče u kupatilo, nemam snage ni da se skinem.
Obučena bih zaspala kako vidim krevet.
Ja jedem kao provaljena, gutam vitamine, gledam svaki tren da odmorim čim mogu, gledam da spavam koliko god mogu, da pojačam imunitet i da izguram sve ovo, sama, naravno, a kako drugačije.
Najviše me jebu ovi psi, da nije toga nekako bih i podnela, ali uveče kad moram da ih izvedem, smuči mi se

Kad treba uveče u kupatilo, nemam snage ni da se skinem.
Obučena bih zaspala kako vidim krevet.
Ja jedem kao provaljena, gutam vitamine, gledam svaki tren da odmorim čim mogu, gledam da spavam koliko god mogu, da pojačam imunitet i da izguram sve ovo, sama, naravno, a kako drugačije.
Najviše me jebu ovi psi, da nije toga nekako bih i podnela, ali uveče kad moram da ih izvedem, smuči mi se
Drzis pse u stanu?

Jesu ozdravili su odavno već. Ćerka je primila 3 infuzije, ostali su prošli bez. Ona sad pije kardiopirin 2 meseca pa će na kontrolu.
Sele se pa su umorni i u haosu, ali dobro, proči če i to i biće im puno lakše samo da izguraju još jedno mesec i po, do dva.
Ja idem u subotu da radim pcr test, a ponedeljak bolnica nova terapija.
Držite se, samo jedni drugima pomažite da bi svima bilo lakše.

Želim da budeš dobro i sve ok, a i tvojim najdražima da prođe sve dobro i da su zdravi i dobro.
Drži se pa javi :heart:

Ja sam danas jela kao nenormalna
Nemam snage da slušam dnevnopolitičke bljuvotine
Staviću slušalice života mi moga
A kako smo se razboleli?
Pa od toga što su ljudi nesavesni, u doba korone skuplja se 50.000 ljudi na Zlatiboru, ne nose maske, prave korona žurke...
Ko zna gde se ona zarazila, može biti bilo gde i bilo od koga
Ova bolest je takva da je ne možeš izbeći, taman da si najsavesniji građanin sveta, jer živiš u zemlji gde su ljudi operisani od ikakve socijalne svesti.
Ne mogu više o koroni
Proći će i kod nas, ozdraviće
Nisam ni rezignirana ni besna, ravnodušna sam.
Pobedićemo mi i ovo.
Od besa nema sreće u životu.
Biti skroman i normalan je velika vrednost koju ću ja uvek da čuvam u sebi.

Back