gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Inače ona je pukla sa živcima isto, i onda se ja kidam još više, nikako da joj objasnim da će ozdraviti i da će biti u redu. Pohedoh se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da će sve proći OK, a malo da te razvedrim, studenti na sastanku su se dosetili pa stave ovo na profilnu sliku i rade šta im se hoće
Pogledajte prilog 879705
Kako ste svi komplet?
Nije mi jasno ni kako dobiste ovo čudo kad nigde ne idete? Morate da jedete jaču hranu i što više vitamina da bi se što pre izvukli. Mnogo voća, mnogo tečnosti.
Jesu ozdravili su odavno već. Ćerka je primila 3 infuzije, ostali su prošli bez. Ona sad pije kardiopirin 2 meseca pa će na kontrolu.Hvala ti Afro na pitanju i brizi![]()
Evo borimo se
Pisaću malo kasnije dok odremam koliko mogu
Kako si ti? Kad ti je kontrola?
Jesu li tvoji ozdravili?
Kako ste svi komplet?
Nije mi jasno ni kako dobiste ovo čudo kad nigde ne idete? Morate da jedete jaču hranu i što više vitamina da bi se što pre izvukli. Mnogo voća, mnogo tečnosti.
Proći će, samo budi strpljiva i koristi da se odmoriš koliko god možeš.Uz to peri sudove, ribaj kupatilo, peri veš, kači, sklanjaj, otvaraj, zatvaraj, luftiraj, nosi smeće...
Padam na nos...
Proći će, samo budi strpljiva i koristi da se odmoriš koliko god možeš.
Drzis pse u stanu?Kad treba uveče u kupatilo, nemam snage ni da se skinem.
Obučena bih zaspala kako vidim krevet.
Ja jedem kao provaljena, gutam vitamine, gledam svaki tren da odmorim čim mogu, gledam da spavam koliko god mogu, da pojačam imunitet i da izguram sve ovo, sama, naravno, a kako drugačije.
Najviše me jebu ovi psi, da nije toga nekako bih i podnela, ali uveče kad moram da ih izvedem, smuči mi se
Iskreno,uzasavam se drzanja pasa u stanu.Neke male rase tipa pekinezer ili macka,i nekako da razumijem,mada ne podrzavam.Ali mislim da je za zivotinje dvoriste i otvoren prostor.Ti sigurno imas svoje razloge,ali vidim da ti sad ti psi otezavaju oporavak.Da psi žive sa nama.
Jesu ozdravili su odavno već. Ćerka je primila 3 infuzije, ostali su prošli bez. Ona sad pije kardiopirin 2 meseca pa će na kontrolu.
Sele se pa su umorni i u haosu, ali dobro, proči če i to i biće im puno lakše samo da izguraju još jedno mesec i po, do dva.
Ja idem u subotu da radim pcr test, a ponedeljak bolnica nova terapija.
Držite se, samo jedni drugima pomažite da bi svima bilo lakše.