Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio p'jan?Šta ti negoduješ, ti si tu kul.Ja sam kontao na 3 strane.
![]()
Ne projektujNe manipuliši mačkicom![]()

NeeeeJesi bio p'jan?
Dobro, uvažićemo opravdanjeDa pokušam da se opravdam, ja sam to samo igrao onlajn, a tu se stavljaju iksići, pa mi je trebalovremena da ukapiram da se na papiru to radi olovkom i precrtavanjem.
![]()

Ne kvari mi koncepciju opštenarodne odbrane.Kad si ti vidio različite Azijate ?![]()

Pokušavam da se izvadim zašto ne kapiram viceve.O čem' se radi da znam kako da se uključim![]()
Večeras smo naučili da ne vjerujemo Oblijevim reakcijama. Naime, meće smijeh a ne skonta vicO čem' se radi da znam kako da se uključim![]()
Ma šta se pravdaš, pravi se da si razumeoPokušavam da se izvadim zašto ne kapiram viceve.Množina.
![]()
Ne znam da li da ti priznam ..A za ovaj sad si ti kriva - nisi mi naglasila da su fizički isti.Da ne kažem - nisi mi nacrtala.
![]()
Mećem i ja na videe a i ne pogledam ihVečeras smo naučili da ne vjerujemo Oblijevim reakcijama. Naime, meće smijeh a ne skonta vic![]()
Mislio sam da jesam.Večeras smo naučili da ne vjerujemo Oblijevim reakcijama. Naime, meće smijeh a ne skonta vic![]()
Ne umem.Ma šta se pravdaš, pravi se da si razumeo![]()
Priznaj Mu......sevap Je.....zlatka si....Ne znam da li da ti priznam ..
Bila sam izkrena evo, vidijo je on to...Priznaj Mu......sevap Je.....zlatka si....
Problem je reč "Azijci".Troje ljudi mi objašnjavalo vic 5 minutataj sa Azijcima
![]()
Zato što si čista i iskrena dušaNe umem.![]()