Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan
Joj što sam umorna i iscrpljena
Završili smo za danas, otvorila sam bolovanje
Javila se šefu
Za dve nedelje na kontrolu
Hvala Bogu niko nema upalu pluća
I moji nalazi su u redu
Sutra idemo mužu da uradimo ct radi svake sigurnosti
Mrtva sam žena ali proći će
Samo mi je laknulo što svi imamo blagu kliničku sliku, hvala Bogu.

Samo da vam mahnem
Kako sam slatko jela kad smo došli, tri sendviča majonez, kačkavalj, pečenica
I popila nes, dremnula, sad sam bolje
Idem da perem sudove
On konačno spava, ona priča sa zaovom telefonom
Psi su mirni
Za ručak samo ubacim u rernu batake i krompir, naručila sam i cveklu za salatu
Veš je opran sem nekih nebitnih stvari što može da sačeka
Popodne da oribam kupatilo, dlake smo nas dve pokupile
I malo ovaj nered da sredim
Sad otkako sam bolesna jedem i uživam u hrani hvala Bogu kako hoću
Pecivo, čokolade, sokovi, voće, sendviči, plazma, sve što mi se jede, dajem sebi oduška po pitanju hrane, traži mi organizam
I jako mi prija
Doduše malo mi se sad smanjio apetit, ali i dalje jedem sve što mi se jede, ugađam sebi i toliko mi prija. Jedem ponovo i beli hleb. Posebno su mi juče legle dve pite s mesom za doručak i pogačica i sok za večeru.
Uzeli smo i šogeten čokolade na akciji, onu šarenu skrkala sam skoro sama celu. Imam još čorbe, to ću isto da jedem zbog minerala. Pijem vitamine redno i jedem i voće.
Kad se dobro najedem, ko da sam se rodila. Nisam se dodatno ugojila, ali ne brinem sad oko toga.

Dobro veče
Muka mi je, boli me grlo, imam grebanje u grlu, i nemam snage da ustanem iz kreveta.
Muž je i danas imao temperaturu.
Htela bih da spavam, ali ne ide. Uz to mi je nesnosna mučnina. Ustala sam u pola 7, ne znam za sebe.
Nisam naročito popodne, ležim, i neće san na oči i povraća mi se.
Uz to mi je i hladno.
Ništa nisam mogla da uradim popodne i nisam ništa pipnula.
Sad mi je tako muka da je to strašno.

Dobro veče
Muka mi je, boli me grlo, imam grebanje u grlu, i nemam snage da ustanem iz kreveta.
Muž je i danas imao temperaturu.
Htela bih da spavam, ali ne ide. Uz to mi je nesnosna mučnina. Ustala sam u pola 7, ne znam za sebe.
Nisam naročito popodne, ležim, i neće san na oči i povraća mi se.
Uz to mi je i hladno.
Ništa nisam mogla da uradim popodne i nisam ništa pipnula.
Sad mi je tako muka da je to strašno.

Ne znam da li si dobila nešto za želudac?
Možeš popiti nolpazu ili controloc ili tako nešto.
Ja sam imala mešanu koronu, sinusi i stomak + bolovi u telu. Mene je pored mučnine još užasno boleo želudac, bol koji čupa i omeprol (nešto kao controloc) mi je bio spas. Svako jutro na prazan stomak, bar pola sata pre bilo čega drugog.

Ne znam da li si dobila nešto za želudac?
Možeš popiti nolpazu ili controloc ili tako nešto.
Ja sam imala mešanu koronu, sinusi i stomak + bolovi u telu. Mene je pored mučnine još užasno boleo želudac, bol koji čupa i omeprol (nešto kao controloc) mi je bio spas. Svako jutro na prazan stomak, bar pola sata pre bilo čega drugog.

Imam nolpazu, hvala :vzagrljaj:
Preskočila sam večeru i bolje je
Malo sam pričala sa ćerkom i smejale smo se napravi koju je muž napravio da drži Hunda pod kontrolom za njegovo divljanje, zove se Mirko, to su savijene novine u fišek valjak i ovaj cvika od toga, smiri se iz mesta na mahanje Mirkom :lol:
Mirko je spas :amen:

Dobar dan
Sve mi je teško
On je imao temperaturu
Ona je hvala Bogu ok
Treba da idemo da uradi ct, moram voziti po ovoj kiši, znači sva sam nikakva.
Pare ćemo pozajmiti jer nemamo dovoljno za sve, ali sreća pa imamo od koga
Neću ni da kažem koliko smo u minusu ovog meseca
Samo da ozdravimo ***** pare, naći će se
Umorna sam i bez snage totalno

Drzite se, Lady.
Bas mi je zao sto vas je to snaslo. Zao mi je svih oboljelih, ali nekako, narocito mi je zao sto je to vas snaslo s obzirom da ste bili odgovorni i cuvali se.
Vi ste dokaz da nije moguce da se covjek sam sacuva kad zivi okruzen ljudima totalno operisanim od bilo kakve drustvene odgovornosti.

Hvala ti od srca :♥
I da slažem se na žalost

Mislim da je sve pod kontrolom sad. Krenuo je sa terapijom plus ovo od pre, svi nastavljamo po starom, nas dve smo dobro, hvala Bogu :heart: i on je bolje :heart: hvala Bogu :heart:
Držimo se i ležimo.
Svi smo jeli sa apetitom.
Idem da jedem čokoladu i pijem sok, pa da sebi za merak skuvam nes i zapalim jednu.
Neću za pare da se brinem, pozajmićemo, imam čekove, a u aprilu stiže bonus da vratimo dugove.
Biće sve u redu, ozdravićemo i posle vratiti šta smo se zadužili.
Biće sve u redu.
Hvala vam mnogo :vzagrljaj:

Back