gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Meni ovo deluje kao sunovrat zdravog razuma totalno, eto kako ja to vidim, i društvo, i narod, i državu, i svet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће све добро, млада је, њих то само окрзне. А можда и нема.
Ljubinka šta je sa detetom? nije valjda? ajde nek bude samo obična prehlada![]()
Lady, veliki zagrljaj od mene.
I polako dan za danom sa gomilom vitamina.
e svašta, pa vi se baš čuvate, biće ona dobro, samo je prati, mladost je to, snaga da se izboriPozitivna je
Ali nije ništa strašno
Sve smo danas obišle, uradile, dali joj samo vitamine c i d, ako bude temp febricet i mirovanje, za 5 dana kontrola.
Lakši su simptomi, hvala Bogu
Uradili smo sve, krvnu sliku i sve i kažu da je ok
Mirovanje, lečenje i vitamini
Sad smo došle
Dobile smo poklone danas
To ću na pohvalite se
Sve u svemu, da se leči i biće dobro
Ja se javila na posao, pošto mi je dobro, pa ću da radim
Muž i ja smo dobro
Biće sve dobro, malo sam se smirila
Ali smo crkle danas, ne pitajte gde smo sve bile
e svašta, pa vi se baš čuvate, biće ona dobro, samo je prati, mladost je to, snaga da se izbori![]()
Bice sve to ok, mlada je ne briniHvala Bogu vesela je, gleda tv, smeje se. Danas smo jele s nogu gde smo se zatekle, kad smo završile svratimo u skroz dobru pekaru i zaskadimo se. Ja sam pojela neku lenju pitu sa eurokrem om, ai al je dobra.
Inače sam prešla 11.000 koraka danas. Čekala je dva i po sata u redu popodne, a uveli smo se preko veze. Da ne bi toga ne znam da li bismo završile danas.
Krvna slika, crp, d dimer su joj ok, konsultovali smo i najvećeg stručnjaka kog poznajemo, reko je da je terapija ok i da je antibiotik višak.
Sve sam lekove kupila.
Sad malo tempo oko nje, posla, nabavke i ručka, ali preživeću.
Samo kad je ona ok.
Evo i tebi, i odmori, sutra je novi danHvala ti Sebastiane![]()
Narabno da će biti dobro, mladost je to. Ti se smiri malo, nisi joj od koristi kad si sva uplašena.Hvala Bogu vesela je, gleda tv, smeje se. Danas smo jele s nogu gde smo se zatekle, kad smo završile svratimo u skroz dobru pekaru i zaskadimo se. Ja sam pojela neku lenju pitu sa eurokrem om, ai al je dobra.
Inače sam prešla 11.000 koraka danas. Čekala je dva i po sata u redu popodne, a uveli smo se preko veze. Da ne bi toga ne znam da li bismo završile danas.
Krvna slika, crp, d dimer su joj ok, konsultovali smo i najvećeg stručnjaka kog poznajemo, reko je da je terapija ok i da je antibiotik višak.
Sve sam lekove kupila.
Sad malo tempo oko nje, posla, nabavke i ručka, ali preživeću.
Samo kad je ona ok.