Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Treba mi odmor.

EvFjweMXYAIzSdC.jpeg.jpg

Ljubinka šta je sa detetom? nije valjda? ajde nek bude samo obična prehlada :heart:

Pozitivna je :(
Ali nije ništa strašno
Sve smo danas obišle, uradile, dali joj samo vitamine c i d, ako bude temp febricet i mirovanje, za 5 dana kontrola.
Lakši su simptomi, hvala Bogu
Uradili smo sve, krvnu sliku i sve i kažu da je ok
Mirovanje, lečenje i vitamini
Sad smo došle
Dobile smo poklone danas
To ću na pohvalite se
Sve u svemu, da se leči i biće dobro
Ja se javila na posao, pošto mi je dobro, pa ću da radim
Muž i ja smo dobro
Biće sve dobro, malo sam se smirila
Ali smo crkle danas, ne pitajte gde smo sve bile

Pozitivna je :(
Ali nije ništa strašno
Sve smo danas obišle, uradile, dali joj samo vitamine c i d, ako bude temp febricet i mirovanje, za 5 dana kontrola.
Lakši su simptomi, hvala Bogu
Uradili smo sve, krvnu sliku i sve i kažu da je ok
Mirovanje, lečenje i vitamini
Sad smo došle
Dobile smo poklone danas
To ću na pohvalite se
Sve u svemu, da se leči i biće dobro
Ja se javila na posao, pošto mi je dobro, pa ću da radim
Muž i ja smo dobro
Biće sve dobro, malo sam se smirila
Ali smo crkle danas, ne pitajte gde smo sve bile
e svašta, pa vi se baš čuvate, biće ona dobro, samo je prati, mladost je to, snaga da se izbori :cmok2:

e svašta, pa vi se baš čuvate, biće ona dobro, samo je prati, mladost je to, snaga da se izbori :cmok2:

Hvala Medo :vzagrljaj:
Odnela sam joj picu i jogurt i kinder bueno omiljeni, popila je današnje sledovanje vitamina, gleda tv
Javila se na fakultet, poslala je sprečenost
Nije imala temperaturu kad smo došle, merićemo za sat.
Sad je sve dobila i popila, neka spava noćas.
Ja sam popila vitamine i cink i kafu, jela slatkiše, a muž je išao u nabavku i brinuo o psima, i uzeo nama dvema poklon.
Kola smo popravili, platili smo, nešto sitno dugujemo, odneću mu već.
Slomljena sam, popila brufen da me puste noge, danas smo obišle Bog te pita šta sve ne

Sad se konačno osećam malo bolje, umorno ali me ništa ne boli, i ona će biti dobro, tako da mi je lakše.
Naprskala sam se parfemom koji mi je ona kupila, to mi je sad omiljeni, nije skup kao drugi, ali mi je najdraži.
Oči ko u deteta imala sam ja kad sam videla da mi je kupila parfem.
Sad sam ga stavila na komodu svaki dan da se prskam, pošto mi je to najdraži poklon :heart:
I ona je sa torbom presrećna, torbica je bombonica, mnogo joj se sviđa. Nije očekivala. Mislila je kad sam izašla kod Lilija a ona produžila kući da idem u Lily po šminku. A ja se vratila peške nazad i otišla po torbu :lol:

Hvala Bogu vesela je, gleda tv, smeje se. Danas smo jele s nogu gde smo se zatekle, kad smo završile svratimo u skroz dobru pekaru i zaskadimo se. Ja sam pojela neku lenju pitu sa eurokrem om, ai al je dobra.
Inače sam prešla 11.000 koraka danas. Čekala je dva i po sata u redu popodne, a uveli smo se preko veze. Da ne bi toga ne znam da li bismo završile danas.
Krvna slika, crp, d dimer su joj ok, konsultovali smo i najvećeg stručnjaka kog poznajemo, reko je da je terapija ok i da je antibiotik višak.
Sve sam lekove kupila.
Sad malo tempo oko nje, posla, nabavke i ručka, ali preživeću.
Samo kad je ona ok.

Hvala Bogu vesela je, gleda tv, smeje se. Danas smo jele s nogu gde smo se zatekle, kad smo završile svratimo u skroz dobru pekaru i zaskadimo se. Ja sam pojela neku lenju pitu sa eurokrem om, ai al je dobra.
Inače sam prešla 11.000 koraka danas. Čekala je dva i po sata u redu popodne, a uveli smo se preko veze. Da ne bi toga ne znam da li bismo završile danas.
Krvna slika, crp, d dimer su joj ok, konsultovali smo i najvećeg stručnjaka kog poznajemo, reko je da je terapija ok i da je antibiotik višak.
Sve sam lekove kupila.
Samo kad je ona ok.
Bice sve to ok, mlada je ne brini👍

Sve sam lekove kupila.
Samo kad je ona ok.
Narabno da će biti dobro, mladost je to. Ti se smiri malo, nisi joj od koristi kad si sva uplašena.

Back