Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

I ja isto
Na fejsu su mi samo poznati ljudi, a forum mi dođe kao porok, ali ja sam uvek uzimala sve ovo ovde sa velikom dozom i opreza i rezerve.

Takođe.
Fejs u ovo suludo vreme pomaže da ostanem u kontaktu sa meni bliskim i dragim ljudima.
Ako već ne možemo da se vidimo, bar se dopisujem i čekamo momenat da se, kad sve prođe vidimo uživo.

Bila sam večerala minimalno i super mi je prijalo. Nisam zeznula dan sa kalorijama, sve je danas u granicama, kao i većinu dana. A hranim se baš lepo i zdravo. I super se osećam sa ovakvom ishranom. Mnogo mi znači ova promena u ishrani na bolje, jer se stvarno mnogo bolje osećam, manje sam umorna, sve stižem da uradim, manje me bilo šta mrzi, bolje spavam, ne muči me želudac, nije mi muka, nemam više da me boli glava ili noge, koža mi se zategla i uopšte se osećam jako prijatno sa ovom ishranom. Promena na dobro koja će mi dugoročno rešiti problem sa viškom kg i unaprediti zdravlje.

Zadnji put se javio u novembru neko mu otisao Gore a onda mi se nije javljao sedam dana dok sam pokusavala sa dobijem bilo kakav odgovor kao zvace me.
Pre dva dana zvono telefona mislila sam da nekom drugom zvoni nisam pogledala kad sam pogledala cimnem nista posaljem pitanje sta to treba da znaci nista ne dobijem kao odgovor.

Nemam ideju zasto cemu ovo / nemam nista od njega niti sa njim te ovo sad nema smisla uopste a dugo traje bez smisla.

Samo mi daje laznu nadu nista drugo.

Dobro jutro narode
Ćerka je položila i drugi ispit u ovom roku :vatromet:
Mnogo mi je drago :heart:

Čestitke ćerki.

Moram i ja moju da pohvalim.
U utorak imali kontrolni iz matematike, ona nije išla taj dan u školu.
Razmišljam danas da pitam učiteljica kad može da ga uradi, ćera izlazi i pokazuje kontrolni.
Učiteljica je pitala hoće li da uradi.
Htela je.
Dobila je 5.

Čestitke ćerki.

Moram i ja moju da pohvalim.
U utorak imali kontrolni iz matematike, ona nije išla taj dan u školu.
Razmišljam danas da pitam učiteljica kad može da ga uradi, ćera izlazi i pokazuje kontrolni.
Učiteljica je pitala hoće li da uradi.
Htela je.
Dobila je 5.

Hvala, čestitke i tvojoj ćeri, svaka čast! 💕 💕 💕

Sad sam tek stigla da sednem da napravim kratku pauzu i stavim ručak u rernu
Gladna sam ko vuk
I već sam umorna kao pas od posla
Ovo sa vodom već postaje da izludiš
Pisali smo Vučićevom zaštitniku prava građana, mi već treći dan nemamo vodu!!!
Toliko sam ljudi umorna, a od jutros sam letela oko posla, sad sam već tako umorna i iscrpljena, čekam kraj dana da se popodne odmorim.

Veče
Pustila sam muziku, sve mi padne na pamet kako su se juče psi skunjili kad nismo imali ni kap vode i nisu tražili da piju, veseli su i oni navikli na razne situacije, kao i mi
Još sutra, petak, pa vikend.
Mislim se da li da odem do prodavnice, da probam da ulovim pastrmku ako ima na akciji, ne znam šta ću sutra za ručak. Ovu nedelju sam srećno pregrmela uz sarmu i pilav dva dana, i ostalo mi je pakovanje sarme u zamrzivaču kad nemam ni vremena ni ničeg. Mislim se da odem u jednu onako kupovinu merak što bih ja rekla, da lovim svašta fino da nađem, bila je i plata, ali nema specijalnog otvaranja potrošnje jer oni lopovi još nisu plaćeni. Bilo kako bilo, sad je došao neki polovičan pritisak i motrim na bojler, da napunim za prvu pomoć i istuširam se, a da ostavim vode i njima za brzo tuširanje.
Danas što se tiče jela super dan i nisam gladna, ali je dijeta malo usporila jer mene stalno spopada glad, i preko dana i uveče, a uveče je posebno opasno.
Ne znam da li i kola da palim i turiram, danas nije bilo hladno, a za divno čudo danas me mrzi većina stvari, što me u toku dijete prestalo da mrzi.
Ništa nisam uočila u prodavnici kao super ponudu, one moje pomorandže su sada buđave, ponuda voća je loša, nema baš šta da se kupi dobro i sniženo. Ali da odem da malo procunjam. Ne jede mi se oslić, mada sam ga našla po 200 dinara, i odličan je, ali mi se uopšte ne jede. Ništa mi se ne jede. Nemam ideju oko ručka, a nemaju ni oni. Sad lovim vodu i posle ću već videti da li idem dole ili jok.

Izvisili smo za tuširanje jer je pritisak opet umro.
Bila do prodavnice i uzela pastrmku na akciji i limun na akciji i medeno srce na akciji
I uzela krmenadle i slaninu i cigarete
Prvo su smislili za ručak sataraš sa krmenadlama odvojenim od koske, pa otišla po to, a kad sam rekla ako nađem pastrmku rečeno je može :)
Tako da sam krmenadle ubacila u friz a sutra pastrmka na limunu
A dali su mi ideju za ručak za subotu taman
I upalila i sredila kola, i to sam obavila.

Dobro veče
Prilegla sam posle ručka, pastrmka je bila savršena
Nisu došli ni danas za vodu, znači tek u ponedeljak, što je 7 dana da nemamo vodu.
Digla sam ruke, ne želim da izgubim glas i da skrenem sa živcima. Doći će svakako jer moraju doći, a mi veša i odeće imamo dovoljno, a za kupanje tu je lonac. Sudove mogu da perem.
Sad se odmaram, konačno, i živce i sve, po kući sam sve uradila, za posao sve što je moralo danas, vikend je počeo i sad se malo opuštam.

.

Prilozi

• IMG-51dd7cace9246957be398441ec95775b-V.jpg
    IMG-51dd7cace9246957be398441ec95775b-V.jpg
    35,1 KB · Pregleda: 8

Back