Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče svima
Isfenirala sam ćerku, treba ja da operem kosu, a nešto me sve mrzi sad.
Baš sam iscrpljena od svih dešavanja.
Mislim se da možda zajebem kosu večeras i operem sutra, pošto sam ovako smlaćena.
Ništa ne bih sad, ne mogu ni do kola da odem, ni sudove da operem, i pravo da kažem sve ću sutra.
Ne mogu više ništa danas, osećam se kao isceđen limun.

Dobar dan :cao:
Ima li koga da piše ovde sem mene :lol:?
Meni je opet pao imunitet, a na poslu samo niču novi problemi, a onaj tender moram da zagrizem i uradim kako znam i umem, danas su me sljuštili sa hiljadu akcija i problema, do sad nisam digla glavu od posla. Doručkovala sam za kompom. Tek sam sad sela da napravim kratku pauzu, jedva dišem.
Toliko me stalno ali stalno snalaze neki problemi, sve novo na novo, da mi imunitet puca bukvalno na svakih 7 dana, a sad sam i na dijeti, što možda i nije pametno, obzirom da mi je imunitet opet pao. Razmisliću da li da se hranim uobičajeno pa da nastavim kasnije sa dijetom.
Toliko sam umorna i ova godina je na poslu počela odvratno i grozno.

Piješ li ti neke vitamine dodatno?
Takve stresne poslove bi valjalo menjati posle nekog vremena. Nije to zdravo na dugačko.

Pijem A i D i uzimam puno voća sa vitaminom c dnevno, unosim puno vitamina c
Nisam baš u poziciji da biram
Gde god da odem radila bih isti posao sa istim stresom, jer menadžer nabavke je svuda na tapetu, sve ima smisla što pišeš, ali ja nisam u poziciji da menjam branšu. Pored toga imam i dosta staža ovde u slučaju najgoreg, a to je ipak nekakva sigurnost do nalaženja novog posla. Istina je da nemam bolje, a takođe da u takvoj situaciji naučim da pomognem sebi sa pauzama i adekvatnom ishranom i dovoljno odmora.
Hvala ti što brineš :vzagrljaj:
U današnje vreme pogotovo treba čuvati posao koji imaš, uzevši u obzir i koronu i sve.
Sasvim je dovoljno dobro dok me ne dokači još neki jak stres osim posla, taj hendlujem godinama i nije mi ništa novo, ali kako su me zaređale, evo ušli smo u treću godinu, godine sa problemima mimo posla, s vremena na vreme ovako pucam.
Mislim da većina ljudi ne može da bira šta će.
Imaj u vidu gde odem da je gore, ne znaš kad primaš platu i nemaš nikakve povlastice.
Ja ovde imam mnogo benefita i osigurana sam životno i imam privatno zdravstveno osiguranje, tako da šta da ti kažem.
Nije sad konkretno kriv posao, krivi su mi svi događaji za moje stanje u protekle dve i sad treća godine.

Imaš li, Afro neki predlog za vitamine, meni kako je krenulo, sve stres za stresom.
Imunitet na nuli, kako mi je godina krenula....
Pijem vitamin C i B complex.

Mada kako je krenulo meni će trebati nešto za smirenje.
C vit od 1000mg, cink i magnezijum, obavezno, D naravno ali vama mladima je mislim dovoljan istp od 1000mg. Moja starija pije i supradin. Da naglasim ona ne pije kafu i ne puši.

Pijem A i D i uzimam puno voća sa vitaminom c dnevno, unosim puno vitamina c
Nisam baš u poziciji da biram
Gde god da odem radila bih isti posao sa istim stresom, jer menadžer nabavke je svuda na tapetu, sve ima smisla što pišeš, ali ja nisam u poziciji da menjam branšu. Pored toga imam i dosta staža ovde u slučaju najgoreg, a to je ipak nekakva sigurnost do nalaženja novog posla. Istina je da nemam bolje, a takođe da u takvoj situaciji naučim da pomognem sebi sa pauzama i adekvatnom ishranom i dovoljno odmora.
Hvala ti što brineš :vzagrljaj:
U današnje vreme pogotovo treba čuvati posao koji imaš, uzevši u obzir i koronu i sve.
Sasvim je dovoljno dobro dok me ne dokači još neki jak stres osim posla, taj hendlujem godinama i nije mi ništa novo, ali kako su me zaređale, evo ušli smo u treću godinu, godine sa problemima mimo posla, s vremena na vreme ovako pucam.
Mislim da većina ljudi ne može da bira šta će.
Imaj u vidu gde odem da je gore, ne znaš kad primaš platu i nemaš nikakve povlastice.
Ja ovde imam mnogo benefita i osigurana sam životno i imam privatno zdravstveno osiguranje, tako da šta da ti kažem.
Nije sad konkretno kriv posao, krivi su mi svi događaji za moje stanje u protekle dve i sad treća godine.
Da jasno mi je, onda samo nauči da se relaksiraš i sačuvaš sebe što bolje.

Dobar dan
Sve sam ostavila
Završila s poslom i ručak i ostavila onako na stolu da se malo odmorim
Pucaju mi leđa
Novi i novi stresovi, nikad kraja
Ceo moj život se pretvorio u stalne stresove zbog raznih budala na ovom svetu
Što kaže moj muž da li je moguće da nas samo budale snalaze, svuda bukvalno, ne mogu da verujem uopšte za sve što se dešava.
Danas uradila opet nenormalno mnogo posla i opet gomila sranja
Ne znam više stvarno....
Toliko sam uspela da naučim da uradim korisne i lepe stvari, da budem srećna zbog svega što uradim, ali je prosto neverovatno koliko drugi mogu da ti kvare život.
Sačuvaj nas Bože od ljudi i problema.
Počinjem da se molim Bogu za jedan miran i dosadan život, toliko bih volela da mogu da se dovoljno opustim i odmorim od svega, onda novi problemi
Kažu izazov
Izazov ****** kada ti opljačkaju i odnesu sve iz kuće, izazov kada ti otimaju imovinu, izazov kada te neko majmuniše, ma važi...

Prosto mi dođe, mada nisam u toj poziciji, ali od silnog revolta, da pojedinima potpalim sve i bacim bombu.
Najviše od svega mrzim nepravdu i pljačku, kriminal i otimačinu, sve dozvoljeno, sve ozakonjeno, sve što je neko dozvolio
Sve u ovoj državi puca po leđima običnog čoveka koji pošteno radi za svoj dinar, a kriminalci i lopovi rade u zemlji šta hoće bez ikakve kazne. More primera iz javnosti, ne moram ni da nabrajam. Ko ima iole pamćenje, zna za slučaj ubijene pevačice, čoveka kome su oteli decu, silovane devojčice, slučaja sina Željka Mitrovića, i da ne idem dalje..
Znači sve je napravljeno samo daj daj daj i da ne možeš da živiš normalno nikad.
Jedino se isplati biti lopov i kriminalac.
Ali već sam pisala o svemu. Moj obraz neće slomiti ni govnjiva institucija zvana ova šugava država i sve njene krasote.
Ja radim ispravne i dobre stvari zbog sebe, i nema te sile koja će me sprečiti da uvek tako radim.
Jer važnije od toga da li si uživao u životu je ono šta si i kako radio i šta ostaje iza tebe.
Naravno da treba uživati u životu i krasti mu, jer jedino tako i možeš, svaki svetli trenutak koji ugrabiš.
Ali u tome svemu ostati čovek, važnije je i bitnije od svakog uživanja. Ne planiram da žrtvujem svoju slobodu da mislim svojom glavom i radim po pravdi, čak ni po cenu potpunog konformizma.
Neke stvari ne mogu da se uzmu, i prosto nemaju cenu.
U moru ljudi koji su se svega normalnog odrekli radi para i zadovoljstva, ja ću ostati tvrda struja da biti svoj nema alternativu.

Tako... Mnogo sam besna ko što se vidi... Ali neću da brišem... Nema veze...

Ti besna, a ja kuliran uz kafu.
Pravim pauzicu, pre nego što nastavim dalje.
Sad već mogu opuštenije da radim, bez žurbe.

Mi obični ne možemo ništa promeniti, možemo samo komentarisati sva ta dešavanja.
Rešenja nema......

Joj Elektrika ne mogu da pišem unazad dve godine šta me snašlo. Najnoviji je notar koji neće da upiše u rešenje imovinu koja stoji u katastru i kome treba da platimo 60.000 dinara.
A šta sam sve preživela do sad, ne mogu,.... Nije ni bitno.
Sposobna sam samo da mislim o tekućim problemima, o onim nerešenim koji se vuku uopšte nemam snage.
Prija vi ga notarskoj komori.
Sigurna si da je do notara.
Da nije katastar nesto zabrljao
Trenutno je tihi rat izmedju notara i katastra.

Back