Veče
Pustila sam muziku, sve mi padne na pamet kako su se juče psi skunjili kad nismo imali ni kap vode i nisu tražili da piju, veseli su i oni navikli na razne situacije, kao i mi
Još sutra, petak, pa vikend.
Mislim se da li da odem do prodavnice, da probam da ulovim pastrmku ako ima na akciji, ne znam šta ću sutra za ručak. Ovu nedelju sam srećno pregrmela uz sarmu i pilav dva dana, i ostalo mi je pakovanje sarme u zamrzivaču kad nemam ni vremena ni ničeg. Mislim se da odem u jednu onako kupovinu merak što bih ja rekla, da lovim svašta fino da nađem, bila je i plata, ali nema specijalnog otvaranja potrošnje jer oni lopovi još nisu plaćeni. Bilo kako bilo, sad je došao neki polovičan pritisak i motrim na bojler, da napunim za prvu pomoć i istuširam se, a da ostavim vode i njima za brzo tuširanje.
Danas što se tiče jela super dan i nisam gladna, ali je dijeta malo usporila jer mene stalno spopada glad, i preko dana i uveče, a uveče je posebno opasno.
Ne znam da li i kola da palim i turiram, danas nije bilo hladno, a za divno čudo danas me mrzi većina stvari, što me u toku dijete prestalo da mrzi.
Ništa nisam uočila u prodavnici kao super ponudu, one moje pomorandže su sada buđave, ponuda voća je loša, nema baš šta da se kupi dobro i sniženo. Ali da odem da malo procunjam. Ne jede mi se oslić, mada sam ga našla po 200 dinara, i odličan je, ali mi se uopšte ne jede. Ništa mi se ne jede. Nemam ideju oko ručka, a nemaju ni oni. Sad lovim vodu i posle ću već videti da li idem dole ili jok.