- Poruka
- 63.764
Где се изгуби Љубинка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrasta.Čekam da mi ćera pošalje spisak šta da joj spakujem za vikend.
Večeras ide na prespavanjac, ujutro idu na maraton, u svojoj režiji, posle toga na rođendan, posle toga kod druge drugarice, vraća se tek u nedelju.
Da.Odrasta.
Tek kad odraste shvatis koliko je kcerka blago.Da.
U svakom smislu.
Samo čekam da se probudim jedno jutro a ona me prešišala u visini.
To tek treba da se desi.Tek kad odraste shvatis koliko je kcerka blago.
Где се изгуби Љубинка?
Dobro veče.
Ćera se ranije vratila kući.
Sustigao je umor.
Danas su prepešačili nekih 30ak km, uživali na rođusu.
Došla je kući, uspela nekako da opustoši frižider, sredila se, uzela da čita i samo zaspala.
Drugarica kod koje su trebali da prespavaju zaspala još u kolima...
Čiji koncert?Sada planiramo da idemo na koncert.
Možda se izjalovi jer se možda prodaju karte a mi sad nemamo para za to.
Elem.
Ne budemo nas dve sebične.
Ja se ohrabrim i pozovem svoju povučenu koleginicu, a ona svoju povučenu drugaricu.
I ako sve bude moglo, eto već jednog lepog provoda.
Meni je drago da sam malo izašla iz svoje ljušture i rešila da pozovem nekog sa nama, ko će se tome obradovati.
Možda je Ceca!Čiji koncert?
Ode opet Ljubinka, ko da je nije ni bilo. Ali čekaćemo je da se opet vrati, šta nam drugo preostaje.![]()
Moja omiljena igrica je Tom2, okupam ga, nahranim i idem da ubacujem koševe. Na drugom telefonu uključim štopericu i merim za koliko sekundi ubacim 30 koševa.Лаку ноћ, одох да играм игрицу![]()
То сам са ћером играла кад је била мала, мало њега, мало АнђелуMoja omiljena igrica je Tom2, okupam ga, nahranim i idem da ubacujem koševe. Na drugom telefonu uključim štopericu i merim za koliko sekundi ubacim 30 koševa.