Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Divno je u Grčkoj u decembru. Bila sam kao mlada mnogo puta i najzalije mi je dan danas što nisam iskoristila ponudu i ostala tamo. Mladost, ludost.
da, tako pitom, prirodan, topao narod ogromnog srca
i ta lepa energija bas se oseca
i Uskrs i Bozic i sve bitne praznike slave iz dushe
nije tu bitna ambalaza nego sustina :D nema naslikavanja sa poklonima, sarenim lepim pakovanjima, nego radost ona najdublja ljudska :heart:

Super Marge, Grcka :heart2:

ja sam prosle godine bila rekordnih sest puta i po prvi put u zivotu i u decembru :D
uvek kad krenem sa pricom o preseljenju na predrago mi ostrvo ljudi krenu sa stavkama- cuj, ne znas kako su tamo zime odvratne
i ja overila i taj deo godine i extra je :heart:
mada isla sam zbog zimsko Sv. Dionizijusag dana, zastitnika ostrva, a provela sam i Bozic u tradicionalnoj atmosferi kod prijatelja u njihovoj velikoj grcakoj porodici :D
I lepo sam se izdruzila sa prijateljima i poznanicima lokalcima, konacno nisu bili u trci letnjoj i bas nam je svima bilo prelepo
Otkud znaš da je Grčka? 😀
Ovaj put kod jednog Ilias Papasa, novo iskustvo. Zanimljivo poznanstvo, tek smo posle saznali ko je on.

Grčka je lepa za more i letovanje, nisam bila negde egzotičnije a verovatno i ne bih smela jer sam to ja.
Ove godine imamo neočekivani obrt da muž hoće turizam a ne letovanje, ali znajući sve, znam da će mi odmor biti na Adi i bazenu. Eventualno Zlatibor na izlet i to je to.
Mada nekako - sve mi je dosadno. I Grčka, i Italija, i Crna Gora, i more, i putovanja, i Beograd leti u šta sam se klela.
Mrzi me da živim, a kamoli da putujem.
Sve što moram da putujem - plače mi se.
Gubim totalno volju da bilo gde idem.
Najviše se radujem sedenju na klupi kad je lep dan.
Mrzi me po Bg da skitam, tradicionalno oni skitaju ja se odmaram kod kuće.
Ubijte me ako znam zašto.

Da se pohvalim.
Bila sam mrtva od posla, ako muž kaže moramo da vozimo kola i ja kažem ajmo u Immo centar.
Pazarili smo njemu dve majice i meni Kyoto bež sandale. Mnogo su lepe i mnogo mi lepo stoje. Sad otkako sam uvela mesečno pedikir mogu da nosim šta hoću.
Uz sve mi se slažu.
Sve smo ekspresno završili, i pumpu i proveru kola i šoping.
Sad skuvala kafu.
Najvišeg me raduje što ću da ih nosim uz cepkane diskvard farmerke.
Još mi je ostalo da ponovim torbu, to ću ići sama jedan dan da cunjam, dok smislim gde.
Falile su mi sandale, sad imam i to.
Ugrabila sam moj broj. I skroz su mi udobne.
U odnosu na neke zatvorene sandale što sam gledala na Brdu, ove su vrhunac mode.
Pokazaću vam.

Evo ih

Prilozi

• IMG-3574a36541d584f01e632144908f39e4-V.jpg
    IMG-3574a36541d584f01e632144908f39e4-V.jpg
    104,3 KB · Pregleda: 22
  • IMG-b5bcfc5915a3fa63803eaf823019df8d-V.jpg
    IMG-b5bcfc5915a3fa63803eaf823019df8d-V.jpg
    114,1 KB · Pregleda: 21
Isto.
Ako mi veruješ ovo je prva godina da mi traje obuća.
Preživele su mi zimu sve čizme, čak i one Guess patike su u životu i čiste, moje crvene, a i nove gazela me služe.
Cipele slabo nosim i štiklu.
Ili čizme, ili patike, ili sandale.
Skoro sam nabavila gazela patike, dvoje farke dsqared i levis, dizel majicu.
I superdry pantalone i još jedne second hand sive.
Imam odeće ihaj.
Samo je vreme fuj.

Da ne spamujem hiljadu jednu temu, dobar dan ovde i ukratko.
Od kuće radim ali strašno mnogo posla.
Sutra idem u kancelariju.
Setila sam se gde da tražim torbu posle posla, da idem s ćerkom, ali izgleda da će nevreme.
Moja nova pasija u slobodno vreme je Pinterest i lepi enterijeri.
Jedna slika koja mi se sviđa.
Pa odoh da radim.
Uživajte u danu.

Prilozi

• 064b33f090560d041523bb390e41542e.jpg
    064b33f090560d041523bb390e41542e.jpg
    97,9 KB · Pregleda: 24
Našla sam torbu, totalno moj fazon, i uz sve mi se slaže.
Otkrila sam jedno novo mesto gde mogu da kupim stvari za sebe i zanimljivu torbu.
Mnogo sam srećna, samo sam zapatila kijavicu jer sam išla po kiši i produvao me vetar i smrzla sam se. Izgleda da sam se prehladila.
Uz sandale ide ko bog.
I uz nove stvari.
Umesto slike torbe još malo onoga što mi ulepša dan.
Baš sam zadovoljna.

Prilozi

• 21e214e4640faf3e835a12933fcaaf1d.jpg
    21e214e4640faf3e835a12933fcaaf1d.jpg
    103,8 KB · Pregleda: 13

Back