Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Jel i vi imate neku rodbinu kod koje retko odete pa se oni kao rasplaču kad vas vide, pa gozba i oduševljenje, a posle sat vremena sedite za stolom i nemate šta da pričate jer ste totalno drugi svetovi ?
Tako juče, posle više od 10 godina me put nanese kod tetke i nisam htela da prođem a da joj se ne javim.
U stvari sad mi je jasnije što tako dugo ne kontaktiram sa njom.

Odavno sam izgubio kontakte sa mnogima.
Zavisi od okruženja ponekad...ali uglavnom sat vremena i to je to.
Gde si, šta si, kako si, zašto, kako, kuda?
I najbolji glumci brzo pokažu svoje pravo lice onda...
a meni ne treba podsećanje, jer dobro pamtim ko je kakav.
Ne zameram nikome, ne mrzm, ma ni ne ljutim se.
Ali posle godina uzaludnih pokušaja i neodgovaranja na pozove, poruke, skajpovanje...
jednostavno sam odustao...

Ако ти стварно ништа не треба, не узимај. То ти је озбиљна навлакуша, да се не баце налепнице, па бациш још пара...

I neću. Ona kaže ništa joj ne treba.
Jeste navlakuša kupuješ šta ti ne treba.
A pare se uvek nađu ako za nešto treba.
Ja sam to iz Maksija zaista uzela šta mi treba - noževe koji su mi trebali (rodila sam se), njoj peškire za terensku i meni dva pekača od stakla koja mi hvala Bogu služe kao mali plehovi pošto velike imam. One druge talone nikad nisam skupljala.

I neću. Ona kaže ništa joj ne treba.
Jeste navlakuša kupuješ šta ti ne treba.
A pare se uvek nađu ako za nešto treba.
Ja sam to iz Maksija zaista uzela šta mi treba - noževe koji su mi trebali (rodila sam se), njoj peškire za terensku i meni dva pekača od stakla koja mi hvala Bogu služe kao mali plehovi pošto velike imam. One druge talone nikad nisam skupljala.
И ми смо узели ножеве, остала сам кратка само за онај мајушни...мада, ови велики су се баш брзо иступили. Јеси пробала да их наоштриш нечим, или су теби и даље оштри?

И ми смо узели ножеве, остала сам кратка само за онај мајушни...мада, ови велики су се баш брзо иступили. Јеси пробала да их наоштриш нечим, или су теби и даље оштри?
Oštri i dalje.
Prezadovoljna sam.
Sama sečem meso za gulaš.
Uzela sam samo tri koja su mi trebala i jedan sam odnela svekrvi za hleb, koji je otkupila 😉

Мени се нешто брзо иступили. Секу они као још, али ја сам навикла да ми нож буде баш оштар.

Ja ih doduše retko koristim, možda zato.
I dalje ljuštim krompir sa tramontina nožem, navika.
Inače smo nas dve gledale derbi, on je bio na poslu, pa sad vratio da gleda.
Ja sam pobedu proslavila tako što sam sišla dole i kupila sve što mi se jelo, i njoj šta voli, tako da je na kraju pica završila cela kod njega
I moj novi slatki izum takođe
Da vidiš kako se navadio
Može ono tvoje 😆

IMG-9a185d9fbebcabefcf9f45197ad90240-V.jpg
a možda i dva dana pre...

Super Marge, Grcka :heart2:

ja sam prosle godine bila rekordnih sest puta i po prvi put u zivotu i u decembru :D
uvek kad krenem sa pricom o preseljenju na predrago mi ostrvo ljudi krenu sa stavkama- cuj, ne znas kako su tamo zime odvratne
i ja overila i taj deo godine i extra je :heart:
mada isla sam zbog zimsko Sv. Dionizijusag dana, zastitnika ostrva, a provela sam i Bozic u tradicionalnoj atmosferi kod prijatelja u njihovoj velikoj grcakoj porodici :D
I lepo sam se izdruzila sa prijateljima i poznanicima lokalcima, konacno nisu bili u trci letnjoj i bas nam je svima bilo prelepo

Super Marge, Grcka :heart2:

ja sam prosle godine bila rekordnih sest puta i po prvi put u zivotu i u decembru :D
uvek kad krenem sa pricom o preseljenju na predrago mi ostrvo ljudi krenu sa stavkama- cuj, ne znas kako su tamo zime odvratne
i ja overila i taj deo godine i extra je :heart:
mada isla sam zbog zimsko Sv. Dionizijusag dana, zastitnika ostrva, a provela sam i Bozic u tradicionalnoj atmosferi kod prijatelja u njihovoj velikoj grcakoj porodici :D
I lepo sam se izdruzila sa prijateljima i poznanicima lokalcima, konacno nisu bili u trci letnjoj i bas nam je svima bilo prelepo
Divno je u Grčkoj u decembru. Bila sam kao mlada mnogo puta i najzalije mi je dan danas što nisam iskoristila ponudu i ostala tamo. Mladost, ludost.

Back