Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Маки, радо бих огледала, али мени ова жена тако иритантно говори, звучи као празна воденица, чујем само клип, клап, клип, клип, клап...
Slažem se Mina, Rada zaista ume da pretera u smislu da sagovornika prekida, često govori i više od sagovornika.
Ima zanimljive goste, zbog gostiju se "žrtvujem". 😊

Ок је бити брбљив, али не у емисији. Ту је гост главни.
Али, Мира макар има пријатнији глас, уједначену дикцију, разговетније говори, а Рада је стварно као воденица, мучим се да је разумем. Акценти, дикција, ништа ту није на месту.
Саплиће саму себе.

Ок је бити брбљив, али не у емисији. Ту је гост главни.
Али, Мира макар има пријатнији глас, уједначену дикцију, разговетније говори, а Рада је стварно као воденица, мучим се да је разумем. Акценти, дикција, ништа ту није на месту.
Саплиће саму себе.
I mase rukama. Meni je to inače bezveze a naročito ako si voditelj. Sve je postalo previše neformalno.

IMG_20240630_130055.jpg

"Ja svoju dušu ispunjavam lepim trenucima, nekim sitnicama. Meni i malo znači mnogo. Ne očekujem puno od ljudi. Zato i kad dobijem mrvicu, obradujem se poput deteta koje u pesku, među toliko praznih školjki, uspe biser pronaći. A ljudi su upravo takvi. Mnoge će more života izbaciti na moju obalu, a samo će retki u sebi biser nositi."
(Mika Antić)

Back