Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.170
Paz' da ga ne preoštriš.Ku*ac koviljka ku*ac

Pripremaš se za Koviljku tvoju, aaaaaaaaaaaaaw

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paz' da ga ne preoštriš.Ku*ac koviljka ku*ac

Spavam na dekici, plus dekica na meni i eto blagostanja!Hahaha, kako sad moram izbjegavati tu nekad tako bezazlenu riječ.![]()

Auuu, dekica sendvič.Spavam na dekici, plus dekica na meni i eto blagostanja!![]()
Mene dekica davi nekim koncima, nikako po nove omg. Vezala sam se sentimentalno, a sad cu i bukvalno.Spavam na dekici, plus dekica na meni i eto blagostanja!![]()
Ne budaliPripremaš se za Koviljku tvoju, aaaaaaaaaaaaaw![]()
Nije jošCudo, cudo, ziv je, vaskrso!
Dok ne počne da piše ono što ne treba i traži slike nije. Ako krene tim putem zna seNego kad smo kod dekica sta kaze Heroj, da li mi je dete u opasnosti za onu prepisku sa cikicom od eksplicitnih spotova. ozb pitam. On deluje ko narodna bakica, ali nije mi jasno.
Radim sve krivo hahahahahhahahAuuu, dekica sendvič.
Nešto radiš krivo ako tako malo odspavaš?![]()
Pa pripazi, iskonotroliši to, ne znam šta piše trenutno.Nego kad smo kod dekica sta kaze Heroj, da li mi je dete u opasnosti za onu prepisku sa cikicom od eksplicitnih spotova. ozb pitam. On deluje ko narodna bakica, ali nije mi jasno.
Uvijek kontra struje. Uvijek najgori od sve dece.Radim se krivo hahahahahhahah

VidiNego kad smo kod dekica sta kaze Heroj, da li mi je dete u opasnosti za onu prepisku sa cikicom od eksplicitnih spotova. ozb pitam. On deluje ko narodna bakica, ali nije mi jasno.

Toeto, svršeno čim smo krenuli da ga zaoštravamo!Nije još

Kssss ksssss kisssss kissssss bang baaaaangNe budali

nije loše...Ahoj, Dejo! Dobro sam, moram biti.
Kako si nam ti?![]()
samo jednu...@Dejan73, znam da na radnom mjestu nema opijanja, ali možemo poslije po jednu žuju.![]()

Baš tako

Za to treba beneficirani radni staž, da ti pravo kažem.Ždravo
Baš tako
Još ne mogu da se oporavim, jer na poslu moram da koordiniram sa velikim brojem ljudi
Jedva čekam vikend da se sakrijem od svih
Pogledajte prilog 1820313

BukvZa to treba beneficirani radni staž, da ti pravo kažem.![]()

Sladak je i postuje fan bazu, svuda je, nema sa kim se nije fotkao i caskao. Takodje nas je poreklom. I voli da ga promovisu slatke devojke, ipak je marketing mag. Nije se o tome radilo, samo malo caskanje. I naravno niko ne zna koliko ona ima godina. E sad ipak....Vidi
meni pre svega nije jasno sta dekica trazi u prepisci da devojcicom od 16 godina
mada nemam pojma o cemu kuckas ali uopsteno kazem
objasni cerki na fin nacin sta sve moze da se desi na internetu
a ako su joj vrsnjaci smor za dopisivanje sto nije neobicno
ima valjda neku prijateljicu
![]()