Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni to bilo sumljivo.
Posebno što je ona baš mlada.

Neka ona, tj ti, malo više pripazi.

Da li tvoju ćerku interesuje marketing, režija i to čime se taj čovek bavi?
Zapravo prvi put cujem od nje da je ne interesuje da bude na sceni, ali bi volela da se bavi necim tehnickim oko scene, npr rasvetom ili necim. Tako da ona smatra da su kontakti bonus. Ali realnost je da ne preduzima oko takvih stvari, tako da klinci se zanose i to je sve klizavo.
Zanima je naravno svako ko je video i dodirnuo bilo sta na svetu vezano za Ramstajn.
Sto se tice rezije eno joj deda tj moj tata je rekreativno to zavrsio kao drugi fakultet, pa je deda ne zanima, da se ne lazemo.

Zašto se i ekstroverti malo ne potrude shvatiti da ima i takvih.
Uopšte ne očekujem da ljudi shvate i prihvate razlike, kao što pušači nikad ne pokušavaju da shvate nepušače, nego misle da se foliramo da nam smeta dim itd.
Nisi, promeni posao.
Kad bude bilo više minuseva (ili minusa, kako se kaže :eek:),nego pluseva, onda da.
Za sada je više stvari koje mi se sviđaju, nego onih koje mi ne odgovaraju.
A idealnog nema niđe.

Tako ja Đovaka na Adi nisam video, vozim bajs, neki lik prolazi poed mene smeje se, ja rekoh ko je ova budala, kad odjednom stampedo iz kafića i plaža svi poskakše rekoh šta je sad u pm, posle čujem Novače, novače
Šupi*kumatrinu, samo krenuo brže da vrtim pedale što pre da se sklonim
Hahahaha.

Ja sam sa prepodnevnog termina na Festu u MTS u ostala sama na spratu. I naletela na intervju sa Zlatkom Buricem. Bukv su dva coveka bila i on sedeo. Nije bila projekcija vezana za njega pa sam bila u pozitivnom soku, a ne bih da je bio nemam pojma Bred Pit. Ali deka Buric, recimo u Trougao tuge on mi je zakon. I glupi mob mi zabaguje, htela sam sa strane da stanem da ciku slikam. A iskreno ne deluje bas da je u zdravlju. Da pitam da se slikamo tek ne bih, samo na virku. I dok sam se ja gubila sa tel, naidju jos neki ljudi i Goran Bogdan. I ja kazem u sebi e mrshupm cela stvar i dignem ruke i pobegnem.

Od Djovaka bih isto begala. Vrlo malo je sveta od kojih ne bih i to da mi naidju na prepad. Cak ne mogu sad bas ni da smislim od kog poznatog ne bih utekla.

Poslednja izmena:
A ja se polomim da objasnim, a radi svoje loše orjentacije u prostoru, uvijek im kažem pogrešno, pa onda trčim za njima da kažem da nisam dobro rekla :rotf:
Jaoj jednu babu zauvek nosim na dusi.
Pitala me davno mozda u srednjoj gde da sidje iz trumvaja za Postansku stedionicu. I ja je posaljem na Glavnu postu. Par stanica pre plus ima da hoda, a jedva je hodala. Gde me nadje.

Jaoj jednu babu zauvek nosim na dusi.
Pitala me davno mozda u srednjoj gde da sidje iz trumvaja za Postansku stedionicu. I ja je posaljem na Glavnu postu. Par stanica pre plus ima da hoda, a jedva je hodala. Gde me nadje.
Pa to, ja takvima uvijek hoću da pomognem i onda im kažem pogrešno :sad2:
Za jednim sam dedicom trčala po kiši kad sam skontala da sam ga zeznula. Čovjek se uplašio kad sam ga presrela, ko veli kud i pitah nešto ovu budalu :rotf:

Tako ja Đovaka na Adi nisam video, vozim bajs, neki lik prolazi poed mene smeje se, ja rekoh ko je ova budala, kad odjednom stampedo iz kafića i plaža svi poskakše rekoh šta je sad u pm, posle čujem Novače, novače
Šupi*kumatrinu, samo krenuo brže da vrtim pedale što pre da se sklonim
Verovatno isto radiš kad na Adi vidiš mene kako berem dud :D

Pa to, ja takvima uvijek hoću da pomognem i onda im kažem pogrešno :sad2:
Za jednim sam dedicom trčala po kiši kad sam skontala da sam ga zeznula. Čovjek se uplašio kad sam ga presrela, ko veli kud i pitah nešto ovu budalu :rotf:
Valjda zato što se na putovanjima više krećem na otvorenom, tada me češće pitaju kako negde da dođu. Retko se dešavalo da se vratim unazad da nekome kažem novu informaciju, kao npr. u Varšavi u jan2010, ali nije bilo iz razloga što sam rekao pogrešno, već jer sam prvo rekao da ne znam, pa ubrzo slučajno našao to što je neko tražio :)

Glede ljudi, mislim da uvijek ima stoke, da izvini stoka. :)

Ali hvala Bogu, nisu svi isti. Ja i dalje vjerujem da ima ljudi u kojima čuči i ljudskost i ljubav i milost, jer mislim da ovaj svijet i održavaju na nogama baš takvi.
Nažalost nikad se o svijetlim primjerima i ne zna i ne priča toliko koliko o onim negativnim. Valjda zlo ima bolji publicitet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back