Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

139219382_10101696226101720_5373427058423020664_n.jpg

Evo me na kratko
Napolju divno vreme, izašla bih na pauzu, ali ne mogu ni od posla ni od ovog što kuvam na šporetu dok radim
A vreme je predivno
Sad treba ići napolje u šetnju, sija sunce, nema vetra, 3 stepena, baš onako idealno
Konačno otopljenje :heart:
Ja na poslu letim na sve strane, i svašta sam sjajno uradila, i spremam već jedan nov tender, pa još jedan
Gladna sam posle mršavog doručka ali odolevam, pošto će ručak biti bogovski, pa ću izdržati
Šmugnula bih na 15 minuta napolje, ali ćerka ne može da pogleda ovo što se kuva, uči.
Gledam kroz prozor i mami me napolje :heart:

Dobro veče
Legla sam sad da se odmorim, ili ću da slušam muziku ili ću da dremnem
Bila do prodavnice posle posla, upalila auto, radi :)
Kupila sam nekih namirnica za svoju dijetu i sasvim sam zadovoljna ☺
Dan mi je bio naporan, nisam ni sve završila na poslu što treba da uradim, ali mnogo bitnih stvari jesam, tako da upisujem još jedan uspešan dan.
Jedino dijeta ne ide kako bih volela, danas bila previše gladna ceo dan, nisam premašila broj kalorija, ali nisam baš poštovala jelovnik
U stanu je mnogo hladno, slabo greju, ja sam se pokrila ćebencetom
Sredila nokte pošto mi je pukao nokat.
Za ručak izvadila već spremljen grašak i ispržila krmenadle i bilo je baš ukusno.
Popila sam da se ugrejem predivan čaj od hibiskusa i on me malo vratio u život danas.
Nemam sad neke obaveze, sudova ima malo, a večera je u frižideru, ništa ne pravim.
Sad mogu stvarno da se odmaram.

Dobar dan ili jutro 🌅
I ja sam juče nešto bila sva bzvz uveče, legla sam ranije
Danas mi kidaju džigericu na poslu neki kreteni, ne možeš ti živeti od budala, na sve strane
Budale su među nama, i to ti je tako...
Sad se vraćam da radim, samo da preguram jedan mnogo bitan sastanak za mene u pola 1, posle toga se saberem, pa da se vratim da radim s mirom. Sva treperim, zato sam i nervozna danima. A nije prijatno to uopšte svake godine jednak stres, dobro sam ja normalna kroz šta sve prolazim redovno.
Bilo kako bilo, moram malo da iskuliram, sve je to život.
Dan je lep baš, išla bih malo napolje, ali nemam kad.

Back