Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

dobar dan uz nedeljnu kaficu
CtLXc8yWAAAjMgy.jpg

Ćerka se nervira oko bodova na kolokvijumu, ja joj kažem da se opusti, bitan je ispit. Treba malo da shvatimo da takve sitne stvari nisu stvarno problem, dok god smo živi i zdravi i imamo za normalan život, ljudi umiru svaki dan. Mi smo hvala Bogu dobro, a ja sam rešila da uđem u zen fazu i da obične probleme ne posmatram kao katastrofu. Nema potrebe.

Dobar dan
Dan je počeo loše jer ustanem a muž popušio poslednje dve cigarete koje sam ostavila :lol:
Ajde odem do prodavnice pre posla, pošto sam ustala rano jutros, i snabdem se cigaretama.
Onda ceo dan sam gladna kao vuk. Ne odstupam od dijete, ali sam brate gladna :lol:
Na poslu standardno. Nije još dao ocene.
Ali sam sve u svemu ok, osim što danima nemamo pritisak i ne mogu da operem kosu, ni ćerka ni ja. A treba da se ofarbam. Nije ni nešto toplo ruku na srce.
I malo me nerviraju kolege koje moram za sve da vučem za rukav, niko ne odrađuje svoj deo posla, samo idem ko inspektor za sve.
Ono što me ipak raduje je promena još jedne od stvari u mojoj filozofiji, koja mi pomaže da sačuvam živce na poslu. Našla sam način da se manje nerviram i vrlo sam srećna zbog toga.

Back