Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Izasla mi groznica na usni cime to resavate sta mazete @dive @Lady in Red @86bogomoljka ko god da je tu ?

Nosim masku menjam je a sve ovo je 🤨 previse.
Ako nisi rascesala, preseci cen belog luka I premazi sa njim nekoliko puta u toku dana..provereno deluje..herpes se povlaci
Ali je problem sto je to samo reakcija na pad imuniteta koji moras da podignes..antioksidansi a,e,c vitamin I cink..ili kroz ishranu ili kroz suplementaciju
Cuvaj se :heart:

Ručak je bio mnogo lep, a sad u šetnju, kad se vratim da operem sudove.

Ja koliko shvatam nisi zaposlena tako da ćuti molim te. Osim toga vređaš ljude bez razloga. Ne znam koji problem imaš i ne zanima me :cao:

То што неко није запослен не значи да је лења буба. Ти си запослена а спаваш као бели медвед.

Super nam je bila kupovina. Kupile smo farbu za kosu, sredstvo protiv moljaca sa mirisom, lak za nokte, ovo u Liliju. I cediljku za limun, ona je kupila bodi, ja navlaku za dasku za peglanje i donji deo pidžame, turski pamuk 100 %, i mnogo sam zadovoljna kupovinom, ovo u Kosmosu. Dasku za sečenje nisam našla drvenu, plastiku neću da kupujem.
Imate kome trebaju džidže kod Kineza sniženje u Kosmosu od 20 do 70 posto. Primera radi navlaku sam platila 280 dinara.
Jedino me odra ovaj raid protiv moljaca 6 komada 920 dinara, ali mora se, bar nije neko đubre.
Njen bodi je topina, turski isto, jak streč, uparila je sad sa celom onom varijantom i stoji joj auf :heart:
Sad pijemo kafu i malo odmor, pa da perem sudove.

Reče danas moja komšinica za to sniženje u Kosmosu, kupila kao Kroks klompe za 280,00, meni trebaju neke za donkontejnera i prodavnice, a trebaju mi i kućne papuče, ne znam da li rade nedeljom, da iskoristim taj popust.

Rade do pet nedeljom ja mislim, vidi na netu.
Super dođe za te stvari, a ovo je prvi put da su dali popust.

Još da isprobam navlaku za dasku, nisam još, sad se opet malo odmaram pa na ostale poslove. Slušam muziku. Ja sam za 2300 kupila sve što sam planirala, sem daske za sečenje, a ona je bodi platila 600 dinara, ali je jako kvalitetan. Mnogo sam zadovoljna kupovinom, jedino sam skeptična oko navlake, ali i ako ne valja daću je zaovi, leba ne jede.

Odgovara
Prvo nisam umela da je montiram, ali sam se setila posle i nabrala i zavezala. Mnogo je lepa. Popeglala sam neke pantalone da probam da li je sve normalno, sve normalno.
Spakovala sam je nazad u foliju da ne kupi prašinu, pa ću je montirati pred peglanje. Psi svuda seju dlake, ne bih da se prlja.
Da zaključimo, sve smo super kupile :heart:
Veš okačila, miriše divno, i sad ću konačno da operem sudove i stavim ćerki večeru.
Ja sam pojela 5 suvih šljiva i popila vodu, to mi je večera.
Volim ovako uspešne dane, prosto sijam :heart:

Back