Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.170
Nadam se da ovo nije zlobno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ovo nije zlobno

Žardinjera bi te samo gurnula da se čeličiš, i tebe i mene
Mada ja još nisam izlazila danas, ne znam ni da li ću![]()
Tako je, a ne da očekujete spasenije od čvžŽardinjera bi te samo gurnula da se čeličiš, i tebe i mene![]()
Ko se žali, samo konstatiram, jedna briga manjeŠto se žališ, znači da mi ne popuštaju kočnice ni tako, bogougodnost na prvom mEstu![]()

Nikako.Obliii, kako si?? @Tamburiks
Meni je sa zaslađivačem vrh a kada stavim šećer srednja žalostŽiva istina
I ja sam decenijama pila slatku sa šećerom
Kad sam prešla na steviu, tek onda sam shvatila šta je aroma kafe
Kad ti hoćeš da šikaš sa ženamaNikako.Mislim da još imam bar 1 promil. Otkazao sve danas i ne mrdam iz kreveta.
![]()
Problem je što su ti zaslađivači otrovniji od šećeraMeni je sa zaslađivačem vrh a kada stavim šećer srednja žalost
Nadam se da ovo nije zlobno![]()
Kad ti nećeš...Kad ti hoćeš da šikaš sa ženama
Kad ti hoćeš da šikaš sa ženama
Možemo se čeličit, ali da od čnž i dalje očekujemo da bude punokrvni mužjak zaštitarTako je, a ne da očekujete spasenije od čvž![]()

Šteta što ne mogu isto da kažemKo se žali, samo konstatiram, jedna briga manje![]()

A pričao sinoć da ne valja i ne hvataNikako.Mislim da još imam bar 1 promil. Otkazao sve danas i ne mrdam iz kreveta.
![]()
E danas me baš uhvatilo.A pričao sinoć da ne valja i ne hvata![]()
Ta su pića najgora, što misliš da ne hvataju pa te smotaju ko tepihA pričao sinoć da ne valja i ne hvata![]()
JediE danas me baš uhvatilo.Radius kretanja mi krevet-toalet. Ni za volan ne bih smeo ovakav.
![]()

To je sve ok i to vam i želim, samo se trebate čeličiti u slučaju da ne sretnete odgovarajući muški primjerakMožemo se čeličit, ali da od čnž i dalje očekujemo da bude punokrvni mužjak zaštitar![]()

A ja usisala celu kuću obrisala podove, spremila ručak, uključila mašinu, sad mi završila, sad ću drugu, da popeglam posle posteljinu kad završi mašina za sušenje
Vidim jedan čips kod vrata, ali me strah da ustanem.A ja usisala celu kuću obrisala podove, spremila ručak, uključila mašinu, sad mi završila, sad ću drugu, da popeglam posle posteljinu kad završi mašina za sušenje.
A moj bata samo do kreveta i kupatila!
Moramo supicu da ti kuvamooo, batooooo!![]()
Taj viskić kasni sa reakcijomE danas me baš uhvatilo.Radius kretanja mi krevet-toalet. Ni za volan ne bih smeo ovakav.
![]()
Minka i ja ponosne!A ja usisala celu kuću obrisala podove, spremila ručak, uključila mašinu, sad mi završila, sad ću drugu, da popeglam posle posteljinu kad završi mašina za sušenje.
A moj bata samo do kreveta i kupatila!
Moramo supicu da ti kuvamooo, batooooo!![]()

Rise of Hitler m?I još mi piči History na tv-u
Nisi sve usisao ustima sinoć?Vidim jedan čips kod vrata, ali me strah da ustanem.Još više da se sagnem.
![]()
A posle se treba odčeličit ako sretnemoTo je sve ok i to vam i želim, samo se trebate čeličiti u slučaju da ne sretnete odgovarajući muški primjerak![]()