Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Pustila sam gipsy kings, ne ide mi se još u krevet, a i gladna sam, što je dobro :lol:
Hvata me moje ludilo a nije petak, to nije dobro :lol:
Zašto mene šef mora baš ujutru da pita kako sam kad ne znam za sebe, čoveče ja se zajebavam noću, imam veliko dete i meni je svako ustajanje robija :lol:
Ne pitaj me ništa do 10 :lol:
Ja sam na žurke prestala da idem onda kad sam shvatila da na posao sutra ujutru ne mogu :lol:

Sad me ovo podseti na neke slatkiše koji su magično nestali ćerki o jednoj Novoj godini, kad je bila mala, a znamo da niko nije pojeo. Godinama smo mislili da ih je bacila kroz prozor, i hteli smo moju majku da spalimo što je malom detetu otvorila prozor.
Elem glavica je sakrila slatkiše u sto, pošto moja majka je pustila da se igra pod stolom, posle jedno 5 godina kada smo ponovo raširili sto na dužinu, pojavili se slatkiši, samo ispadaju :lol:

To me isto podsetilo na još jedan biser Zekin
Mužu je nestao prvi mobilni telefon dok smo živeli kod njegovih. I nigde ga nema. Muž je hteo da se pojede, u to vreme mobilni je bio luksuz.
Zeka je lepo otvorila peć koja se ne loži i ubacila ga unutra.
Tek kad su ponovo peć stavili u funkciju posle xy godina, našli su mobilni. Naravno to je model cigla, Nokia, koji više nije bio ni da pustiš radio na njemu :lol:

Dobar dan
Samo da prijavim da opet nemamo grejanje i opet se mrznemo. Već sam pominjala koliko plaćamo mesečno. Imam na sebi rolku i dva džempera, dvoje čarape i farmerke i jedva da mi nije hladno. Popila sam čaj da se ugrejem. Ako ih budem zvala, bukvalno ću im jebati sve po spisku.
Ja bi ih zvala 3x dnevno svaki dan dok to ne srede.

Back