Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Maki kaže aciklovir ako ti je herpes
Pao ti je imunitet.
Aciklovir mast a može i tablete jedno 3 dana 3x2, i to ne voli hladno tako da neki šal oko obraza. Ide uz trigeminus može da napravi facijalis pa da ti padne obraz. I to je isto virus. Verovatno nisi ležala ovcije boginje
Kako god ovo će ti pomoći.

Drago društvo
Što mi je neki dan da ne mogu da se pokrenem aiii
Na sastancima sam, al kao da nisam
Ali ne mogu da se opterećujem
Svako ima dan na poslu da mu padne i energija i radni elan
Proći će
Posao ne trpi, a to je jedino bitno, ponekad mora da se ima i mali luft
A neke stvari u poslu moraš, da se tako izrazim, prvo da prevariš, pa da uradiš, zbog same prirode posla.

Danas dobijam ocene za prošlu godinu
Možda sam i zbog toga nesvesno napeta... Može biti... Bilo kako bilo, cela nedelja je bila sjajna s moje strane, ništa se značajno neće desiti.
Malo odmaram živce sad i čekam vesti za ocene. Od toga mi zavisi bonus u aprilu, a ja imam ozbiljan plan da ove godine vratim onu kreditnu karticu i znači mi da bonus bude što veći.
Ako ništa drugo, promenila sam još par loših navika po pitanju para (čekovi i kupovina proizvoda koje inače ne kupujem), neke stvari ne možeš da kontrolišeš, sve što je moglo od loših navika sam iskorenila, pa će vremenom dati rezultate.

Dobro veče 💖
Slušam muziku na svoje wireless slušalice i uživam. Sutra idem do Brda do Kosmosa i po farbu sa ćerkom da se prošetam i vidim šta mi fali od tih džidža bidža koje uvek fale u kući (krpe, plastika, daska, navlaka za peglanje, ima toga još setiću se...)
Večeras ću da napravim spisak da nešto ne zaboravim. Nikad nemam vremena ili volje da odem da kupim sve takve sitnice koje fale.
Taman da svratim u zdravu hranu da nađem nešto oko ove svoje dijete.
Imam sad novu varijantu za posao, one nove farmerke i novi sako što sam dobila od muža, ali će to malo pričekati, jer ja u kancelariju neću još.
Čekam da popusti malo ova zima da počnem ponovo da živim, šetam, vozim kola, da mi bude toplije u stanu, da se ne utopljavam ko Eskim.
Do proleća planiram i da skinem ovaj višak koji imam, nije strašno, ali to malo utiče mnogo na nošenje garderobe.
Tako... Odmaram se sad. Sad će košarka, možda gledam i u neko doba operem sudove.
I kafu ludaču ću da pijem, to je ova vikendom kad joj vreme nije :lol:

20210115_160901-1.jpg

20210115_160901-2.jpg

Malo je / kosta mnogo dobro je da ima za toliko / bele boje tecno reaguje mi ruka uvo drugi deo lica.
Nakon prvog mazanja je manje a krvavo po krajevima bas ruzno izgleda bas me je uplasilo / sad imam te cu da mazem.
Citam da se prenosi preko peskira /viljuske / kasike /bilo cega tako da se to prvo prska ispere onda pere.

Pogledajte prilog 838952

Pogledajte prilog 838946

Malo je / kosta mnogo dobro je da ima za toliko / bele boje tecno reaguje mi ruka uvo drugi deo lica.
Nakon prvog mazanja je manje a krvavo po krajevima bas ruzno izgleda bas me je uplasilo / sad imam te cu da mazem.
Citam da se prenosi preko peskira /viljuske / kasike /bilo cega tako da se to prvo prska ispere onda pere.
To i jeste malena tubica, i mast je bela koliko se sećam, maže se u tankom sloju, proći će, a to sto te boli ta strana lica mislim da bi i pored korone mogla da odeš u dz jer nema tamo neke gužve, nema ni ovde, verovstno ti treba i neki antibiotik.

Back