Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo povecala ti ja za malo :)
sta radim?lupam ko maksim po diviziji,zabavljam narod.a muski misle da sam slatka...ne kapiraju da je to samo fotogenicnost.
al iskreno,ja sam da se reputacije ukinu,mnogo me nerviraju te brojke.volim da dobijam kometar,to mi je uvek drago,al me nervira sto ima brojcanu vrednost
jok more...ja crko za istima:mrgreen:nesto volim te brojke...ustvari navlakusa,al sta da se radi svako ima sitne male slabosti:manikir:e sad da se kacim kao ti,msm da bas i nije nesto,sta ima da gledaju tetku...a da si fotogenicna,jesi...sto jes,jes:lol:

evo povecala ti ja za malo :)
sta radim?lupam ko maksim po diviziji,zabavljam narod.a muski misle da sam slatka...ne kapiraju da je to samo fotogenicnost.
al iskreno,ja sam da se reputacije ukinu,mnogo me nerviraju te brojke.volim da dobijam kometar,to mi je uvek drago,al me nervira sto ima brojcanu vrednost

Ma swatka si bre, ne brani se! Nije samo do fotogenicnosti tu su i jedinstveni (duhoviti) pogledi na (neke) stvari, (neke) pojave i (neke) ljude!!! :) :D
A ovo sa brojkama...pa moz se pravis da ti ne ide matematika!!! :D
p.s. stalno zezam Paisivnog zbog tolike brojke u reputacijama, jos malo pa cu i tebe! :D
(Ljudi, jel' video neko negde Pasivnog? :( )

e modesti,nahvali ti mene samo tako :D
svratio negde danas al ne bih mogla reci gde sam ga videla,niti sta je rekao.
ja sam na kraj srca zbog ovog malenog hrcka.spava ceo dan i celo vece,ne jede,kad sam poskusala da ga uzmem u ruku nenormalno se boji,a jos juce je trcao po meni

e modesti,nahvali ti mene samo tako :D
svratio negde danas al ne bih mogla reci gde sam ga videla,niti sta je rekao.
ja sam na kraj srca zbog ovog malenog hrcka.spava ceo dan i celo vece,ne jede,kad sam poskusala da ga uzmem u ruku nenormalno se boji,a jos juce je trcao po meni

Zasluzila si. :D

Nego nemam nikakvog iskustva sa tim malim glodarima (ne volim ih bre u kuci). Sestra je imala i znam da ne vole da im bude toplo, ne smeju na suncu da budu, mora da imaju stalno cisto sve i nesto gde ce da se zabavljaju, one tockice valjda, tobogane i to...
A mozes da odes na krsti - svet zivotinja, pa tamo pitas, sigurno ima upucenih ljudi sto mogu da pomognu. Ajd trkni, prezivece ova publika koji minut bez tvog sarma. ;)

Zasluzila si. :D

Nego nemam nikakvog iskustva sa tim malim glodarima (ne volim ih bre u kuci). Sestra je imala i znam da ne vole da im bude toplo, ne smeju na suncu da budu, mora da imaju stalno cisto sve i nesto gde ce da se zabavljaju, one tockice valjda, tobogane i to...
A mozes da odes na krsti - svet zivotinja, pa tamo pitas, sigurno ima upucenih ljudi sto mogu da pomognu. Ajd trkni, prezivece ova publika koji minut bez tvog sarma. ;)

ajd ne zezaj ;)
citala sam tamo pre par dana sve.
on je malo pre ispustao i neke zvuke kao cvrcak.ma muka ziva.ni ja ne volim glodare al sta cu kad je tako mali i sladak.
odoh sad da kuvam,da ne moram sutra

ajd ne zezaj ;)
citala sam tamo pre par dana sve.
on je malo pre ispustao i neke zvuke kao cvrcak.ma muka ziva.ni ja ne volim glodare al sta cu kad je tako mali i sladak.
odoh sad da kuvam,da ne moram sutra

Pa tamo napisi kako se ponasa i znace valjda neko po simptomima da kaze da li ga nesto boli :(
Domacice, ja vec kuvala, treba da peglam i evo par sati zjapam oko daske i pegle, sve trazeci carobni stapic da odradi umesto mene! Nahvatah muza za sekund u blizini, al "bas ga tad zabole kicma" pa ne moze covek, grrrrr :D
:cao:

MODESTIIIIIIIIII :hej::hej::hej::hej:
nije pacovcic bolestan ,vec je postao majka:sad2:

ja sam sad valjda postala pacovska baba,sta li
samo sto nisam umrla nocas,imamo ga 5 dana,isla sam da pitam koliko je to cudo staro,kaze tri meseca i sad bebe.
na zalost 4 mrtve,3 zive,al ona spava u jednom cosku,bebe drmaju nogicama u drugom cosku.
pa jel ja treba da lezim na njima:evil:

MODESTIIIIIIIIII :hej::hej::hej::hej:
nije pacovcic bolestan ,vec je postao majka:sad2:

ja sam sad valjda postala pacovska baba,sta li
samo sto nisam umrla nocas,imamo ga 5 dana,isla sam da pitam koliko je to cudo staro,kaze tri meseca i sad bebe.
na zalost 4 mrtve,3 zive,al ona spava u jednom cosku,bebe drmaju nogicama u drugom cosku.
pa jel ja treba da lezim na njima:evil:

Jao smokvo, da te nema trebalo bi te izmisliti :zcepanje:
Chestitam na prinovama :lol:

e ljudi,sto sam uzbudjena nesto danas,sve mi je nekako super
(ako zanemarimo da je jos jedan pacovcic crko)
kao da sam ukljucena na struju
a nisam uspela ni detetu knjige da kupim,red je bio ...50 ljudio je stajalo ispred.
al bajs sam do tamo i nazad vozila kao fandjo
i rucala sam kupus sa ovcetinom kod mojih i parce svarcvald torte

e ljudi,sto sam uzbudjena nesto danas,sve mi je nekako super
(ako zanemarimo da je jos jedan pacovcic crko)
kao da sam ukljucena na struju
a nisam uspela ni detetu knjige da kupim,red je bio ...50 ljudio je stajalo ispred.
al bajs sam do tamo i nazad vozila kao fandjo
i rucala sam kupus sa ovcetinom kod mojih i parce svarcvald torte

Budi srecna :aha:
Meni je danas dan sushta suprotnost od tvog :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back