Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:...pa baš su fini,kao i moji...ma neka su nam živi i zdravi sve će to proći...pa se čovek onda seti nekih stvari sa setom...inače sam negde čitala kako se pravi taj džem u rerni,deluje izvodljivo,nego ja nemam tako velike šerpe pa bi morala da tražim okolo a to ne volim...jedino da pravim iz par puta:think:

:lol:...pa baš su fini,kao i moji...ma neka su nam živi i zdravi sve će to proći...pa se čovek onda seti nekih stvari sa setom...inače sam negde čitala kako se pravi taj džem u rerni,deluje izvodljivo,nego ja nemam tako velike šerpe pa bi morala da tražim okolo a to ne volim...jedino da pravim iz par puta:think:

Ma nemam ni ja velike serpe za 20 kg sljiva, pa je zato islo na 4 puta u rernu!!! To mi lakse nego da meljem, pa se zezam do sporeta i mesam hiljadu sati, ma nema sanse da bi tako probali dzem!!! :lol: Ovako ocistim semenke, pospem secerom i strpam u rernu. Mesanje po potrebi!!! :lol: A dzem mmmm... fenomenalan!!!

moracu da napravim makar 2-3 tegle,ja mnogo volim džem od šljiva on mi je pravi...a to što pricas sam ja radila ranijih godina,ali sam prestala kad je krenulo da prsti po meni...ruke i lice su mi bili u sitnim opekotinama:eek:e ted sam rekla hebo džem ako cu ja da budem sa zavojima:zcepanje:

moracu da napravim makar 2-3 tegle,ja mnogo volim džem od šljiva on mi je pravi...a to što pricas sam ja radila ranijih godina,ali sam prestala kad je krenulo da prsti po meni...ruke i lice su mi bili u sitnim opekotinama:eek:e ted sam rekla hebo džem ako cu ja da budem sa zavojima:zcepanje:

Moja mama tako stalno...:confused: Ne veruje u moje umece, a ja to procitala u nekom starom kuvaru odavno i tako spremam oduvek.
Ma nista ne petljam oko zimnice ako treba da zaginem od toga :hahaha:
Samo ono sto je jednostavnije i ukusno. A i sve ima da se kupi uostalom. Kod nas i sveg svezeg povrca ima preko cele zime. Nemam svekrvu da moram da se dokazujem... i tako...volim samo ono sto volim. :mrgreen:

....e, zimnicu ne spremam zadnih 15 godina....
....dzemove nece da jedu, lepsa im nutela:mrgreen:
.....ima lep ajvar uvoz iz Makedonije, nikad i nigde nisam bolji jela, pa kad nam se jede kupimo teglu, dok traje, traje...
.....ostalo sto se vec sprema za zimnicu ni ne volimo bas....
....meni tegla do dve dzema od kajsije koje redovno dobijem dal od drugarica ili od rodjaka dovoljno za celu godinu,
kad jedem samo ja i to po nekad...:D

Dobro jutro :cao:

fler_12b_uai26.jpg
[/URL][/IMG]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back