- Poruka
- 21.194
e, dobro je.
sad moz` da se raskomotite.
e to meni rekao jedan momak letos,kad sam mu sela na stolicu za sankom dok je otisao u wc.ja ustala kad je dosao,on kaze,ma samo se ti raskomoti.kad sam pocela da se skidam,mali pobegao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, dobro je.
sad moz` da se raskomotite.

ono i ja bi tako, nego se mislim, ovde ima jos ljudi...e to meni rekao jedan momak letos,kad sam mu sela na stolicu za sankom dok je otisao u wc.ja ustala kad je dosao,on kaze,ma samo se ti raskomoti.kad sam pocela da se skidam,mali pobegao
...axaxaxaxa....Smokvice nisi normalna, jel oces da padnem sa stolice![]()
ono i ja bi tako, nego se mislim, ovde ima jos ljudi...
ma afro,taj mi se deckic upucavao samo tako.a ono polumrak,preglasna muzika,guzva...i dodjosmo do godina.a on 91 godiste,majke mi.ja odusevljena,e,pa ti se mozda druzis sa mojim sinom.kad je mali cuo koliko baka ima godina samo je ustao i otisao iz kafica.bas mi ono nesto doslo zao maloga.ipak je to sok

![]()
Dobro vece narode!!!
Odakle iznikoste? Bila ja malocas, nigde nikog, pa zaglavila na msn-u sa sestrom, a vi pristigli u medjuvremenu.![]()
Ko se skida, a ko bezi?!![]()
![]()
pa de si ti?
spec.pozdrav za Modesti
....aaaaaaaa...."ne verujem", doduse sve i svasta se desava u toku leta....
....mogu da zamislim kako mu je bilo neprijatno![]()
) , pa ako isceznem bez pozdrava, da znate da nije zbog skidanja, a nije ni zbog bezanja. 
Dobro vece...evo i ja dosla da vidim ko se skinuo...spec.pozdrav za Modesti
![]()

E, tako.
Sakupio sam vas sve i sad se igrajte.
kolegenice modesti, slobodno, idem ja da lalam.
![]()
Ne smes sam u ovom strasnom zenskom drustvu (Pasivni te ostavio u nemilost!)?! A i smokvicica pominje skidanje i to....![]()
...mislim da se sprema za odlazak...a da li ce se vracati,ne znamCao Oranz, prijo draga, zahvaljujem na specijalnom pozdravu!
Evo cekam i ja da vidim to isto....Mozda smo propustile epizodu...
Nego da pitam nesto sve vas, jel Pasivni otisao sa foruma zbog prevelike brojke u reputacijama, bilo mu nezgodno?!Zezam se, kakvi su mu oni oprostajni postovi?
![]()

...mislim da se sprema za odlazak...a da li ce se vracati,ne znam![]()
pa ne znam...delovao je opraštajuce,baš.baš...e da sa forumom bi covek mogo da napravi karijeru,samo kad bi hteo,a naslov da bude...verovali ili ne...kao iz Zabavnika...Nece moci on bez zena, kladim se! Cekace da ga se malo uzelimo i pojavice se.![]()
A mozda upisao covek neku sociologiju, pa sa takvim forumaskim iskustvom sad ce da posmatra nas koje je ostavio ovde i da pise doktorat.![]()

pa ne znam...delovao je opraštajuce,baš.baš...e da sa forumom bi covek mogo da napravi karijeru,samo kad bi hteo,a naslov da bude...verovali ili ne...kao iz Zabavnika...![]()

Slazem se,bas je fin...a da li ce ga neko nagovoriti...ne verujem da bi popustio pod nasim navaljivanjem,doduse pod tvojim moždaMozda smo mu dale ideju, nikad se ne zna.![]()
Inace, Pasivni je jedan vrlo korektan (covek) lik, a takvi su retki na forumima. Ma nagovoricemo ga da se vrati, milom ili silom.Treba neko i primer da bude ovde.
![]()
msm mladja si pa još crnka