Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...axaxaxaxa....Smokvice nisi normalna, jel oces da padnem sa stolice:lol:

ma afro,taj mi se deckic upucavao samo tako.a ono polumrak,preglasna muzika,guzva...i dodjosmo do godina.a on 91 godiste,majke mi.ja odusevljena,e,pa ti se mozda druzis sa mojim sinom.kad je mali cuo koliko baka ima godina samo je ustao i otisao iz kafica.bas mi ono nesto doslo zao maloga.ipak je to sok

ma afro,taj mi se deckic upucavao samo tako.a ono polumrak,preglasna muzika,guzva...i dodjosmo do godina.a on 91 godiste,majke mi.ja odusevljena,e,pa ti se mozda druzis sa mojim sinom.kad je mali cuo koliko baka ima godina samo je ustao i otisao iz kafica.bas mi ono nesto doslo zao maloga.ipak je to sok

....aaaaaaaa...."ne verujem", doduse sve i svasta se desava u toku leta....:aha:
....mogu da zamislim kako mu je bilo neprijatno:D

....aaaaaaaa...."ne verujem", doduse sve i svasta se desava u toku leta....:aha:
....mogu da zamislim kako mu je bilo neprijatno:D

zato je posle mene bilo blam kad sam vidjala klinca na ulici
nego afro,ceo dan cekam da mi prorade repke da ti kazem da je prekrasna slika sa bebom,tako topla i bebine nozice su ko kiflice,al stalno potrosim repke na nesto drugo.al necu zaboraviti

Dobro vece...evo i ja dosla da vidim ko se skinuo...:rumenko: spec.pozdrav za Modesti:bye:

Cao Oranz, prijo draga, zahvaljujem na specijalnom pozdravu! :)
Evo cekam i ja da vidim to isto....:D Mozda smo propustile epizodu...

Nego da pitam nesto sve vas, jel Pasivni otisao sa foruma zbog prevelike brojke u reputacijama, bilo mu nezgodno?! :D Zezam se, kakvi su mu oni oprostajni postovi? :(

Nece moci on bez zena, kladim se! Cekace da ga se malo uzelimo i pojavice se. ;)
A mozda upisao covek neku sociologiju, pa sa takvim forumaskim iskustvom sad ce da posmatra nas koje je ostavio ovde i da pise doktorat. :D
pa ne znam...delovao je opraštajuce,baš.baš...e da sa forumom bi covek mogo da napravi karijeru,samo kad bi hteo,a naslov da bude...verovali ili ne...kao iz Zabavnika...:zcepanje:

pa ne znam...delovao je opraštajuce,baš.baš...e da sa forumom bi covek mogo da napravi karijeru,samo kad bi hteo,a naslov da bude...verovali ili ne...kao iz Zabavnika...:zcepanje:

Mozda smo mu dale ideju, nikad se ne zna. :D
Inace, Pasivni je jedan vrlo korektan (covek) lik, a takvi su retki na forumima. Ma nagovoricemo ga da se vrati, milom ili silom. :D Treba neko i primer da bude ovde. :)

Dobro jutro.:)
Ocu da podelim sa vama jednu radost posle godinu dana nedaca. Iako mi je opet plata cela, dobila sam tako dobar raspored da cu cele skolske godine imati tri dana vikenda. Cetvrtak i petak ce mi biti da crknem, al zato posle toga sledi uzivancija ko kad Mujo skine tesne cipelice. :D

U to ime, eo sladoled za celu kafanu. :D
HardPkVariety.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back