Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O dobar dan radni narode. Evo ja da popijem kafidžon s vama, mm o'šo da radi kod brata nešto, beban spava, žena sredjuje stan :manikir: Juče bili do Ušća, beban je bio fasciniran bojama, ljudima, zvukovima...Mislila sam da će zakenjkaviti il nešto al je bio savršeno raspoložen, čekali mm-a da nešto obavi na kafi, on lupa o sto sve u 16, malo me bude sramota jer je često najglasniji u kafani al dobro :lol: Bar ne ciči više, prošao ga taj period kad cikne pa još ako odjekuje a on još glasnije... :rumenko: Kupila sam 'aljinu za svadbu, neku kožnu, mama se šokirala kad je čula :mrgreen: I tako... Izgleda će opet vrućine u piiii... :dash::rtfm: :besna:

U to ime, eo sladoled za celu kafanu. :D
HardPkVariety.gif

Jao jeko ti nemas milosti...:kolac:
Vidim samo Mini probala od sladoleda, ja cu ostatak!!! Ko je zakasnio - ko mu kriv! :D

Lepo sto ti se rapored taman "rasporedio" kako ti odgovara. E nema veceg zadovoljstva od toga kad se sloze kockice u nasu korist. :super:
Kad smo kod rasporeda - moj sin svakog dana dobija novi i grozno rasporedjene casove. Jedan dan 7 casova, a onda drugi 4! Skroz bezveze, kao i to sto su im neke predmete smestili u blok casove, a nisu neki bas za duplu "uzivaciju" u jednom danu. Ovo ja primecujem, njemu svejedno, bitno mu dobro zezanje. Sad na pocetku proucava nove likove (i djake i profesore) i umire od smeha svaki dan kad mi prepricava posle skole. Volim ja tu njegovu karakternu crtu, da sve prvo sagleda sa smesne strane zivota. :)

Skitala sam ceo dan na roskama, izlezavala se na klupi u parku, blejala u nebo i granje, malo igrala klikere, vecerala i sada cekam sestru da kafenisemo i da se igramo necega sa detetom.

A danas posle posla, vozam se ja tako noseci male roske za dete da je pokupim iz vrtica i nalecem na jednu koleginicu sa posla i ona ce meni: ''Jao, blago tebi kad imas vremena i da se vozas?'' :eek: Sada se garant pitate sta je cudno u toj izjavi. Pa cudno je sto ona nema dete a samim tim ni obaveze oko njega, sto radimo na istom mestu (dakle, ista vrsta i obim posla), sto ona ne sprema nikom veceru niti pegla odecu za dve osobe niti prostire jednu turu vesa dnevno, sto ima bar duplo vise slobodnog vremena od mene bre. :roll: A s obzirom na to da je poznajem kao mrguda koji stalno nesto zakera, ta njena izjava mi nije uopste zvucala pohvalno, nego kao da me smatra sarlatankom.

cao drustvance...kako ste? :)

Ja sam danas skitala po gradu posle posla...kupila sebi jednu lepu suknju
onda sam bila kod cika zube,jer me jutros zaboleo zub
a sad cekam cerku da dodje iz skole pa da joj spremim nesto za klopu
Ove godine prvi put imam slobodna popodneva,jer ona jadna ima po 6 casova...nikad pre pola osam ne dolazi kuci kad ide poslepodne u skolu :aha:

Trebalo bi da sve skole pocnu da rade samo prepodne. Moja skola se uskladila jos pre dve godine sa tim zakonima koji su u najavi. Kazu neki nadlezni da bi to trebalo da krene vec od sledece skolske godine, al kako u nasoj zemlji sve ide traljavo, moguce je da nece ni onda. U svakom slucaju, moze se o tome odlucivati na nivou skolske uprave pa vi roditelji mozete napraviti inicijativu. :)

Ne moze to Jeko ,bar ne u nasoj skoli...
1400 djaka,a prostora malo
mora u dve smene,nazalost :(

Tako su govorili i ovi u nasoj skoli pa se posle ispostavilo da ipak moze i ne samo da moze, nego ce morati.
Al zato sada kada je to odradjeno, onaj lik koji radi raspored casova, ne spava danima i nocima pre prvog septembra dok sve ne iskombinuje.
A da, i profesori nemaju povezan raspored kad je tako, nego raspored sa rupama. Mnoge kolege to bas mrze, a ja obozavam te rupe jer onda imam vremena za kaficu natenane izmedju casova.

Poslednja izmena:
...ja nisam volela bas da mi deca idu stalno popodne u skolu, a ni one bas nisu mirisale tu smenu..jes da spavaju duze, al' zato malo koji djak stigne
sve da odradi sta treba kad dodje iz skole....ipak mi se cini da je prva smena bolja i za ucenje i za odmor, ima jednostavno vise vremena za sve...

...Jeko ti mrgudi svima uvek nadju neko manu, na takve je najbolje ne obracati paznju..

...e, Jeco sad ima da uzivas popodne, taman da se fino izodmaras posle posla:D

Ma da...taman mogu da odradim milion stvari koje do sad nisam mogla...pa i da dremnem ponekad :mrgreen:
al mi nekako zao bre...prva nedelja pa vec po sest-sedam casova
al sta cu joj...sto se pre navikne,to bolje za nju :aha:

Ma da...taman mogu da odradim milion stvari koje do sad nisam mogla...pa i da dremnem ponekad :mrgreen:
al mi nekako zao bre...prva nedelja pa vec po sest-sedam casova
al sta cu joj...sto se pre navikne,to bolje za nju :aha:

...navicice se ona ne brini..samo ja eto vec napisah nekako uvek mislim da je za njih bolja prva smena....iako nama nekad vise odgovara
da su popodne u skoli....

...meni je to sve odavno proslo vreme..ali se odlicno secam, kako je islo sa ustajanjem i ucenjem kad se ide popodne u skolu....

pa imam ja identifikaciju broja na fonu, ali to mi nishta ne znachi
msm moz zvati pera, mita, *****, bilo koji poznanik od nekog...mi to ne mozemo znati
ali koleginica kaze da je sigurna i da dolaze, poshalje ih vlasnik ili neki od shefova da vide shta i kako se radi, koliko si ljubazan i ostalo
ja smao shto ne dubim na glavi ebote, stranka mi sedi, telefon mi zvrnda i moram da se javim...a ona koluta ochima :evil:
a ovaj s druge strane zice ne moz ga prekinuti, a pita takva pitanja da mi je sad postalo sumnjivo
paranoja:dash:

Poslednja izmena:
...aha..razumem, a mozes li ili bolje receno smes li da se javis i kazes, izivinite imam stranku pa ili sacekajte na vezi ili nazovite npr., za 15-20 minuta...???

naravno da mogu, ali choveka ne mozesh prekinuti
znachi pricha li pricha, 5 puta je rekao dovidjenja
ja uglavnom uzmem broj i kazem da cu pozvati chim proverim to i to, ali ovog nisam mogla otkachiti
i ona gospodza se unervozila kad je skontala shta sve pita i shta mu objashnjavam...
a prevrnula je ochima chim je telefon zazvonio, u fazonu "necesh valjda da se javish"

Cao narode...sha ima...smokvo,gledam nesto al ti velika reputacija:eek:skoro izjednacena sa porukama...aj pošalji na pp.sta radis pa da i ja povecam svoju...msm mala mi:rida:

evo povecala ti ja za malo :)
sta radim?lupam ko maksim po diviziji,zabavljam narod.a muski misle da sam slatka...ne kapiraju da je to samo fotogenicnost.
al iskreno,ja sam da se reputacije ukinu,mnogo me nerviraju te brojke.volim da dobijam kometar,to mi je uvek drago,al me nervira sto ima brojcanu vrednost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back