mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
O dobar dan radni narode. Evo ja da popijem kafidžon s vama, mm o'šo da radi kod brata nešto, beban spava, žena sredjuje stan
Juče bili do Ušća, beban je bio fasciniran bojama, ljudima, zvukovima...Mislila sam da će zakenjkaviti il nešto al je bio savršeno raspoložen, čekali mm-a da nešto obavi na kafi, on lupa o sto sve u 16, malo me bude sramota jer je često najglasniji u kafani al dobro
Bar ne ciči više, prošao ga taj period kad cikne pa još ako odjekuje a on još glasnije...
Kupila sam 'aljinu za svadbu, neku kožnu, mama se šokirala kad je čula
I tako... Izgleda će opet vrućine u piiii... 

Juče bili do Ušća, beban je bio fasciniran bojama, ljudima, zvukovima...Mislila sam da će zakenjkaviti il nešto al je bio savršeno raspoložen, čekali mm-a da nešto obavi na kafi, on lupa o sto sve u 16, malo me bude sramota jer je često najglasniji u kafani al dobro
Bar ne ciči više, prošao ga taj period kad cikne pa još ako odjekuje a on još glasnije...
Kupila sam 'aljinu za svadbu, neku kožnu, mama se šokirala kad je čula
I tako... Izgleda će opet vrućine u piiii... 

Sada se garant pitate sta je cudno u toj izjavi. Pa cudno je sto ona nema dete a samim tim ni obaveze oko njega, sto radimo na istom mestu (dakle, ista vrsta i obim posla), sto ona ne sprema nikom veceru niti pegla odecu za dve osobe niti prostire jednu turu vesa dnevno, sto ima bar duplo vise slobodnog vremena od mene bre.