dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mene mobilni pokusavao da probudi jos od sest i sa svakim novim iskljucivanjem sam ubedjivala sebe da nista nije toliko hitno dok se na kraju nisam sasvim u to ubedila i iskljucila ga skroz. Sada sam u frci jer imam mnogo toga da obavim i opet evo pijem kaficu za kompom i ponavljam sebi da nista nije toliko hitno i da nece propasti svet ako se nesto odlozi.

A napolju je bas neko neprivlacno vreme...ni ne izlazi mi se. :kafa:

I mene mobilni pokusavao da probudi jos od sest i sa svakim novim iskljucivanjem sam ubedjivala sebe da nista nije toliko hitno dok se na kraju nisam sasvim u to ubedila i iskljucila ga skroz. Sada sam u frci jer imam mnogo toga da obavim i opet evo pijem kaficu za kompom i ponavljam sebi da nista nije toliko hitno i da nece propasti svet ako se nesto odlozi.

A napolju je bas neko neprivlacno vreme...ni ne izlazi mi se. :kafa:

napolju je napokon po mojoj meri.....ubi me bre jeko vrucina, pa mi ovo dodje super

e ovaj privatluk kolko se materijalno ispalti to bas ne znam da kazem.>.:::)))
al evo ja sad dosla kuci da kuvam..nesto da zbrckam....malo odmorim..pa od 4 pola 5 jos malo da radim...hm..nije to lose
tako da evo...kuva s eneka corbica...a ja ovo cudo drzim na sanku i trosim vreme :::)))...na vas...sto nije steta....bar sam nasmejana :::)))

napolju je napokon po mojoj meri.....ubi me bre jeko vrucina, pa mi ovo dodje super

Ej, menjam utisak od jutros. Pocelo je i meni da se svidja ovakvo vreme jer sam danas mogla bez problema sa presvlacenjem otici odmah iz jedne skole na bazen, a kad je bas vruce, nema sanse da krenem negde u odeci u kojoj sam isla u neku instituciju pa se onda moram presvlaciti u medjuvremenu.

Novosadjanke, ako do sada niste isle na bazen, ostalo vam je nekoliko predivnih dana skoro praznog bazena. Prava je uzivancija plivati kad nema ljudi. :D

Mi juce probale da se ponovo navucemo na Strand, al ne vredi, previse je besmisleno. Nema vode ni da se doope pokvasi. Odsedela sam neko vreme u onom blatu sve dok pored sebe nisam uocila jednog pitomog velikog zelenozutog zapca, a onda mi se to mesto uzasno zbljakilo i odmah sam pobegla medju penzose koji se kartaju i smorila se skroooz.

Ej, menjam utisak od jutros. Pocelo je i meni da se svidja ovakvo vreme jer sam danas mogla bez problema sa presvlacenjem otici odmah iz jedne skole na bazen, a kad je bas vruce, nema sanse da krenem negde u odeci u kojoj sam isla u neku instituciju pa se onda moram presvlaciti u medjuvremenu.

Novosadjanke, ako do sada niste isle na bazen, ostalo vam je nekoliko predivnih dana skoro praznog bazena. Prava je uzivancija plivati kad nema ljudi. :D

aha..a kad ja kazem d aje ovo vreme super...ti mi prizivas vrucinu :::)))
sto se bazena tice....ma kakvi...mrzi me bre
a pri tom kao sto znas jako dobra...sutra pocinje skola...ahahahaha...dakle ponovo bromazepani hahahahahah
ako se ove godine ne uljude sa ucenjem..odselicu se u Tunguziju :::))))
ps ja dosla u vidljive
nek ide zivot
samo koliko c e me to drzati hahaha videcemo....ma meni je to ono zelenim se pa neko misli da sam tu a meni samo komp ukljucen..pa ako s e ne javim jos da pomisle kako necu da se razgovaram ..kad si nevidiljiv vidi se da sam tu ako piem...al ajd da vidim kako izgleda zivot zelenih :::))))

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back