Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala bokimoze kafica?
...naravno...samo sa posla ne mogu okacilti slicku......ako si na tu kaficu mislila
...
Dobro jutro, dobri ljudi.
Kakvo je ovo muvanje ranim jutrom?![]()
![]()
Ju
pa ne znam ja na koju si ti mislio
ja na prvu jutarnju, za budjenje![]()
I mene mobilni pokusavao da probudi jos od sest i sa svakim novim iskljucivanjem sam ubedjivala sebe da nista nije toliko hitno dok se na kraju nisam sasvim u to ubedila i iskljucila ga skroz. Sada sam u frci jer imam mnogo toga da obavim i opet evo pijem kaficu za kompom i ponavljam sebi da nista nije toliko hitno i da nece propasti svet ako se nesto odlozi.
A napolju je bas neko neprivlacno vreme...ni ne izlazi mi se.![]()
...ono najbrze...
sta ste vi svi radili nocas kad niko ne moze da se razbudi.videcete vi kad omatorite,legnete u 1,ustanete u 7 ,ne pijete kafu i ceo dan pevate
sta ste vi svi radili nocas kad niko ne moze da se razbudi.
videcete vi kad omatorite,legnete u 1,ustanete u 7 ,ne pijete kafu i ceo dan pevate
napolju je napokon po mojoj meri.....ubi me bre jeko vrucina, pa mi ovo dodje super
Ej, menjam utisak od jutros. Pocelo je i meni da se svidja ovakvo vreme jer sam danas mogla bez problema sa presvlacenjem otici odmah iz jedne skole na bazen, a kad je bas vruce, nema sanse da krenem negde u odeci u kojoj sam isla u neku instituciju pa se onda moram presvlaciti u medjuvremenu.
Novosadjanke, ako do sada niste isle na bazen, ostalo vam je nekoliko predivnih dana skoro praznog bazena. Prava je uzivancija plivati kad nema ljudi.![]()
Es ti dosla ovamo da kuvas, jedes i spavas ili da radis i da se lepo provodis?