dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od jutros me uhvatila zelja da opet idem na more....sedim i gledam ovu sliku...i ovo savrsenstvo mora......a samo pre par nedelja sam u tome uzivala....sad opet godinu dana do sledeceg odmora....al brzo ce proci je l da? :::))))
stavila sam fotku na desktop da se dotucem :::)))

Prilozi

• DSCN0254.jpg
    DSCN0254.jpg
    45,2 KB · Pregleda: 9
Safira ti si pravi mazohista :mrgreen:
Ja sam zeljnaaa moraaaa... zadnji put sam bila 2009te i to letovanje je ispalo grozno jer sam se razbolela i nit sam se mogla kupati nit ista... :rida:
Tako da planiram sledece godine 10 dana All Inclusive negde da odem i da se nauzivam :zaljubljena: po mogucnosti negde gde je bas tako more kao gore na slici :aha:

Safira ti si pravi mazohista :mrgreen:
Ja sam zeljnaaa moraaaa... zadnji put sam bila 2009te i to letovanje je ispalo grozno jer sam se razbolela i nit sam se mogla kupati nit ista... :rida:
Tako da planiram sledece godine 10 dana All Inclusive negde da odem i da se nauzivam :zaljubljena: po mogucnosti negde gde je bas tako more kao gore na slici :aha:

hahahha
ma nisam mazohista....al ima elemenata za ovu tvrdnju...gledam fotku i slusam Stinga Desert rose...i tako...zamisljam svasta nesto :rumenko:

hahahha
ma nisam mazohista....al ima elemenata za ovu tvrdnju...gledam fotku i slusam Stinga Desert rose...i tako...zamisljam svasta nesto :rumenko:

Hehehe... to je prelepa pesma, nema sta :zaljubljena:
Ma ja sam zeljna nekog baaas fensi odmora na moru gde sam non stop ili u tirkiznom moru ili se suncam i citam 10 knjiga ili prosto uzivam u dobroj hrani i dobrom picu :zaljubljena:
A ti tu samo zamisljaj :zper: to je dobro za cirkulaciju :aha: :rumenka:

Jutro narode
kako se lakshe spava kad nije onako toplo
chak sam malo i pokrila ledja i stomak

Jutro majche :cao:
Meni iskreno nije prijalo, posto je ludi suprug ostavio otvorena vrata od terase i 2 prozora i sad se osecam bolesno :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back