dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok. Nisam bila skoro dvaes' dana tamo. Preumorna sam za vecernje setnje, a za roshkanje nisam, ali je mnogo mracno na keju. Isprepadala sam se kad smo prosli put vozili jer se ne vide neosvetljeni bicikli.

Nije ni meni problem kad neko slusa kichericu. To je problem tih ljudi koji to slusaju, a meni je svejedno sve dok je slusaju kroz slushke kad su mi u blizini.:manikir:

samo nemoj da me diras, i sve je u redu. dont disturb!

...kad ce da "izmisle" teleportovanje, pa lepo samo smislis gde treba da budes....i capcarap eto te tamo....
...mrzi me da idem napolje, a moram...
...mrzi me da se pakujem, jer mi uvek SVE treba...a ne treba, pa mi uvek mali kofer...
...kako bi bilo dobro da jednom to neko drugi uradi za mene....
...aahaa....al nece moci...moram sama....

caos zene i ostali
da vam se pohvalim,od ranog jutra sam kao na struju.bila sam rano na keju da malo brzo hodam(nigde onih zgodnih trkaca,samo penzioneri:( )
na povratku sam svratila kod kozmeticarke da mi sredi obrve,ja to malo,kad se setim,jednom mesecno,a kad uradi strucno lice,odmah drugacije izgledam
juce sam kupila malu cetkicu za kuhinju,ja to nikada nisam koristila,samo zicu i sundjer.ovo me je bas odusevilo.
i tako oribah sporet sa svih straha(ja inace to uglavnom samo odgore),odmah je kuhinja zablistala.
ne znam sta mi je,mora da treba da dobijem

inace i da se pozalim,idem sa svekrom i mojima na rucak,nisam bas presretna,al sta cu,bar ne kuvam

...evo i mene opet:D
...bila da kupim grozdje, kupila i to i Grubini japanke crne....narucila ceri jedne, da donesu do 5 sati, znaci moracu
jos jednom do tamo i nazad...onda shvatim da mi je neophodan kofer, jer onaj koji sam kupila slomise u avionu kad
sam se vracala....znaci ne verujem, svako putovanje moram da kupim nov kofer...ludilo totalno...
...imam jedan mali, ali nema sanse da mi stane sve sto mi je potrebno...kako me nerviraju ti ne planirani troskovi...

...stavila grozdje da se hladi, ajd bar nesto zdravo da uradim danas...doduse i nahodala sam se prilicno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back