dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bas nisam svadjalica,ali ako izadjamo,a ja se odusevim za kafic koji je istina skroman,al sviraju klinci koji imaju manje od dvadeset godina i to zvuci dobro i ako kazem sva odusevljena ja bih ovde popila pice,onda nemoj da mi pricas,jao nikakav je kafic,meni se ne svidja,ja ne bih.
sedi i popi pice i zadovolji zenu !
pa jel tako???

jaooooooooooooo zeneeeeeeeeeeeeeeeeeee
vratio mi se apetit izgleda :D
malopre sam dobila iznenadnu zivotinjsku zelju da jedem pizzu i pijem kolu:eek:
i bilo je il da je'm il da mrem :lol:
sva sreca pa mi uz put bio caribic:jede:
i onda sam kao najveca prasica do stana(drugaricinog) pojela celo to parche :eek: a to je chetvrtina pizze i popila kolu i sad ocu d'umrem koliko sam se najela, nije mi dobro

ja izasla sa muzem,usput se posvadjali i svako se vratio kuci svojim putem

Moj muz i ja smo bas uvek nosili svako svoj kljuc od stana jer smo se jednom, na pocetku veze, posvadjali oko toga koji je put do kuce kraci. Moj put je bio duzi (pogresna procena), a on poshizeo sto je kljuc kod mene jer je cekao skoro pola sata (ja mislila da ima kljuc i setala onako laganica). Od tada pa nadalje, retko kada smo dosli zajedno kuci, al uglavnom ne zbog svadja, nego zbog totalno razlicitog ukusa u izlascima i vrstama muzike i drustva.

jaooooooooooooo zeneeeeeeeeeeeeeeeeeee
vratio mi se apetit izgleda :D
malopre sam dobila iznenadnu zivotinjsku zelju da jedem pizzu i pijem kolu:eek:
i bilo je il da je'm il da mrem :lol:
sva sreca pa mi uz put bio caribic:jede:
i onda sam kao najveca prasica do stana(drugaricinog) pojela celo to parche :eek: a to je chetvrtina pizze i popila kolu i sad ocu d'umrem koliko sam se najela, nije mi dobro

Sada kad ti proradi zeludac na ovo nabrojano, bices gladna ko vuk cim ustanes ujutru.

e da,jos da se pozalim i to na jeku i zvezdu.
navalile vi sinoc da se divite onom siru u crevcu,za koji ja nikad cula nisam i danas ga pronadjem
a on mali ko kaziprst,a 50 din,al ajd dobro,doslo mi da ga iscedim u radnji direkt u usta koliko sam znatizeljna kakav je.dodjem kuci,stavim ga na frizider,a on se stoka otkotrlja iza.
i sad tamo stoji,jako je tesna kuhinja,mora sve da se pomera da dodjem do njega :(

navalile vi sinoc da se divite onom siru u crevcu,za koji ja nikad cula nisam i danas ga pronadjem
a on mali ko kaziprst,a 50 din,al ajd dobro,doslo mi da ga iscedim u radnji direkt u usta koliko sam znatizeljna kakav je.dodjem kuci,stavim ga na frizider,a on se stoka otkotrlja iza.
i sad tamo stoji,jako je tesna kuhinja,mora sve da se pomera da dodjem do njega :(

:zcepanje:
e smokvo tek sad vidim koliko si falila ovde

A ja sam diplomatski pokusala da ga podelim sa detetom i nisam uspela, a u celom Roditju je veceras bio samo jedan takav. Sacu sebi iz inata da mutim slag.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back