ja izasla sa muzem,usput se posvadjali i svako se vratio kuci svojim putem
...ccc...svadjalice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bas nisam svadjalica,ali ako izadjamo,a ja se odusevim za kafic koji je istina skroman,al sviraju klinci koji imaju manje od dvadeset godina i to zvuci dobro i ako kazem sva odusevljena ja bih ovde popila pice,onda nemoj da mi pricas,jao nikakav je kafic,meni se ne svidja,ja ne bih.
sedi i popi pice i zadovolji zenu !
pa jel tako???
jaooooooooooooo zeneeeeeeeeeeeeeeeeeee
vratio mi se apetit izgleda
malopre sam dobila iznenadnu zivotinjsku zelju da jedem pizzu i pijem kolu![]()
i bilo je il da je'm il da mrem
sva sreca pa mi uz put bio caribic
i onda sam kao najveca prasica do stana(drugaricinog) pojela celo to parchea to je chetvrtina pizze i popila kolu i sad ocu d'umrem koliko sam se najela, nije mi dobro
...eeehhh...gde su sretna vremena kad sam smela (mogu jos uvek al' ne smem) da jedem koliko hocu i sta hocu...
...uzivaj Majce dok ti se moze....svarices ne brini...
....a, zar ne mozes samo malo da izvices frizider, pa sa necim da ga dohvatis????
e da,jos da se pozalim i to na jeku i zvezdu.
navalile vi sinoc da se divite onom siru u crevcu,za koji ja nikad cula nisam i danas ga pronadjem
a on mali ko kaziprst,a 50 din,al ajd dobro,doslo mi da ga iscedim u radnji direkt u usta koliko sam znatizeljna kakav je.dodjem kuci,stavim ga na frizider,a on se stoka otkotrlja iza.
i sad tamo stoji,jako je tesna kuhinja,mora sve da se pomera da dodjem do njega![]()
pa da moze,ne bi bio tamo
al iskopace njega bili,al ne danas.
kad to uradim,moracu da izribam iza frizidera
e da,jos da se pozalim i to na jeku i zvezdu.
navalile vi sinoc da se divite onom siru u crevcu,za koji ja nikad cula nisam i danas ga pronadjem
a on mali ko kaziprst,a 50 din,al ajd dobro,doslo mi da ga iscedim u radnji direkt u usta koliko sam znatizeljna kakav je.dodjem kuci,stavim ga na frizider,a on se stoka otkotrlja iza.
i sad tamo stoji,jako je tesna kuhinja,mora sve da se pomera da dodjem do njega![]()
A ja sam diplomatski pokusala da ga podelim sa detetom i nisam uspela, a u celom Roditju je veceras bio samo jedan takav. Sacu sebi iz inata da mutim slag.
ja sam danas imala napad da popravim drugarici roletnu jer ce vrlo brzo da joj pukne onaj kaish, a kutija je vec labava