dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joooj, što su meni te Grubin papuče neudobne. :( Pre par godina na moru vidim svi ih nose. Kažem:"Dragane, pola Tivta ima "Grubin" japanke, a meni pod nosom fabrika, pa ih nemam." I tako ja rešim da ih kupim. Nosim obuću 41, a one su mi i 42 male, trebale mi 43.:eek: 'Ajde i to, ali što uopšte nisam mogla da se naviknem na njih. Neudobnije ništa na nogama nisam imala u svom životu. Od tada nosim samo MUBB papuče. I klompe, i papuče sa otvorenim i zatvorenim prstima, samo njih. Eventualno "leon" klompe, ali te "Grubin" nikad više. Jedva sam čekala da ih se rešim.

Joooj, što su meni te Grubin papuče neudobne. :( Pre par godina na moru vidim svi ih nose. Kažem:"Dragane, pola Tivta ima "Grubin" japanke, a meni pod nosom fabrika, pa ih nemam." I tako ja rešim da ih kupim. Nosim obuću 41, a one su mi i 42 male, trebale mi 43.:eek: 'Ajde i to, ali što uopšte nisam mogla da se naviknem na njih. Neudobnije ništa na nogama nisam imala u svom životu. Od tada nosim samo MUBB papuče. I klompe, i papuče sa otvorenim i zatvorenim prstima, samo njih. Eventualno "leon" klompe, ali te "Grubin" nikad više. Jedva sam čekala da ih se rešim.

ćao, drage drugarice, nije me bilo odavno na temi, ali sa nekima od vas se srećem na drugim temama. Vidim ima lepih novosti. Gde se to majche zaposlila, pa će i stan da traži, i cimera. Super. Čestitam, majche!
Domaćice, neću ništa da te nagovaram, ali znam taj osećaj za grubinke. Mene su neke moje drugarice godinama nagovarale da ih kupim, pa mi sve daju svoje da probam, a meni isto k'o i tebi - užas. Sve na nozi kako ne treba.
I onda naletim jednom bile baš jeftine, a meni trebale papuče i ja ih kupim. Bogme su me nekoliko dana noge bolele, navikavala se na njih, sve po malo. Ko ono sunčanje što preporučuju. Jedan dan 5 minuta, pa 10.... ali kad sam se navikla, godinama sam samo njih nosila. A i potrajale su. I leti i zimi u kući u njima... E sad kad su se pokidale nikako da kupim nove. Opet mi sve koje probam neudobne. Drži se ti onog što ti je udobno.
A isto tako imam neke sandale, relativno nove i skupe, a neudobne do zla boga. I sve tako čekam da prodje neko pristojno vreme da ih se rešim. Džaba i para koje sam dala, uništiću noge

....ja vec pisala da su teske kad ih dugo nosim, a teske su i kad ih uzmem u ruku...al' sam navikla i nosim godinama jedne, da ih ne zaboravih, ne bi sad morala da kupujem
druge...da moraju da budu broj vece jer mora noga da legne imaju onaj podignuti rub...opet to je dobro jer noga ne klizi iz njih i sto je koza na kozu sto bi se reklo...meni zbog
vena bas odgovara, ne upali mi se stopalo kao u mnogo cemu drugom, zato i detetu kupujem i ona VEC ima probleme sa venama, na zalost...
....a razumem te Domacice skroz, ja sam ih jedne godine kupila majci, ona ima problem sa stopalima pa sam mislila da ce joj odgovarati, da joj bar koliko toliko olaksa, ma kakvi
nije mogla poklonila ih je nekom...
....tacno svi imamo drugacije stopalo i drugacija nam obuca odgovara....ja recimo ne mogu klompe nikakve, imam osecaj da mi nege gore u njima, a to je opet zbog vena i cirkulacije:(

...e, tako kad skratim da ne budem opsirna ko bugarska skupstina...pa sad ispade da uporedjujem Domacicu i moju majku koja i njoj moze biti majka...znaci stara zena...
...tad je bila puno mladja..a opet starija nego nas dve sada...nije mogla da ih nosi....bile joj neudobne...
...Domacice nadam se da si pravilno shvatila sta sam htela reci...:lol:

Tačno. Sto ljudi, sto navika. Ja, pošto nisam zaposlena, i živim u selu, moje kretanje se svodi na odlazak u prodavnicu, u komšiluk i hodanje po kući. Zato su meni klompe najpotrebnija stvar u životu. Samo kada je baš sneg, kada idem po hleb moram da obujem nešto drugo, inače do kasno u jesen ja nosim samo klompe. Ne sa drvenim đonom, sa poliuretanskim. Za letnji period imam papuče sa otvorenim prstima, a za po kući na istom đonu sa zatvorenim prstima. Skroz kožne. I lice, i naličje i tabanica. Garderobu jednu te istu nosim sto godina, jer retko gde idem, a najviše kupujem klompe i trenerke. :D

Tačno. Sto ljudi, sto navika. Ja, pošto nisam zaposlena, i živim u selu, moje kretanje se svodi na odlazak u prodavnicu, u komšiluk i hodanje po kući. Zato su meni klompe najpotrebnija stvar u životu. Samo kada je baš sneg, kada idem po hleb moram da obujem nešto drugo, inače do kasno u jesen ja nosim samo klompe. Ne sa drvenim đonom, sa poliuretanskim. Za letnji period imam papuče sa otvorenim prstima, a za po kući na istom đonu sa zatvorenim prstima. Skroz kožne. I lice, i naličje i tabanica. Garderobu jednu te istu nosim sto godina, jer retko gde idem, a najviše kupujem klompe i trenerke. :D

...a sorcice i top majicice:aha:

Domaćice, jesu to lubenice prošle? Danas u mom kraju nigde, jedva muz nasao i to neke bez semena za 30 din po kg... a ja zapela, baš mi se jedu. Uglavnom leti nikad nisam bez lubenice u frižideru, to mi je najvažnije.
I kad smo kupovali frižider pre neku godinu, vodili smo računa da bude dovoljno velik da može da stane lubenica od 10-ak kila i bar 5-6 flaša piva, uz sve ono ostalo što se inače drži u frižideru.
Uvek mi žao kad prodju lubenice, znači da je kraj leta, da počinje škola, pa će kiše i ružno vreme :(

Pisala sa pre neki dan ovde na temu lubenica. Jesu, prošle su. To što se sada prodaje, ja ne bih kupovala.

affrodiita:
...a sorcice i top majicice

To nosim samo na moru. Znači 10 dana godišnje. Izračunaj kolko onda može da traje. :D I stvarno, taj šorc sam kupila 2007. a izgleda kao nov. I majičice su sve starije od pet godina, ali kada sve to retko oblačim. Kada bih još koji kg skinula, količina garderobe bi mi se drastično povećala. Do kraja života ne bih morala ništa da kupujem, sem veša, čarapa i trenerki, jer njih najčešće iznosim.

Evo sada sedim u nekoj devojačkoj majičici, a devojka sam bila krajem prošlog veka, i u nekim bermudama koje mi je tetka sašila pre 15 godina. I dolazim do zaključka da me je teže hraniti nego odevati. :D

Poslednja izmena:
Pisala sa pre neki dan ovde na temu lubenica. Jesu, prošle su. To što se sada prodaje, ja ne bih kupovala.

To nosim samo na moru. Znači 10 dana godišnje. Izračunaj kolko onda može da traje. :D I stvarno, taj šorc sam kupila 2007. a izgleda kao nov. I majičice su sve starije od pet godina, ali kada sve to retko oblačim. Kada bih još koji kg skinula, količina garderobe bi mi se drastično povećala. Do kraja života ne bih morala ništa da kupujem, sem veša, čarapa i trenerki, jer njih najčešće iznosim.

Evo sada sedim u nekoj devojačkoj majičici, a devojka sam bila krajem prošlog veka, i u nekim bermudama koje mi je tetka sašila pre 15 godina. I dolazim do zaključka da me je teže hraniti nego odevati. :D

....xexe...ma salim se, jasno mi je to...
....ja tako cuvam stvari...pa izvucem otpisanu majicu ili pantalone...sva srecna sto opet mogu da ih nosim
dodju mi ko ganc nove:D

Al me potrefite bre cim virnem ovde. :eek: Upravo smo sestra i ja vratile jedno smetje od lubenice, dobile pare nazad te je sitan finansijski momenat zadovoljen, al me jednostavno vise zivcira sto je teglimo do kuce, pa je secemo, pa isprljamo sudove, pa je takvu curetju vratimo nazad i jos moramo da se suocimo za zblanutom facom prodavacice koja se pravi da joj je to prva reklamacija u poslednjih deset dana i nudi zamenu iz iste ture. :roll:

....tako ti je to Jeko, njeno je da nudi, to joj je posao...a nase da kupimo ili ne...

....e, sto me mrzi da se pakujem, i nikad ne umem da odredim sta mi bas treba, a sta necu ni pogledati
dok sam tamo...a opet mozda mi ustreba...jos na sve to obuca....

Treba ti kupaci, cvike za sunce, pare, dokumenta, mobilni i punjac. A ostalo samo nabacaj preko bez mnogo razmisljanja i bar deset dana ti nista nece kriticno zafaliti, a da se ne moze dokupiti za sitan novac.

Al me potrefite bre cim virnem ovde. :eek: Upravo smo sestra i ja vratile jedno smetje od lubenice, dobile pare nazad te je sitan finansijski momenat zadovoljen, al me jednostavno vise zivcira sto je teglimo do kuce, pa je secemo, pa isprljamo sudove, pa je takvu curetju vratimo nazad i jos moramo da se suocimo za zblanutom facom prodavacice koja se pravi da joj je to prva reklamacija u poslednjih deset dana i nudi zamenu iz iste ture. :roll:

zato mi kupujemo lubenice iz kamiona ispred naše zgrade, nije daleko da se nosi ako nije dobra
a sinoć smo jednu kupili i nije loša (bila)

Treba ti kupaci, cvike za sunce, pare, dokumenta, mobilni i punjac. A ostalo samo nabacaj preko bez mnogo razmisljanja i bar deset dana ti nista nece kriticno zafaliti, a da se ne moze dokupiti za sitan novac.

...eee..vidis ja ustvari nikad nisam isla na klasican odmor, ustvari nisam od kad sam bila cura....a ima tome pooopriilicnoooooo.....
...uvek je to bilo na minimum mesec ipo, a i dva....i nosila sam svu letnju odecu, jer dok se vratim leto vec proslo...
...i sad mi je muka ista....iako idem na krace...al' nema veze sve sto bude visak ostace u koferu, a manjak cu dokupiti:lol:

dobro vece
ja bila napolju s muzem i Hundom, malo smo istrcavali malog s loptom, a onda su njih dvojica jos ostali, a ja se popela da nastavim da slusam muziku s cerom
i reko da opklenem Milevu, nismo se cule jos od pre mog odmora, i popricale se, i ja na fejs da stavim slike da ona vidi Hunda i da nas dve strucno utvrdimo na koga Hund lici na Milevine Baju ili Donu ili Rokijevu Tiju
i tako ja nafejsu vidim moja drugarica iz detinjstva se udala, trudna je i nosi devojcucu
bas sam se obradovala, moram je zvati

sta vi ovdi radite

dobro vece
ja bila napolju s muzem i Hundom, malo smo istrcavali malog s loptom, a onda su njih dvojica jos ostali, a ja se popela da nastavim da slusam muziku s cerom
i reko da opklenem Milevu, nismo se cule jos od pre mog odmora, i popricale se, i ja na fejs da stavim slike da ona vidi Hunda i da nas dve strucno utvrdimo na koga Hund lici na Milevine Baju ili Donu ili Rokijevu Tiju
i tako ja nafejsu vidim moja drugarica iz detinjstva se udala, trudna je i nosi devojcucu
bas sam se obradovala, moram je zvati

sta vi ovdi radite

Cek jesi ti uzela Bajino i Tijino?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back