dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da otvorim jednu temu hitno jer me zanimaju vasa iskustva, al ne znam kako da je formulisem, a da ne dozivim unakrsnu vatru medju forumasima. Iz dosadasnjeg forumaskog iskustva, cini mi se da postavljac nadrlja najvise samo ako nesto pita.:sad2:
Bokte, stekla sam fobiju od otvaranja tema: ili me iznapadaju ucesnici ili modovi.

Moram da otvorim jednu temu hitno jer me zanimaju vasa iskustva, al ne znam kako da je formulisem, a da ne dozivim unakrsnu vatru medju forumasima. Iz dosadasnjeg forumaskog iskustva, cini mi se da postavljac nadrlja najvise samo ako nesto pita.:sad2:
Bokte, stekla sam fobiju od otvaranja tema: ili me iznapadaju ucesnici ili modovi.

....zato ja nikad ni ne otvaram teme...imala sam dva tri ruzna iskustva, i neka hvala, cekam da drugi pitaju,
pa se umesam ako me bas zanima...ako ne gledam svoja posla....

....zato ja nikad ni ne otvaram teme...imala sam dva tri ruzna iskustva, i neka hvala, cekam da drugi pitaju,
pa se umesam ako me bas zanima...ako ne gledam svoja posla....

Aj da vas onda pitam ovde pa mozda i dobijem neki odgovor bez napada.
Kako izlazite na kraj sa smorovima od ljudi kad ne kapiraju koliki su smorovi cak i kada ste grubi i neprijatni sa njima?
Kojim potezima, recenicama, facama, niskim udarcima i sl. se smorovi mogu odlepiti?

Nemas ti pojma kako ja izletim iz stana na kupanje. Kad bih se tako brzo spremala i za posao, bila bih idealan kapitalisticki rob. Uvek mi je frka od kraja leta ko da ce u toku zime padati kamenje, a ne sneg.

...dobro to razumem, ja tako samo na moru doduse...ovde se ne kupam nigde sem u svom kupatilu...
...al' ustanes pola sata ranije, pa umutis ga odmah pre kafe...dok popijes kaficu i razbudis dete, slag taman
fin da ga pojede posle dorucka...jos ako imas one gotove kornete...moze da lize usput kao sladoled:D

Kako? Kojim recima, a da to ne moraju biti bas psovke i uvrede?

...ma bez reci, jednostavno se ne javljam na tel., pa svako nekad ukapira da je nepozeljan...
....a ako se bas zeznam pa se javim, redovno mi nesto gori na ringli, ili mi neko zvoni na vratima..
....smislim nesto....sto moze da me "spase" odma...
....bez psovki, i bilo kakvih uvreda...sve na fino, kulturno....

Kako napravis luk na npr. metar i po pod uslovom da si ti prva dosla na to mesto i da ti se ne ide odatle?

....aha...ta fora...
....pa nista bre okrenes ledja, citas nesto, ako te nesto pita, ne odgovaras, pravis se da ne cujes,
ne vidis....veruj odustace....
...samo ne dogovaraj na psotavljena pitanja, jer takve osobe jedva cekaju da nekog dave...onda im
budes super da celi dan ili koliko si vec negde imaju sta da pricaju...bez obzira da li te znaju ili ne....

...ma bez reci, jednostavno se ne javljam na tel., pa svako nekad ukapira da je nepozeljan...
....a ako se bas zeznam pa se javim, redovno mi nesto gori na ringli, ili mi neko zvoni na vratima..
....smislim nesto....sto moze da me "spase" odma...
....bez psovki, i bilo kakvih uvreda...sve na fino, kulturno....

Ma u sopstvenom domu je lako, al na javnom mestu je ebeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back