- Poruka
- 21.194
Dala bih, ali spava.![]()
nema veze,ti joj ujutru ispricaj kako je bio ukusan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da otvorim jednu temu hitno jer me zanimaju vasa iskustva, al ne znam kako da je formulisem, a da ne dozivim unakrsnu vatru medju forumasima. Iz dosadasnjeg forumaskog iskustva, cini mi se da postavljac nadrlja najvise samo ako nesto pita.
Bokte, stekla sam fobiju od otvaranja tema: ili me iznapadaju ucesnici ili modovi.
nema veze,ti joj ujutru ispricaj kako je bio ukusan![]()
...aha....sad ces da se sladis da dete ne vidi....
...nego upravo smo presli 20.000 postova...ako nam zakljucaju temu gde cemo da caskamo???![]()
...a onda bih zavrsila mutetji novi, umesto na bazenu.
Sad sam u dilemi sta je moralno ispravno.![]()
jao ,ajd glasamo da se nova tema zove kod vesele vanilice![]()
....zato ja nikad ni ne otvaram teme...imala sam dva tri ruzna iskustva, i neka hvala, cekam da drugi pitaju,
pa se umesam ako me bas zanima...ako ne gledam svoja posla....
Aj da vas onda pitam ovde pa mozda i dobijem neki odgovor bez napada.
Kako izlazite na kraj sa smorovima od ljudi kad ne kapiraju koliki su smorovi cak i kada ste grubi i neprijatni sa njima?
Kojim potezima, recenicama, facama, niskim udarcima i sl. se smorovi mogu odlepiti?
...ajd muti i uzivaj, pa to je sam slag koji se i inace muti max 5 minuta.....
jepote el ima neki dan da ti ne ratuješ s nekim![]()
...ako je ikako moguce prekinem svaki kontakt....
...ako je ikako moguce prekinem svaki kontakt....
Nemas ti pojma kako ja izletim iz stana na kupanje. Kad bih se tako brzo spremala i za posao, bila bih idealan kapitalisticki rob. Uvek mi je frka od kraja leta ko da ce u toku zime padati kamenje, a ne sneg.
i ja isto
nisam bas mnogo tolerantna,al nikad nisam gruba
znaci izbegavam u velikom luku
Kako? Kojim recima, a da to ne moraju biti bas psovke i uvrede?
Kako? Kojim recima, a da to ne moraju biti bas psovke i uvrede?
Kako napravis luk na npr. metar i po pod uslovom da si ti prva dosla na to mesto i da ti se ne ide odatle?
govorim tiho i nosim psa sa sobom![]()
Kako napravis luk na npr. metar i po pod uslovom da si ti prva dosla na to mesto i da ti se ne ide odatle?
...ma bez reci, jednostavno se ne javljam na tel., pa svako nekad ukapira da je nepozeljan...
....a ako se bas zeznam pa se javim, redovno mi nesto gori na ringli, ili mi neko zvoni na vratima..
....smislim nesto....sto moze da me "spase" odma...
....bez psovki, i bilo kakvih uvreda...sve na fino, kulturno....