dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато што сам била безбрижна, и веровала да смо заиста срећни, зато што сам волела далматинско приморје и уживала тамо, зато што сам волела словеначке планине, македноске пределе, босанске ћевапе.. и свуда ишла радо и мирно.
И жао ми је што сам схавтила касније да су једни веровали у братство и јединство, док су други копали ровове... :sad2:
Али ми недостаје тај период безбрижности.

Зато што сам била безбрижна, и веровала да смо заиста срећни, зато што сам волела далматинско приморје и уживала тамо, зато што сам волела словеначке планине, македноске пределе, босанске ћевапе.. и свуда ишла радо и мирно.
И жао ми је што сам схавтила касније да су једни веровали у братство и јединство, док су други копали ровове... :sad2:
Али ми недостаје тај период безбрижности.

Sve to mozes i sada, mozda samo fali kinta za bezbrizna putovanja. :) Izlechi se od takve nostalgije jer to nije bio period bezbriznosti nego period lazi i prevare sa neizbeznim losim ishodom. Neki misle cak i za ovo sto je sada isto ono sto smo mi mislili za zemlju naseg detinjstva. Takve sada smatramo naivnim budalama.

Sve to mozes i sada, mozda samo fali kinta za bezbrizna putovanja. :) Izlechi se od takve nostalgije jer to nije bio period bezbriznosti nego period lazi i prevare sa neizbeznim losim ishodom. Neki misle cak i za ovo sto je sada isto ono sto smo mi mislili za zemlju naseg detinjstva. Takve sada smatramo naivnim budalama.

...e, ja ne želim da zaboravim ništa, i ne mislim da je to bilo vreme prebave,
već naprotiv, ali pošto ne bih ni da se svađam, ni da se ubeđujem, ni da
političarom ovde, svoja osećanja ću čuvati za sebe....i lepe uspomene koje
se na žalost nikad više neće vratiti jer se TITO neće opet roditi i pojaviti u
ovim krajevima :sad2:ali će večno biti u mom :heart:...:ok::ok::ok:

Добро вече!....

nightkl2.jpg

......и Лаку ноћ!.......

Evo, napokon sam iskopala, al na netu.:D Moj kroj je slican ovom, ali podeshen za moju tikvu. ;)
http://www.cutoutandkeep.net/projects/flowery_hat

Bas se brzo sasiju, za ne vise od dvadesetak minuta. Samo treba dobro sagledati kroj i dobro izmeriti obim glave.

У, баш ти хвала,.:heart:..највише и свратих овде да видим да ли си нешто
пронашла...

Pa ajde kad dodjes na klizaliste, naucicu te. Nije tesko. Posle mesec dva vezbanja, skoro sve finte su lake. Vazno je samo ne odustati na pocetku.

...скијање ДАаааааааа, али клизање,....ЈОцК!:zcepanje:

.

Dobar dan i od mene
Jutros je guzva bila nepojmljiva
Kad padne kisa, Beogradjani se ponasaju ( a i saobracajna policija) kao da je smak sveta
Jutros sam konacno uspela da se uparkiram unazad izmedju uzduz postavljenih vozila i to bez mnogo muke
Jesam zauzela 2 mesta, sto kaze koleginica, ali me bas briga

Dobar dan i od mene
Jutros je guzva bila nepojmljiva
Kad padne kisa, Beogradjani se ponasaju ( a i saobracajna policija) kao da je smak sveta
Jutros sam konacno uspela da se uparkiram unazad izmedju uzduz postavljenih vozila i to bez mnogo muke
Jesam zauzela 2 mesta, sto kaze koleginica, ali me bas briga

Zbog takvih koje je bas briga ova zemlja i jeste ovako raspala.

Нисам знала да је забрањена. :confused: Ако за то треба да биднем банована, ондак довиџења... :bye:

ma ne brini...ovo ipak nije pdf Politika :)

Pa na pdf politika jeste. Valjda znas da tamo osim psovki imas jos jedan poseban spisak reci koje su zabranjene :)

a ko je ovaj mexikanac...:think:
da se nije Prasence sakrilo u strahu od 29.novembra :think:

cao drustvo...sta ima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back