Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ти си, Јеко, несташна!Ti nisi rodjena u Srbiji?
Рођена сам у СФРЈ. И недостаје ми таква земља.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си, Јеко, несташна!Ti nisi rodjena u Srbiji?
Рођена сам у СФРЈ. И недостаје ми таква земља.Ти си, Јеко, несташна!Рођена сам у СФРЈ. И недостаје ми таква земља.

Ти си, Јеко, несташна!Рођена сам у СФРЈ. И недостаје ми таква земља.

....ja baš ne razumem najbolje tvoje pitanje...ustvari razumem al' mi je
skroz bzvz...šta kako, zašto...to je država u kojoj smo rođene, odrasle,
stasale, sazrele, živele prelep život...i šta tu nije jasno...![]()

Pa i sada ste u njoj, na istom mestu, samo se vlast promenila.![]()

Нисам у ТОЈ држави... а власти се разне променише...Pa i sada ste u njoj, na istom mestu, samo se vlast promenila.![]()

Зато што сам била безбрижна, и веровала да смо заиста срећни, зато што сам волела далматинско приморје и уживала тамо, зато што сам волела словеначке планине, македноске пределе, босанске ћевапе.. и свуда ишла радо и мирно.
И жао ми је што сам схавтила касније да су једни веровали у братство и јединство, док су други копали ровове...
Али ми недостаје тај период безбрижности.
Izlechi se od takve nostalgije jer to nije bio period bezbriznosti nego period lazi i prevare sa neizbeznim losim ishodom. Neki misle cak i za ovo sto je sada isto ono sto smo mi mislili za zemlju naseg detinjstva. Takve sada smatramo naivnim budalama.
Sve to mozes i sada, mozda samo fali kinta za bezbrizna putovanja.Izlechi se od takve nostalgije jer to nije bio period bezbriznosti nego period lazi i prevare sa neizbeznim losim ishodom. Neki misle cak i za ovo sto je sada isto ono sto smo mi mislili za zemlju naseg detinjstva. Takve sada smatramo naivnim budalama.
ali će večno biti u mom
...

Evo, napokon sam iskopala, al na netu.Moj kroj je slican ovom, ali podeshen za moju tikvu.
http://www.cutoutandkeep.net/projects/flowery_hat
Bas se brzo sasiju, za ne vise od dvadesetak minuta. Samo treba dobro sagledati kroj i dobro izmeriti obim glave.
..највише и свратих овде да видим да ли си нештоPa ajde kad dodjes na klizaliste, naucicu te. Nije tesko. Posle mesec dva vezbanja, skoro sve finte su lake. Vazno je samo ne odustati na pocetku.

Нисам у ТОЈ држави... а власти се разне променише...![]()
Dobar dan i od mene
Jutros je guzva bila nepojmljiva
Kad padne kisa, Beogradjani se ponasaju ( a i saobracajna policija) kao da je smak sveta
Jutros sam konacno uspela da se uparkiram unazad izmedju uzduz postavljenih vozila i to bez mnogo muke
Jesam zauzela 2 mesta, sto kaze koleginica, ali me bas briga
У демоНкратији?Sad zivis u demokratiji![]()
У демоНкратији?
Но, сунце сија некад и ту, веровали или не! (Мислим буквално, данас сија, на пример...)

Нисам знала да је забрањена.Ако за то треба да биднем банована, ондак довиџења...
![]()

Нисам знала да је забрањена.Ако за то треба да биднем банована, ондак довиџења...
![]()

Pa na pdf politika jeste. Valjda znas da tamo osim psovki imas jos jedan poseban spisak reci koje su zabranjene![]()