dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čaos žene, šta radite po ovakvom ˝divnom˝ vremenu?
Ja malo kod lekara za neku dokumentaciju, malo u sup za produžavanje dozvole...mesec dana prošlo i još ništa...za koji dan stvarno neću moći da idem :confused:, pa moja školica, pa kafenisanje s ovom sekom, pa sa onom sekom pa neko društvo...ma vikend nam bio baš ispunjen makar bilo grozno vreme :)
A kad čujem ovaj vetar kroz prozor kako fijuče...

Ne bih menjala internet za tv ma ni slucajno. Meni evo tv stoji na terasi, iskljucen i sve planiram da ga odnesem u ucionicu da pustam djacima neke filmice u prosvetne svrhe, ali me uvek mrzi da ga spustim u kola. Pre neki dan dosli oni sto prodaju Kirbi da nam prezentuju aparat u stanu i taman sam lepo iskoristila tu njihovu prezentaciju da mi operu jedan tepih zaguljen za pranje i prva stvar koju je lik prokomentarisao je bilo onako zgranuto ''pa vi nemate televizor :eek:, a ja ga sve trazim pogledom od kad sam usao''. Valjda su ti prezentatori prvo naucili da traze TV kao glavno steciste shtroke po kutjama.
:zcepanje:

jaaaaaaaaaao divno neshto:aha:
tj bar je u mojoj glavi divno
onu francusku kapu, kao beretka
bela sa srebrnim nitima i imace i pletenice i tako
kad sam videla po kojoj ceni se to prodaje u accessorize-u :eek:
ne znam ko je ludji, oni shto prodaju shtrikane kape za 2000din ili devojke koje to kupuju:eek:

a do sad sam shtrikala ledja za neku tuniku shto mi je mama pochela, bice skoro gotovo:zskace:

jaaaaaaaaaao divno neshto:aha:
tj bar je u mojoj glavi divno
onu francusku kapu, kao beretka
bela sa srebrnim nitima i imace i pletenice i tako
kad sam videla po kojoj ceni se to prodaje u accessorize-u :eek:
ne znam ko je ludji, oni shto prodaju shtrikane kape za 2000din ili devojke koje to kupuju:eek:

a do sad sam shtrikala ledja za neku tuniku shto mi je mama pochela, bice skoro gotovo:zskace:

...ma da bre oni tamo deru kožu s' leđa kome mogu...a stvarno dobro kažeš ja ne
znam ko to kupuje....i baš lepo te krenulo, ja idem sutra da kupim vunicu, bar se
nadam da ću naći neku lepu, da nije prevuše čupava, a opet da nije ni obična..nemam
baš ideju koju bi boju uzela, ali valjda već smislim kad dođem tamo...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back