Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Da, ko zna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih menjala internet za tv ma ni slucajno. Meni evo tv stoji na terasi, iskljucen i sve planiram da ga odnesem u ucionicu da pustam djacima neke filmice u prosvetne svrhe, ali me uvek mrzi da ga spustim u kola. Pre neki dan dosli oni sto prodaju Kirbi da nam prezentuju aparat u stanu i taman sam lepo iskoristila tu njihovu prezentaciju da mi operu jedan tepih zaguljen za pranje i prva stvar koju je lik prokomentarisao je bilo onako zgranuto ''pa vi nemate televizor, a ja ga sve trazim pogledom od kad sam usao''. Valjda su ti prezentatori prvo naucili da traze TV kao glavno steciste shtroke po kutjama.

Hajde malo da vas oraspolozim, tek onako...

Al ček prvo da se porodim, sledeće zime znači 
...da u pravu si, i meni je to ime skroz nepoznato, a jeste liči na Ljubinku,
samo što ne vidim razlog da se ona javlja sa drugog nika, koliko znam ona
nije banovana...mada ko zna, možda nisam upućena...![]()
Pa ajde kad dodjes na klizaliste, naucicu te. Nije tesko. Posle mesec dva vezbanja, skoro sve finte su lake. Vazno je samo ne odustati na pocetku.

Em je nedelja em je gadno napolju...Mislim da nije novi profil, vec samo ime da je promenila... dakle novi nik na istom profilu...

ja vas chitam i shtrikam![]()
i mashtam o klizanju
idem da proverim kako je moj ljubimac proshao na gran prix u parizu
jaaaaaaaaaao divno neshto
tj bar je u mojoj glavi divno
onu francusku kapu, kao beretka
bela sa srebrnim nitima i imace i pletenice i tako
kad sam videla po kojoj ceni se to prodaje u accessorize-u
ne znam ko je ludji, oni shto prodaju shtrikane kape za 2000din ili devojke koje to kupuju
a do sad sam shtrikala ledja za neku tuniku shto mi je mama pochela, bice skoro gotovo![]()
Koji ljubimac??

Ја сам ти будна, и патим за државом у којој сам рођена..Елем, срећан нам Дан републике!![]()

Ја сам ти будна, и патим за државом у којој сам рођена..Елем, срећан нам Дан републике!![]()