dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se radi?Evo ja upravo dok mm radi i gleda Matrix...bljak.
Samo da vidim šta o'de ima pa ću malo kasnije na pijacu da skoknem, ručkić, čeka i peglanje :think: ... Hm... pa dobro...Videćemo :lol: Uh kako ja ne volim ponedeljak, ne znam zašto, makar što ne radim, grozan mi dan.Ljudi obično ne vole nedelju, a ja je baš volim, tako mi nekako hedonistički dan , zato ponedeljak...odiše smorom :neutral:

Nego Majče ajd kad završiš štrikanje slikaj nam da vidimo!!! :heart:
A gde je ova Čičak? :think:

Auu sad ce da te banuju. Upotrebila si zabranjenu rec.

Нисам знала да је забрањена. :confused: Ако за то треба да биднем банована, ондак довиџења... :bye:

Pa na pdf politika jeste. Valjda znas da tamo osim psovki imas jos jedan poseban spisak reci koje su zabranjene :)

Ponosno se javljam kao tvorac pomenutog neologizma ''vulgarizma''. :manikir: Kad sam je smislila, nije bila zabranjena rec. Bese to davne 2008. kada je ovde na Krsti vladala kreativna sloboda izrazavanja. :aha: Eto i ja postala nostalgichar na ovaj kriticni datum. :lol:

Šta se radi?Evo ja upravo dok mm radi i gleda Matrix...bljak.
Samo da vidim šta o'de ima pa ću malo kasnije na pijacu da skoknem, ručkić, čeka i peglanje :think: ... Hm... pa dobro...Videćemo :lol: Uh kako ja ne volim ponedeljak, ne znam zašto, makar što ne radim, grozan mi dan.Ljudi obično ne vole nedelju, a ja je baš volim, tako mi nekako hedonistički dan , zato ponedeljak...odiše smorom :neutral:

Nego Majče ajd kad završiš štrikanje slikaj nam da vidimo!!! :heart:
A gde je ova Čičak? :think:

:eek:
Kako to bre mini ova? :evil:

Ima bre tvom detetu da budem sutra forumska tetka Čičak, a ne ova!!! :rtfm::mrgreen:

P.S. Tu sam... laprdam po temama... :mrgreen:

Propalo mi klizanje jer mi pukla guma. :( Zamislite, nije mi pukla guma na autu celih sest godina, a onda u poslednjih nekoliko meseci, ovo je vec peti put. :confused: Sad planiram da u sledeca dva sata krenem redom i da onako detektivski predjem svoje dnevne rute peshaka po ovom zubato-suncanom danu pa da vec jednom ustanovim to sumnjivo mesto pogubno za gume.

Poslednja izmena:
Propalo mi klizanje jer mi pukla guma. :( Zamislite, nije mi pukla guma na autu celih sest godina, a onda u poslednjih nekoliko meseci, ovo je vec peti put. :confused: Sad planiram da u sledeca dva sata krenem redom i da onako detektivski predjem svoje dnevne rute peshaka po ovom zubato-suncanom danu pa da vec jednom ustanovim to sumnjivo mesto pogubno za gume.

mozda te neki komshija bash voli :lol:
i gde je taj linak za net butik, kad vec i ovako javno moram da pitam:rtfm:

Oh gume i ostalo
Pocela sam da trzam na sve sto bi moglo da donese bilo kakvu sumnju u ispravnost moje Djurdjine

(ne bojte se It's me LeClerck)

Jutros se pola sata preispitujem da li mi je na pupmi sipala dobro gorivo
Pa mi nesto zamirisalo u kolima
Tripujem, sta ti je novopeceni vozac

Peti put u par meseci ti pukla guma? :eek: Možda neko od gore hoće nešto da ti poruči :think: - Jeko, aj ti pešice... :mrgreen:

Dobro jutro svima!
Što ne volim ovu zimu, moram da ustajem 15 minuta ranije da bih navukla sve slojeve odeće na sebe :lol:
Kad krenem hulahopke, pa čarape, pa bodi, pa ostalo.... nema kraja.

Ja to jutarnje smrzavanje resavam ovako: brzo izletim i iz kreveta i iz pidzame i zaletim se u tush kabinu, odvrnem toplu vodu koja brzo zagreje i mene i kupatilo, istusiram se i posle toga vise nije hladno pa moze trontanje da se obavi natenane.

:rumenko: Ja se duboko izvinjavam tetka Čičak! :lol: Vidim nema te neko duže vreme pa reko šta ti se desilo? Smorile te naše vanilice? :mrgreen:
Uništile su...:mrgreen:
Zgrčim se ponekad od ljubavi... :lol:
Ja to jutarnje smrzavanje resavam ovako: brzo izletim i iz kreveta i iz pidzame i zaletim se u tush kabinu, odvrnem toplu vodu koja brzo zagreje i mene i kupatilo, istusiram se i posle toga vise nije hladno pa moze trontanje da se obavi natenane.
Ti ko moja mama... i ona se tušira ujutru...
A ja se ujutru ne bi istuširala pa da mi je za spas života... :mrgreen:
Kako vas ne mrzi?:dontunderstand:
Peti put u par meseci ti pukla guma? :eek: Možda neko od gore hoće nešto da ti poruči :think: - Jeko, aj ti pešice... :mrgreen:
Hoće da joj poruči da se mane politike... inače ode sve u k... :mrgreen:

Oh gume i ostalo
Pocela sam da trzam na sve sto bi moglo da donese bilo kakvu sumnju u ispravnost moje Djurdjine

(ne bojte se It's me LeClerck)

Jutros se pola sata preispitujem da li mi je na pupmi sipala dobro gorivo
Pa mi nesto zamirisalo u kolima
Tripujem, sta ti je novopeceni vozac

Meni se redovno dešava kad nemaju d2 da sipam euro... i nikad mu ništa nije bilo... ;)

Ti ko moja mama... i ona se tušira ujutru...
A ja se ujutru ne bi istuširala pa da mi je za spas života... :mrgreen:
Kako vas ne mrzi?:dontunderstand:

Ne tusiram se ujutru nego uvece, ali cesto dodam i jutarnje tusiranje uglavnom da bih se brzo razbudila. Nije to uopste komplikovano. Celo spremanje za posao, sa sve tusiranjem, oblacenjem (pod uslovom da je sve ispeglano, sto u mom slucaju cesto nije tako), sminkanjem i pijenjem kafe usput, ne traje duze od petnestak minuta. Svaki minut vise, odlazi ljudima na besmisleno vrtjenje u krug.

Mlati mlati :lol:

E kako ja volim da idem na pijacu...A bila svega par puta u životu al ću da idem češće, mislim, kupovati voće i povrće po radnjama umesto pijacama...gde mi je pamet ranije bila? :dash: Uglavnom, nakupovali smo se...Skuvala ručkić, mm završio posao, e'o ukomirao se pod ćebetom, ja mrzim da spavam popodne... Pa ćemo do Meka, na romantičnu večeru :lol:

Samo da vas pozdravim i da vam priznam da se i ja sa nostalgijom sećam ovog praznika, kao Afro i Vanda i neću nikom da objašnjavam niti da se pravdam. Ja sam ta generacija. Ali osim što sam verovala u sve to što je taj praznik predstavljao, još više mi je žao što ga nema je taj praznik bio baš u zgodno vreme. Sećate se da se par godina slavio kao nekakav Dan ujedinjenja. Doduše to ujedinjenje je bilo 1. decembra, ali nema veze, sve je to tu.
Pa ko je imao šta i gde da zakolje, uvek bi dobro došlo par slobodnih dana da se otputuje kod rodbine u selo, da se zakolje, ošuri, očisti, istopi mast i naprave čvarci, da se samelje meso i napune kobasice, da se šunke i slanine nasole, gde se pravilo da se naprave dzigernjače, švargle i krvavice.... a od svežeg sala prvi ovogodišnji salčići sa letošnjim džemom od šljiva.... mmmmmmm... pa ko sad može da kaže da nije bio divan praznik.

E, a nezavisno od političkih i zabijačkih ili svinjokoljskih razloga, baš mi je potrebno da malo danem dušom, makar 4 dana da sastavim.... odmor bio davno, a Nova godina još daleko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back