dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro!
ej jel neko u skorije vreme naleteo na mini?nesto je nema pa sam se malo zabrinula...:think:
I ja se pitam gde je... :think:
Ne fali nista. Ovde kod nas ima i viska. Toliko je oblacno da je skoro mrak. Vrlo depresivno.

Kad kažeš depresivno... ja sam ovih dana extra depresivna i nervozna, od nekih lekova... + ovo vreme... nepodnošljiva sam...

Pre neki dan sam bila na kafi sa prijateljicom, filipinkom... živi ovde par meseci, i konačno je rešila da se vrati na filipine, kaže, upala je u depresiju od vremena...:neutral: (a ima i svojih razloga)...

I sad se ja pitam dokle ovako bre... kad dođem kući, ništa ne radim sa elanom... skuvam, operem, sredim... ali je to sve razvlačenje do bola... i onda čitavo veče dosada... tv ili komp... :(

Hoću napolje... i lepo vreme... :besna:
Ako me muž sad ne ostavi, neće nikad...:neutral:

Poz. Ja prespavala dan. :( Zeznuli me dusmani, iskljucili struju u siroj oblasti kad sam se vratila sa posla pa sam bez kompa morala da citam papiroliku stvar, a kad to citam, zna se, posle dvadesetak strana :zzzz:
I stalno nesto mislim kako imam stosta da obavim van kuce popodne, a kad mi se desi dremka, shvatim da nista nije toliko hitno. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Poz. Ja prespavala dan. :( Zeznuli me dusmani, iskljucili struju u siroj oblasti kad sam se vratila sa posla pa sam bez kompa morala da citam papiroliku stvar, a kad to citam, zna se, posle dvadesetak strana :zzzz:
I stalno nesto mislim kako imam stosta da obavim van kuce popodne, a kad mi se desi dremka, shvatim da nista nije toliko hitno. :mrgreen:

ti mora da si na detelinari ili tu negde...:p

hm, zanimljiva ideja
ali to su sve uglavnom novija vozila za koja mi ipak treba vise para nego sto imam:confused:
ali, Jeco, hvala ti na sugestiji:cmok2:
Znam kroz sta prolazite, posto i mi trazimo neki auto. Na kraju cemo da resimo problem kao moj idol Gasa...
gasa4.jpg

nemash pojma koliko:roll:
juche je prvo "popravljao" tush tj onaj djavo shto sluzi da se voda prebaci sa chesme na tush, to je dokrajchio, pa je promenio ventile da bude da je neshto uradio
to mu nije bilo dosta, pa je dokrajchio moju kvaku
e sad je to popravio, tj stavio je novu bravu, ali pukla je plastika neka od kvake jer je lupao ko sivonja:evil:
ali bar mogu da zatvorim vrata:worth:
a vetar duva ko sumanut, mogu samo zamisliti kako je u ns-u

nemash pojma koliko:roll:
juche je prvo "popravljao" tush tj onaj djavo shto sluzi da se voda prebaci sa chesme na tush, to je dokrajchio, pa je promenio ventile da bude da je neshto uradio
to mu nije bilo dosta, pa je dokrajchio moju kvaku
e sad je to popravio, tj stavio je novu bravu, ali pukla je plastika neka od kvake jer je lupao ko sivonja:evil:
ali bar mogu da zatvorim vrata:worth:
a vetar duva ko sumanut, mogu samo zamisliti kako je u ns-u
e, nije ti fora sto mu ne nadjes da popravi jos nesto :lol:
:kpozdrav: svima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back